scorro 15.02.10, 13:41 Jedna jest dziana, chociaż nie wygląda. Druga jest nic. A trzecia elka. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Nowe misiówy 15.02.10, 13:49 Jedna pozada "Szpilek Loubutina". WTF? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Nowe misiówy 15.02.10, 14:43 Jak co, to te co tu zawsze wiszą! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Nowe misiówy 15.02.10, 13:55 Pierwsza_oryginalna, altruistka, gdyby nie napisała że lubi pomagać to napisałbym że jest kobiecą wersją narcyza... Druga-chica bomb... Trzecie-oryginalny opis... pobiła Norrisa... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Nowe misiówy 15.02.10, 14:02 ta druga ma chyba na sobie te szpilki których pożąda ta trzecia wniosek: stawiamy basenik,panowie ściepa na kisiel i zawody czas zacząć :] Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nowe misiówy 15.02.10, 14:31 a ja się zastanawiam skoro TA PIERWSZA "nie przechodzi obojętnie obok drugiego człowieka" to ile ona czasu wraca do domu po pracy? Dziana mnie przekonuje. ma 20 lat i pochodzi z Kielc. Mimo takiej traumy wygląda nieźle chociaż obawiam się, że ta pozycja na foto to jej ULUBIONA. Chanellka zaś utwierdza w przekonaniu, iż nie rozumiem kobiet. Trudno, ostatecznie nigdy nie byłem NA WENUS Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Nowe misiówy 15.02.10, 14:32 my jesteśmy z Marsa, one z Wenus, ale żyjemy na Ziemi :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Nowe misiówy 15.02.10, 15:07 Niektórzy nad nią tylko bujają ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Pięęęęękne! 15.02.10, 15:44 Drzimi, analiza palce liza! :D Szczególnie kielecka trauma ;) > to ile ona czasu wraca do domu po pracy? Może pracuje w próżni?? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Nowe misiówy 17.02.10, 13:59 Ta pośrodku jakas strasznie gadatliwa musi być:) Odpowiedz Link Zgłoś