lambert77 07.05.10, 07:33 ... które to twardy cukierek i dlaczego mnie niepokoi mailami ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: no dobra ... 07.05.10, 07:52 Gdy usłyszysz stuk obcasów, nie mylić z czym innym, to będzie Ona... Tylko przygotuj się na dużo obuziania i ośliniania... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 08:06 /stuk puk stuk/ Ooooo, Voker! :**************************** :DDDDD Ty zboku! :DDDDDDDDD O, i syngnaturka misie wpasowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: no dobra ... 07.05.10, 08:14 a ja myślałam, że usłyszy Beeeeeeeeeek :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 08:16 Trochę kultury w końcu musi być, nowy forumowicz patrzy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: no dobra ... 07.05.10, 08:38 twardycukierek napisała: > Trochę kultury w końcu musi być, nowy forumowicz patrzy ;))) no jak to???????? przecież robisz to z taką gracją :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: no dobra ... 07.05.10, 08:18 Ciebie też baranku :-* W tą kudłatą głufkę... :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: no dobra ... 07.05.10, 08:43 no topszeee, ale przytalanko gratis musisz dorzucić :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: no dobra ... 07.05.10, 08:16 Ja i zbok? To 2 różne osoby... :)))) Ale fakt, ładnie stukasz obcasami... :DDD :* Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 08:23 Nie stukam tylko pukam w niemalowane ;F Dwie różne? To daj mi znać jak przyjdzie ten zbok ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: no dobra ... 07.05.10, 08:23 mam tylko nadzieje że nie macha ogonem na powitanie i nie obszczekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 08:29 Hamujesz moje naturalne odruchy ;/// Zareaguję obgryzaniem drzwi... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 09:33 Acha, żony! ;F Dobra, to rzucam się na pilota ;D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: no dobra ... 07.05.10, 14:23 lambert77 napisał: > mam tylko nadzieje że nie macha ogonem na powitanie i nie obszczekuje... E tam, czasem zionie ogniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 07:59 Jestem :) Terror mailowy? To Twoja wina! Nie trzeba było lubić The Royals . Było napisać, że Doda rządzi a najlepsza telewizja to Taniec z Mumiami, miałbyś spokój ode mnie. Plus jesteśmy w tej samej branży, reklamowej: ;D [img]https://cokupic.pl/i/c_big1845489.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: no dobra ... 07.05.10, 08:25 No to witaj... musiałem się żonie tłumaczyć, że nie wiem co to za twardy cukierek do mnie maile pisze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 08:27 Ufff, poleciałeś techniką 'osłania się niewiedzą'. Mojemu powiedziałam, że mu zamawiam nowe koszule ;)) Czuwaj! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: no dobra ... 07.05.10, 08:43 Phi mężowi łatwiej wcisnąć kit. Zresztą nas i tak nie obchodzi kto pisze i po co. Gorzej jest kiedy słyszysz jakiś "Twardy cukierek" maila do Ciebie napisał i to spojrzenie oślepiające niczym lampa w trakcie przesłuchania :) Tu już nie ma żartów tu trzeba mieć nerwy ze stali albo dodatkową kanapę na wszelki wypadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: no dobra ... 07.05.10, 09:29 Ciesz się chłopie iż to nie nick "Cycata_Szesnastka" do Ciebie napisał .... :D Witaj na Szpilach :) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: no dobra ... 07.05.10, 09:38 a tu nie ma problemu... moja żona wie że nie gustuję w szesnastkach :) .... gorzej z tymi cycatymi :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: no dobra ... 07.05.10, 09:39 Swoją drogą mieć z żoną wspólną skrzynkę pocztową to już przesada... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: no dobra ... 07.05.10, 09:52 a można mieć osobne, ale znać swoje hasła? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: no dobra ... 07.05.10, 11:08 mamy osobne konta ale wszystko podpięte pod jeden program no i jak pobierała pocztę to się ściąga wszystko :D. A tak naprawdę to jestem sam sobie winien bo przekierowałem pocztę z gazety na swoją prywatną do domu bo za leniwy byłem na łażenie po wszystkich kontach pocztowych :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 09:56 Zdrajco! Sypiesz moje zapasowe nicki, Trollu! ;F :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 09:37 Racja, za łatwo to poszło... rozmiar 77 Lambert a on cały zadowolony! :D No nic, jakieś ambicje musi mieć ;) To ona leci lampą? A nie techniką zadawania pytania kiedy właśnie wkładasz kawałek schabowego do ust? :D Dobra, to co odpowiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: no dobra ... 07.05.10, 09:41 Zrobiłem zszokowaną minę i udałem że o niczym nie wiem :) ... no bo przecież nie wiedziałem. Jakoś przeszło bez echa ale chyba żona wczoraj nie miała nastroju na śledztwa :D. Wystarczy, że muszę się tłumaczyć z każdej koleżanki dopisanej na naszej klasie :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: no dobra ... 07.05.10, 09:58 kłamstwo ma krótkie nóżki.. nie zaryzykowałabym mając czyste sumienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: no dobra ... 07.05.10, 10:54 ależ ja nie kłamałem bo przecież aż do dziś nie wiedziałem kto to twardy cukierek Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 10:09 Jasne, że nie wiedziałeś! Ale teraz już wiesz :D NK? Nie mam tam konta, wolę NASA KLASA, przez wysiłki do gwiazd ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: no dobra ... 07.05.10, 11:07 a jakoś tak mam to konto.... w sumie nie wiem po co. Cała rodzina wie już gdzie mieszkam :/ czego akurat chciałem uniknąć. A wszystko przez kumpla który po pół roku zlikwidował konto bo go się czepiały psychopatki... i tak zostałem na naszej klasie sam jak palec. Tylko ja rodzina i moje psychopatki Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: no dobra ... 07.05.10, 11:13 :DDD Dobre! Cała rodzina wie już gdzie mieszkam :/ czego akurat chciałem uniknąć Cymes! ;D A tego kumpla, to przeflancuj tu do nas, psychopatki płci obojga się nas nie imają ;))) Padają tu jak muchy :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: no dobra ... 07.05.10, 11:02 Z szacuneczkiem do Matki Derektorki, po pociągnę z opczasika! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: no dobra ... 07.05.10, 14:42 Dobra, dobra, a Ty przestań Go atakować malinami, no :F Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: no dobra ... 07.05.10, 11:31 > ... które to twardy cukierek Spokojnie zjawi sie..:) >i dlaczego mnie niepokoi mailami ?? Cukierki ..takmają..:) Cześć.. Odpowiedz Link Zgłoś