kolter-f1 12.02.10, 09:48 No nic tym razem nie chce :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuzet21 Re: ??????????? 12.02.10, 09:55 Kolter, czy Ty nas testujesz ? chcesz zobaczyć, kiedy zaczniemy usuwać wątki ? Proszę o dyskusję na różne tematy, jednak na liczniku aż tak nam nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: ??????????? 12.02.10, 09:59 cenzura to nie jest dobra rzecz. chyba, że sprzataniem to nazwiesz. ale i tak cenzurą pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: ??????????? 12.02.10, 10:06 anatemka napisała: > cenzura to nie jest dobra rzecz. > chyba, że sprzataniem to nazwiesz. ale i tak cenzurą pozostanie. Komuna wróciła ,ale miejmy nadzieje ze paszporty zostawi :( Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: ??????????? 12.02.10, 10:43 Z pojęciem cenzury mamy do czynienia wtedy, gdy zawarta treść w artykule, jest niezgodna z szeroko pojętymi przepisami, normami i zasadami. W wątku, o którym mówimy, treści nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: ??????????? 12.02.10, 10:05 wuzet21 napisał: > Kolter, czy Ty nas testujesz ? chcesz zobaczyć, kiedy zaczniemy usuwać > wątki ? Proszę o dyskusję na różne tematy, jednak na liczniku aż tak > nam nie zależy. Śmiertelnie mnie teraz uraziłeś znikam stad img704.imageshack.us/img704/7664/obrazkiserverphp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: ??????????? 13.02.10, 21:43 Kolter! Przeglądam te wątki na Społeczeństwie i Religii. I co? Przeważnie miałkie dno! Ale kilkunastu "fordanserów", to tam jest. Fakt. Pozatym, coś stałeś się nadwrażliwy. Rozwodzisz się? Czy może żenisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: ??????????? 15.02.10, 11:07 nehsa napisał: > Kolter! > Przeglądam te wątki na Społeczeństwie i Religii. > I co? Przeważnie miałkie dno! img19.imageshack.us/img19/5635/ronc6gnupphqlippax.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: ??????????? 15.02.10, 12:19 Popatrz, a ja tej Babci wogóle nie pamiętam. Ale mnie podsumowała. A drugi link "Neświeży". Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: ??????????? 15.02.10, 12:32 Przyznam, że odpowiedzi koltera, są co najmniej niskich lotów... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: ??????????? 16.02.10, 09:01 wuzet21 napisał: > Przyznam, że odpowiedzi koltera, są co najmniej niskich lotów... Odpowiedz godna adwersarza !! paranoik który na podstawie dwóch niezafałszowanych(jego teza) wersetów zbudował sobie mit o jakimś tam bogu pisze o miałkim dnie moich tematów a ja mam udawać ze jest cacy ? Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: ??????????? 16.02.10, 11:00 Ty naprawdę się wkurzyłeś - wkurzyłeś się tak mocno, że nie przeczytałeś dokładnie wypowiedzi nehsy - napisał wyraźnie o miałkich tematach na tych dwóch forach, a nie o Twoich miałkich tematach na tych dwóch forach. Odpowiedz Link Zgłoś