jodlowa_igielka 07.03.10, 07:28 a Wy co???śpita jeszcze??? niemożliwe normalnie, żeby szpile takie ciche były wstawać leniuchy, nie spać - zwiedzać:D:D oczy Wam wygniją;) jak długo czekać można, noooo???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 07:39 A można czekać i czekać,same śpiochy tu są :) Miłej niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
jodlowa_igielka Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 07:50 no widzę właśnie, że śpiochy są drę się jak prześcieradło i nic:)) miłego dnia Flisy:) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 07:52 To nic nie da,zaprawieni w spaniu,nic ich nie ruszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jodlowa_igielka Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 07:59 odpuściłam, już się nie drę;) pe.es spójrz za okno, jak ślicznie słonko świeci jeśli wczoraj udało ci się rower wyjąć to dzisiaj rzeczywiście na nim pojeździsz;) powodzenia jakby co:)) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 08:01 Będę wiedział jak wypije kawę,,,ale raczej tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 08:56 flisy napisał: > Będę wiedział jak wypije kawę,,,ale raczej tak :) masochista ;) ja do wycieczek rowerowych potrzebuję temperatury w plusie Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 08:59 Eeeeeeeeeee nie jest tak źle,słonko wzejdzie wyżej i zrobi sie ciepło,byle by wiatru nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:03 ja jeszcze dziś popedałuję w domu i poczekam na Twoje wrażenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:15 Moje będą jak zwykle bardzo pozytywne :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Do śpiocha Cuksowej :P 07.03.10, 08:52 Ja jak zwykle godzina 10:00 ruszam w trasę,a Ty ruszasz dziś na koniki?:) Jak tak to miłego konikowania i ładnej pogody :* Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Do lansiarza Piotrka ;))) 07.03.10, 09:48 Nie jestem śpiochem, wczoraj po 1 do domu wróciliśmy w stanie wskazującym na wyżycie ;P :D Tak, niedługo spadamy na koniki a Tobie życzę szerokiej drogi i pięknego dnia :*** Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 08:55 no i co tak krzyczy? :) niedziela to jedyny dzień, kiedy się wyspać mogę. ale prysznic już zdobyty, wciągam śniadanko i jadę świętować dzień kobiet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:53 Masheni, a jak się świętuje dzień kobiet, opowiedz proszę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 18:36 twardycukierek napisała: > Masheni, a jak się świętuje dzień kobiet, opowiedz proszę ;))) eeee, no mniej więcej tak jak Dzień Babci, Dzień Hutnika czy Dzień Zezowatych :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 18:56 Rąsia, buzia, goździk? ;D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 19:02 twardycukierek napisała: > Rąsia, buzia, goździk? ;D ;) i rajstopy? ;) był obiad, hiacynty, kawa i ciacho w towarzystwie rodzinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:04 Po co krzyczeć tak z rana? ;) Mnie zdziwiła wieczorna pustka na forum :( Choć to mogło oznaczać że wszyscy imprezowali! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:50 Fallen ;))) różnie to bywa na Szpilach :D Niżej podpisana bardzo zabalowała wczoraj a co do innych podejrzewam, że główki dziś bolą, oj bolą ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:15 Uprzejmie informuję, że pobudka była o 7:05 :D Tragedia :))) Listę podpisuję poranną ;D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:25 ano wstałam o ósmej i do pracy się biorę :))))) Miłej niedzieli Wszystkim :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:27 Wstałaś wcześnie po to, żeby pracować? Witaj bratnia duszo :)) Miłej Tobie też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:50 :)) ... papiery nie dość że mnie prześladują, to pewnie któregoś dnia najzwyczajniej mnie pochłoną :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 11:22 jaaaa! to na spacer z psiskiem łażę około północy :) - tak się gadzinka przyuczyła i zawsze mnie ciągnie, od dziesiątej wieczór robi się męcząco-niespokojna i trzeba ją wystawić poza chałupkę :D mam po prostu eleganckiego psa - żyje życiem bohemy :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 22:51 twardycukierek napisała: > A spacer??? No? ;))) Melduję, że był :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 22:51 z_malej_litery napisała: > :)) ... papiery nie dość że mnie prześladują, to pewnie któregoś dnia najzwycza > jniej mnie pochłoną :D I jak? Udało Ci się odeprzeć atak? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 09:49 Heeeeeeeeeeeeeeej!!! ;DDD Obecna, bez kaca, gotowa do akcji ;))) MiŁŁego dnia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Foto Rower 07.03.10, 16:33 Nie myślałem ze za miastem w lesie jeszcze zima:) [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hc/wd/atyx/Lc84pdseBIq3ZpLhcB.jpg[/img] [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hc/wd/atyx/NohfbHtp4yPxJ8JzHB.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
jodlowa_igielka Re: Foto Rower 07.03.10, 17:33 całkiem spora ta zima jeszcze rowerem to chyba ciężko było jechać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Foto Rower 07.03.10, 17:45 No wiesz prawie trzy miechy nie siedziałem na rowerze,ale tak źle nie było,bywało gorzej i to przy lepszej pogodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jodlowa_igielka Re: Foto Rower 07.03.10, 18:35 flisy napisał: > No wiesz prawie trzy miechy nie siedziałem na rowerze no to jutro będę łączyła się z tobą w myślach bo na pewno siedzenie nie da o sobie zapomnieć:)))) miłego siedzenia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Foto Rower 07.03.10, 18:01 Hej, niedawno wróciłam i jedną nogą jestem w kuchni a drugą pod prysznicem ;DDD Oooo tak, w lesie zimniej i śnieg jeszcze długo poleży... jak było, Piotrek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Foto Rower 07.03.10, 18:06 Nie było tak żle jak myslałem,,,troszeczke sie umordowałem zrobiłem 40km,,,i byle do prawdziwej wiosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Foto Rower 07.03.10, 18:12 Dokładnie ;) i mnie mroźne powietze zharatało gardło ale słońce opaliło policzki. Na śnieg patrzeć już nie mogę :P Musisz odzyskać formę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Foto Rower 07.03.10, 18:41 Odzyskasz,ja tez odzyskam,,,a wiosna i latem bedziemy tu narzekać że nas po całym dniu harców dupy bolą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Foto Rower 07.03.10, 18:42 Ty, mnie boli już teraz! ;DDD 5 godzin wczoraj, dziś to samo... uuuu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Foto Rower 07.03.10, 18:45 A nie możesz sobie podkładać jakieś poduszki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Foto Rower 07.03.10, 18:57 A widzisz to jednak welbondy są lepsze,,,tam siadasz miedzy garby i masz tak wygodnie jak na fotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 18:39 Oooo na szpilkach jest życie;D miłe to weekendowe lenistwo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 18:41 Olu, tu zawsze w weekendy intensywność pada, ale zawsze w niedzielny wieczór się zaczyna akcja ;))) Prawie cały dzień byłam w lesie, mykam pod prysznic. Pa na razie :* Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 18:48 Ja po długiej wyprawia po wschodnich rubieżach powróciłam na łono szpilek:)))) a już po kąpieli, sprawdzam co się działo jak mnie nie było:) Pa;* Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 18:52 Byłaś na Dzikich Polach? ;D Wpadnę nocą tutaj ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jodlowa_igielka Re: PO-BUD-KAAAAAAAAAAA 07.03.10, 19:29 lolcia-olcia napisała: > Oooo na szpilkach jest życie;D miłe to weekendowe lenistwo:)))) na szpilach ZAWSZE jest życie, czasami się zastanawiam czy czego pod język se nie wkładają;)))) i dlatego tacy pobudzeni;) Odpowiedz Link Zgłoś