sru_karka 12.03.10, 08:52 Szykujcie czapy, szaliki i ciepłe kurtki. Zima - psze państwa - da MOCNO znać o sobie w ten weekend. Auuuuuuuuuuuuuuuuu! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Komunikat! 12.03.10, 09:02 Karko, ja tu chyba dwa tygodnie temu pisałam, że nie mogę na puchową kurtkę już patrzeć... i wykrakałam ;/ Brak słów, serio... Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Komunikat! 12.03.10, 09:06 Mam tak samo ;/ Pragnę w końcu założyć wiosenny płaszczyk! Nie chcę już wyglądać jak bałwanek ;> Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Komunikat! 12.03.10, 09:11 Co do dnia od października w tej kurtce ;/ mam inne ale ta najcieplejsza i z kapturem jest, czuję, że jest już częścią mnie, chyba musimy brać rozwód w sądzie ;DDD Wiosenny płaszczyk... taaa, to brzmi jak bikini ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: Komunikat! 13.03.10, 07:51 i wszystko jasne! to przez Was, krakaczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Komunikat! 13.03.10, 07:37 No i sru... kurtka znowu w użyciu ;& Odpowiedz Link Zgłoś