lupus76 12.02.10, 20:29 jeśli obalenie rządu jest znikomo szkodliwe społecznie, to co zasługuje na napiętnowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Tak się zastanawiam 12.02.10, 20:40 Flisy - nie o to, czy obalono, czy nie, ale sąd uznaje to za normę. IMHO - bardzo niebezpieczny precedens. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Tak się zastanawiam 12.02.10, 20:43 Głupota i prostactwo polityków...taki Lepper ... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak się zastanawiam 12.02.10, 20:45 Nie polityków. To nie zrobiłoby na mnie wrażenia - przyzwyczaiłem się. Gafę walnął sąd, się niestety obawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Tak się zastanawiam 12.02.10, 20:51 Ej to dzisiaj jakieś mistrzostwa się zaczynają? tak z innej beczki pytam;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak się zastanawiam 12.02.10, 21:09 Tak właściwie, to już się zaczęły. Schlierenzauer jest cholernie mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak się zastanawiam 12.02.10, 21:17 Tyle, że ona - nomen omen - nie podskoczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Tak się zastanawiam 12.02.10, 21:33 A tak z innej beczki - przed chwilą usłyszałem, że Kanada nie ma jeszcze złotego medalu z zimowych igrzysk olimpijskich. Się chyba kurna przesłyszałem, bo wydaje mi się to niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Chyba po innemu języku gadcie 12.02.10, 21:42 albo ja taka niezorientowana jestem;p Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Ktoś tu... 12.02.10, 23:27 Kocha czerwone. :] A do meritum - Tusek wurzycił Schetynę za znacznie błahsze niejasności. No miał facet pecha, że znał nie tych co potrzeba, może trochę bardziej niż potrzeba, albo jakoś tak (bo już tej sprawy nie pamiętam zbyt dobrze). Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ktoś tu... 12.02.10, 23:28 bardzo zawile piszesz, ale sens nawet po piwie do zrozumienia;p Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Ktoś tu... 13.02.10, 00:47 Nie Mille, nie o to, co kto kocha. Sąd wykręcił się sianem - albo Milczanowski udowadnia, że Oleksy to Olin, i wtedy Józio nie ogląda światła dziennego, albo na odwrót - Milczanowski obalił rząd i odpowiada za zamach stanu. Nikła szkodliwość społeczna brzmi w tej sytuacji jak jakaś kpina. To śmieszne nawet jest. Taki śmiech przez łzy. Mamy chory system sądowniczy. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś