Dodaj do ulubionych

____OMD_______________OMD_________OMD _________OMD

18.02.10, 16:09
Maid of Orleans
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: ____OMD_______________OMD_________OMD _______ 18.02.10, 16:14
      to ja też historycznie :]

o tu, z
      winylowym trzaskiem!
      • flisy Re: ____OMD_______________OMD_________OMD _______ 18.02.10, 16:15
        Lubie takie z trzaskami :)
      • twardycukierek Re: ____OMD_______________OMD_________OMD _______ 18.02.10, 16:16
        Lovve Enola Gay ;)))

pandoras box
        • flisy Re: ____OMD_______________OMD_________OMD _______ 18.02.10, 16:20
          A wiecie że lider OMD Andy McCluskey był,,,no i chyba nadal jest,,,gościem
          niezwykle bogatym i całe to śpiewanie traktował jako wielkie hobby nie licząc na
          sukces a co za tym idzie na kaskę :)
          • twardycukierek Re: ____OMD_______________OMD_________OMD _______ 18.02.10, 16:28
            Nie, patrz nie wiedziałam :))) zerknęłam do wiki ale tam nic o tym nie ma, w
            ogóle mało tam o nim piszą ;P
            • flisy Re: ____OMD_______________OMD_________OMD _______ 18.02.10, 16:33
              A po englisz toże lukałaś ?:)
              • twardycukierek Re: ____OMD_______________OMD_________OMD _______ 18.02.10, 18:07
                Tak, właśnie bardzo skąpa biografia ;)
                • flisy Re: ____OMD_______________OMD_________OMD _______ 18.02.10, 18:52
                  A co chcesz o nim wiedzieć,to ja Ci powiem:)
                  • twardycukierek Re: ____OMD_______________OMD_________OMD _______ 18.02.10, 23:48
                    Dzięki Piotrek, to na mur zapytam jutro, teraz mykam spać ;))) :*

7 seas of blue

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka