twardycukierek 05.03.10, 13:08 Oh, kiedyś się działo! Wymyślaliśmy tu nowe gatunki zwierzaków ;DDD Ponieważ tkwię po szpile w nudnej prasówce, na odtrutkę chciałabym takiej zabawy... Boa zbawiciel... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Paw Błotny... 05.03.10, 13:15 Może! :* Aaaaaaaaaaaaaale jaka rasa? ;DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Paw Błotny... 05.03.10, 13:27 [img]https://language-culture.binghamton.edu/symposia/2/slides/30.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Paw Błotny... 05.03.10, 13:14 twardycukierek napisała: > Boa zbawiciel... Buhahaha obrazoburcze :DDDD Nudnica prasówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Błotny... 05.03.10, 13:17 A burcz se, burcz ;DDD Aaaaa, na tamtą nudną stronę zerkałeś? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Paw Błotny... 05.03.10, 14:13 Hehe oczywiście, jakże mógłbym sobie odmówić :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Paw Błotny... 05.03.10, 13:17 Świnka nadmorska. A jak się okaże, że nazwa jest zbyt bliska prawdziwej (pierwszy raz się w to bawię ;D) to zmieniam na świnkę rzeczną :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Błotny... 05.03.10, 13:39 Aaaaaaaaaa! :DDDDDDDDDDDDDD Pingwinek rozpustnik??? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Paw Błotny... 05.03.10, 13:58 Kot złosliwy, z rodziny Draniowatych. (łać.Catus Upierdlivus Zouzovatus) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek (łać.Catus Upierdlivus Zouzovatus) 05.03.10, 14:57 :DDDD Przyznaj, jednak kochasz te koty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: (łać.Catus Upierdlivus Zouzovatus) 05.03.10, 15:59 Eeee, nie nawidze draniuf jednych:) Kurde, dzis znowy pół domu w nocy zdemolowały. Troche sprzatania od 4 miałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: (łać.Catus Upierdlivus Zouzovatus) 05.03.10, 17:54 Wiosna im wali do główek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Paw Błotny... 05.03.10, 14:18 Nawiązując do dawnych wątków ;) - Murwka nocna odmiany krakowskiej (Murva nocturnalis var. cracoviensis) :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Błotny... 05.03.10, 15:38 O, dzięki! :* Widzisz, skleroza ;PPP Ech, czas spoważnieć, cukierku ;F Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Paw Błotny... 05.03.10, 16:04 W sumie Wieloryb to dziwoląg. W nazwie ryba, pływa w wodzie, a ssie jak ssak:) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Paw Błotny... 05.03.10, 16:09 kriss67 napisał: > W sumie Wieloryb to dziwoląg. W nazwie ryba, pływa w wodzie, a ssie > jak ssak:) Obawiam się że w sumie to się wieloryb nie mieści po prostu ... :DD ;) A co do ssania :D to jest cała rodzina ryb w wolnym przekładzie zwanych ssaczami (suckers) i jest nawet mało popularny chyba w rybim towarzystwie denny ssacz rzeczny (river bottom sucker) :DD Odpowiedz Link Zgłoś
warm_and_fuzzy_logic Re: Paw Błotny... 05.03.10, 16:25 Szakal Francuski... Mieczyk Holera... (dla nieuswiadomionych w oryginale Hellera) Waz rozporkowiec (grozny dla kobiet - puchna 9 miesiecy) Kretek Ryzy (bakteria) Rusalka Pawik Blotny (motylek) fajne byly tez rasy psow: lyzew, jajnik, Owczarek Poniemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Waz rozporkowiec (grozny dla kobiet - puchna 9 mie 05.03.10, 17:23 Waz rozporkowiec (grozny dla kobiet - puchna 9 miesiecy) Cuuuuuuuuuuuuuuudne wszystkie, Fuzz! ;DDDDDD ;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Paw Błotny... 05.03.10, 19:48 Warm, Mieczyk to ryba, i to z jaja:)Chociaż zyworodna:) Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: Paw Błotny... 05.03.10, 17:02 Dobre :D Mnie się skojarzyło z czymś innym :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Paw Błotny... 05.03.10, 17:23 Czytałeś wszystkie? ;))) Ja leżę na biurku obecnie po poście Fuzza ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Drevni kocur 05.03.10, 18:51 Czyli poczciwa wiewiórka. Tyle że nazwana tak przez Braci Czechów. Odpowiedz Link Zgłoś
warm_and_fuzzy_logic Re: Drevni kocur 05.03.10, 19:18 Ptak Jajski Bazant Lysy Orzel Czerniak Bretonczyk po Fasolsku - akurat mi sie potrawy przypomnialy Zebra Kratkowana U mnie w rodzinie sie mawialo: Z ryb to ja tylko lubie rypanie. A z wielorybow walenie... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Drevni kocur 06.03.10, 09:21 ;DDDDDDDDDDDDDD Litości, chłopcy! ;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
warm_and_fuzzy_logic Re: Drevni kocur 06.03.10, 14:46 stare ale jare: jak po czesku nazywa sie zajac? - polny zapierdalacz. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Drevni kocur 06.03.10, 17:56 Po lesie dziś jeden zapierdalał, koń mi się spłoszył :D Odpowiedz Link Zgłoś
warm_and_fuzzy_logic Re: Drevni kocur 07.03.10, 20:22 ja kiedys komus sploszylem konia zasuwajac po lesie w przeciwna strone na rowerku, a ze bylo piaszczysto to dyszalem jak lokomotywa tudziez pobrzekiwalem zelastwem. czasem lubie sobie popatrzec na jakies konie w stadninie - mam ku temu sporo okazji bo jeden z moich szlakow spacerowych ciagnie sie wzdluz stadnin. Z moich obserwacji zachowania koni bez czlowieka wynika potwierdzenie nie mojego ale chyba trafnego stwierdzenia ze kon to dalej dzikie zwierze, ktore tylko toleruje czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Drevni kocur 08.03.10, 08:14 :D Cudny obraz mi się maluje w wyobraźni ;D Ooo tak, to płoszy konia, mała mysz też albo jazgotliwy jamnik. Toleruje na mur, ale wydaje mi się że nie tylko, spłoszony samotny koń poszuka ochrony u człowieka zamiast pozostać na 'wolności' :) Odpowiedz Link Zgłoś