gyubal_wahazar 14.03.10, 20:31 U Wasz za oknem też taka Kołyma ? Jeszcze chwila, a trzeba będzie do kibla z fajerką latać. Kto powinien za to beknąć ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 20:32 gyubal_wahazar napisał: > Kto powinien za to beknąć ? :) oni!! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 20:33 Postaw szampana a beknę :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 20:40 Nastojaszczego czy jakieś francuskie szczyny ? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 20:42 Tylko franca albo dobre prosecco. *burp* :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 21:02 Uffff od 3 lat stoi na wystawie nocnego za rogiem. Szczęście żeś w nic chodliwego się nie wstrzeliła :) Włala : d.wiadomosci24.pl/g2/d0/fb/9f/110846_1254149661_cd55_p.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 21:14 Uuuu, trzy lata to niezłe łeżakowanie, choć ten stoi powiadasz. Nic to, biorę :D A te trzy nimfy trawne jak się mają do bekania? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 21:44 To wywalił imć Gugiel jako odzew na hasło 'szampan francuzki'. Francuzki - jako żywo, a szampana galijskie córy pewnie przed chwilą wytrąbiły. Czekaj zaraz się naprawię. Przechytrzę drania. Mam ! www.bocian.co.uk/upload/Products/bambino-szampon-300ml-979.jpg Ograłem go jak dzieciaka. Wywaliłem 'francuzki', hehe Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 21:46 One takie francuzki jak ja ;DDD Nie galijskie tylko swoje, galicyjskie ;))) > Ograłem go jak dzieciaka. Wywaliłem 'francuzki', hehe Szkoda, fajne były ;/ Ten miś mi nicpotem ;& :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:10 Czym jest jedno 'cy' między przyjaciółmi ? Fryckiem N, zgadłaś Ups. I znów master of disaster ... No dobra to w ramach rekompensaty moralnej : www.inqmnd.ca/blog/wp-content/uploads/2008/11/karl_lagerfeld10.jpg PS Nie gryzie Cię trochę ten kocyk ? To go zezuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:16 :DDD Lepszy Fryc niż nic! Ooooooooooooo!!!! Na tej fotce znam wszystko po per imieniu zaczynając od Ewy H. a na Spy Bag kończąc /ta z prawej/ ;DDD To nie kocyk, to futro ;) Mnie nie gryzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:27 Cuki, To Ty je wszystkie na pamięć znasz ?! Rany, a tyle się mówi o anonimowości w wielkiej płycie (ale patrz, że w ramie H jakoś mniej...). Jak by Jej tam nie miał kto pleców umyć, to właśnie poczułem jak mi świr altruizmu na plecy wskoczył :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:31 Skąd, wszystkie nie, ale ta kampania jest bardzo znana, no ;P To i nazwisko dziewczyny się zna :DDD To Czeszka! Uśmiejesz się jak norka pod tym prysznicem, altruisto! :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:43 Tylko nie mów, że ma ptaszka. No nie mów żesz, bo nadzieja umiera ostatnia. To z czego się uśmieję ? Ale patrz zdanie wyżej, pls :) Eeee tam. Nazwisko to ma każdy. Nawet ja. Komórki nie masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:47 Słuchaj ze zrozumieniem ;D Czeszka, nie ptaszka! > To z czego się uśmieję ? Z języka, jej! :DDD Nie mam, łap inną na ogół podobną do tej laski. Albo komórki. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 23:24 Języka w wersji tonk - jak mniemam - bo Śmierci pięknych saren chyba mi tam nie będzie streszczać ... A więc tonk .... hmmmmmmm...... potrafisz zaintrygować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Widzimisię 14.03.10, 20:34 > Kto powinien za to beknąć ? :) Że PiSiory. Bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Widzimisię 14.03.10, 20:54 Odwal się od Miro, bo ja mam dzięki Miro orgazm kolorystyczno-kształtualny permanentny :DDD [img]https://aphs.worldnomads.com/lani/3114/miro_garden.jpg[/img] Chcę wiosny, chcę lata, chcę ogrodu! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Widzimisię 14.03.10, 20:58 Gdzie jest dwóch Polaków tam jest więcej, niż dwa zdania, a nas tu jest... no :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 20:42 A widziałeś, jak leciał dziś śnieg do góry? Niestety, wracał. Jednego se grubego płatka upatrzyłam, od jutra leczę zeza. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 20:44 > Jednego se grubego płatka upatrzyłam, od jutra leczę zeza. A jaki był kolor u tego płatku? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 20:55 A jest na tym forum inna odpowiedź, niż SZARY? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 20:46 > Jednego se grubego płatka upatrzyłam, od jutra leczę zeza. Nie powiem, jak to przeczytałam... #.# Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 21:47 Powołamy właściwą komisję i wyłonimy szczęśliwca;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 21:53 A może ja chciałam swoje 5gr dorzucić...jak Ci nie wstyd Ty...Ty...Ty...no i się zacięłam:D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 21:56 E tam 5 groszy, dorzuć stówkę, to zrobimy jakąś imprę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:13 Prospekt jakiś poproszę to zastanowię się nad ewentualnym sponsoringiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:17 Awypchajsię. Prospekt. Pff. Satyskacja gwarantowana, albo zwrot kosztów. Może być? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:22 o żesz Ty;p słabe, ale ryzykantka ze mnie...poproszę o agendę imprezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:58 Ryzykantka i chce agendę? Weź się zdecyduj. :] Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 23:01 Jaki Ty niedomyślny...muszę odpowiedni kolor szpilek dopasować;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 23:06 Kolor bez znaczenia. Odróżniam tylko dwa - "jest kolor", "nie ma koloru". Byle się dały zdjąć. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 23:07 Małe masz wymagania, ale te ostanie każde spełniają:) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:21 Mill - burżuju :) Za stówkę to my roczną prenumeratę Komandosa mamy i jeszcze na cebulkę dymkę wystarcza a uwzględniając zwroty butli, do 2012 śmiało patrzym w przyszłość ! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:25 Od razu burżuju, żuju... Bo dobra impreza to jest taka, której druga pochodna jest większa od zera. Pierwszą pochodną definiujemy jako ilość piw, które można kupić po oddaniu butelek z imprezy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:47 A extremum funkcja osiąga pod koniec pierwszej kratki na twarz czy później ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:57 Ona nie ma ekstremum ta funkcja, ona dąży do nieskończoności. :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 23:18 I - jak mniemam - z letkością ją osiąga ? Zaprawdę zacna to funkcyja, słuszna i zbawienna. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:25 <hahaha> niech no ja tylko pozbieram się z podłogi, skąd Ty takie teksty bierzesz?:D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co się wyprawia ?! 14.03.10, 22:31 Mill dopirusz wyprężył Ci próbkę swoich możliwości. Teraz gładko przejdzie do całkowania (z języczkiem) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co się wyprawia ?! 15.03.10, 08:24 Kołyma szpilą się toczy... #.# Odpowiedz Link Zgłoś