kieprze_paczynskich 14.05.10, 09:55 jakoby Nasz Dziennik nie miał forum. Ma, nawet założyłem tam o 9.37 nowy wątek pod swoim nickiem. Przyjmuję zakłady, jak długo powisi. Zapraszam tez do desantu:) forum.dlapolski.pl/polska-vf3.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le.chujarek nie mogę się zarejestrować! 14.05.10, 10:06 w polu "imię prezydenta polski" wpisuję "bronisław" a oni mi mówią że to błąd! Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: nie mogę się zarejestrować! 14.05.10, 10:12 le.chujarek napisał: > w polu "imię prezydenta polski" wpisuję "bronisław" a oni mi mówią > że to błąd! > ja wpisałem lech i nawet się zarejetrowałem i chciałem pozdrowić czytelników Nd ale poszło w kosmos- już nie ma wątku - jestem tu nowy i niech mi teraz mg piśnie coś o wolnosci słowa Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: nie mogę się zarejestrować! 14.05.10, 10:12 btw. wątku już nie ma zdaje się Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 10:09 Pomysł przedni!!! Już poczułam w sobie misję:) Trzeba się poświęcić i iść w Naród z dobrą nowiną! Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 10:19 właśnie założyłem wątek pt wolność słowa zobaczymy co ztego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 na razie działa, jest odzew 14.05.10, 10:27 spróbuje łagodniej od paczyńskiego zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: na razie działa, jest odzew 14.05.10, 10:30 Założyłam u nas wątek o nowych kłamstwach dziennika, może im to podrzuc. Brzydza sie wszystkim poza swoją gazetą, to niech sobie poczytaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: dementuję pogłoski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.10, 10:33 Host: mrr.gov.pl Ten Pan ma takie IP. Czyżby panowie z rządu Tuska tutaj się pojawili? Chyba się nudzą w pracy... Zamykam, przenoszę, punktuję Pana. Taki komunikat wysmażył admin po moim wątkiem. Moje IP jest takie jak widać. Prawda. prawda? Ciemny lud to kupi? Kupi. A mój post nie był niegrzeczny, nikogo nie obrażał, zachęcał do dyskusji. Oto on: Dzień dobry, jestem tu nowy I pragnę się przedstawić. Jestem genetycznym libertynem, hedonistą, wykrztałciuchem, antyklerykałem i rydzykożercą. Będę głosował na B. Komorowskiego, gdyż uważam, Jarosława Kaczyńskiego za największego szkodnika politycznego ostatniego dwudziestolecia. Większego nawet niż zapomniany nieco Jan Olszewski z jego "rządem tysiąclecia". Prezydenturę L. Kaczyńskiego uważam za pasmo nieustającego obciachu, bufonady amatorszczyzny i dziecinady. Czy znajdzie się na tym forum ktoś na tyle intelektualnie uczciwy, by przyznać mi rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek jakis glupi admin ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 11:42 > Jestem genetycznym libertynem, hedonistą, wykrztałciuchem, > antyklerykałem i rydzykożercą. gdyby znal jezyk polski moglby cie niezle wypunktowac ... ale widac jezyk polski jest im obcy Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: jakis glupi admin ... 14.05.10, 11:52 , wykrztałciuchem, Widziałem podkreślenie. On pewnie też, ale za bardzo się spieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 13:52 Twój post wprowadzający nie był fair. Czy znajdzie się na tym forum ktoś na tyle intelektualnie uczciwy, by przyznać mi rację? Nieważne o jaką rację Ci chodzi, takie sformułowanie jest zaczepne i szkoda, że w ten sposób zacząłeś swoją działalność na tamtym forum. Przecież wiadomo, że są wrażliwi i albo trzeba się powstrzymać przed pisaniem na ich forum, albo formułować tak, aby nie prowokować od razu do bijatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 14:24 > Twój post wprowadzający nie był fair. > Czy znajdzie się na tym forum ktoś na tyle intelektualnie > uczciwy, by przyznać mi rację? nie był nie fair. > Nieważne o jaką rację Ci chodzi, takie sformułowanie jest zaczepne Takie miało być. Natomiast nie fair i kłamliwa była odpowiedź: Host: mrr.gov.pl Ten Pan ma takie IP. Czyżby panowie z rządu Tuska tutaj się pojawili? Chyba się nudzą w pracy... Zamykam, przenoszę, punktuję Pana. A tu pan administrator w innym wątku: Niepotrzebne nam są te nagrody. Nie jest przypadkiem że herr Thusk dostał tę nagrodę. To w podziękowaniu za niszczenie Polski. Jakbyś widziała szerzej, to byś zrozumiała, że takie nagrody nie są przyznawane przypadkowo. itd. >trzeba się powstrzymać przed > pisaniem na ich forum, albo formułować tak, aby nie prowokować od > razu do bijatyki. Przestań, a po co ja tam poszedłem? Po informację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch dostałeś ostrzeżenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.10, 10:38 wartość ostrzeżenia-3. Nie wiem czym to grozi, obadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 10:52 Chciałam sie tam zalogować i jakoś nie mogę. Oni prędzej zlikwidują swoje forum, niż dopuszcza do wymiany poglądów. Jeszcze by im sie owieczki skundliły;) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 11:06 matylda1001 napisała: > Chciałam sie tam zalogować i jakoś nie mogę. Oni prędzej zlikwidują > swoje forum, niż dopuszcza do wymiany poglądów. Jeszcze by im sie > owieczki skundliły;) mnie się udało, i bedę próbował tak pomału, nienachalnie wypróbować przy okazji może jakas mała dywersja? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 11:15 Teraz nie mogę się zarejestrować, bo jako potwierdzenie tekstowe życza sobie odpowiedzi na pytanie jak brzmi... imie prezydenta Polski:) No i nie wiem, czy juz pisac Jarosław? Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 11:28 ja wpisałem Lech, niech im będzie Ale tak sobie przeglądam te całe forum i fajną rzecz znalazłem www.fakt.pl/Studenci-kpia-ze-smierci-prezydenta-WIDEO,artykuly,71927,1.html mamoooo!!!! kup mi hawajską koszule, ja nie mam czasu, mama to rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 11:57 Udało się. Zadałam pytanie, ciekawe co będzie dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich ale wiocha! 14.05.10, 12:09 Dziś pytanie- dziś odpowiedź A co ? Nie podobają Ci się te informacje ? Wątpisz w ich rzetelność ? Łonet Cię już podpuścił ? Łonetowi bardziej ufasz ? ale wiocha! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 17:09 matylda1001 napisała: > Udało się. Zadałam pytanie, ciekawe co będzie dalej:) Czytałem, jak już to właśnie tak, jak Ty to zrobiłaś. Elegancko i teraz mają zagrychę, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 17:47 piwi77 napisał: > Czytałem, jak już to właśnie tak, jak Ty to zrobiłaś. Elegancko i teraz mają zagrychę, brawo!< Już sie Wersal skończył. Oni sa tacy sami jak ten ludek spod pałacu:) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 18:05 matylda1001 napisała: > > Już sie Wersal skończył. Oni sa tacy sami jak ten ludek spod pałacu:) to prawda, właśnie taki komentarz otrzymałem choć buk mi światkem nikogo tam jeszcze nie obraziłem Beszczelni podżegacze doprowadziliście do tragedii "drugiego Katynia".Tusk winien ponieść najwyższą karę za to. Głupa tylko gra jak wasi czerwoni kumple, którzy mordowali prawdziwą opozycję, księży i wielu wybitnych Polaków. Mówicie o miłosierdziu, chrześcijaństwie a zabijacie przez aborcjie niewinne istoty, proponujecie eutanazje. Niech wam się nie wydaje, że bat sprawiedliwości nie dosięgnie przestępców. A może to być bat ludu pogardzanego przez was między innymi chrześcijan czy mocherów jak z szyderstwem określacie tę część społeczeństwa Polaków. > Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 18:10 Łomatko. Prawdziwa opozycja. To byla też nieprawdziwa? Zauważylam, że na tamtym forum moher sie pisze przez "ch". Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 18:51 gucio712 napisał: > to prawda, właśnie taki komentarz otrzymałem choć buk mi światkem nikogo tam jeszcze nie obraziłem< To ten sam Longinus, który mnie własnie nazwał tuskowym parobkiem:) Napisałam mu, że lepiej być parobkiem u mądrego pana, niż biegać na łańcuszku u niemądrego dobrodzieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 17.05.10, 12:56 No i po kłopocie. Moja kariera na zaprzyjaźnionym forum trwała i tak długo, bo całe dwa dni:) To towarzystwo wzajemnej adoracji nie dopuści do wymiany poglądów. W każdym razie ta przygoda umocniła we mnie przekonanie, że nalezy zrobić wszystko, żeby tych wariatow nie dopuścić do wadzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: dementuję pogłoski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 13:04 >W każdym razie ta przygoda umocniła we > mnie przekonanie, że nalezy zrobić wszystko, żeby tych wariatow nie > dopuścić do wadzy. Zbanowali? Byłaś przecie grzeczna, wręcz nadmiernie uprzejma:) To dziwne forum składające się z 5 bodaj osób wzajemnie się nakręcających. A może jednej tak naprawdę? A jak tam Lady Makbet, walczy jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 17.05.10, 13:32 Gość portalu: kieprze_paczynsch napisał(a): > Zbanowali? Byłaś przecie grzeczna, wręcz nadmiernie uprzejma:) To dziwne forum składające się z 5 bodaj osób wzajemnie się nakręcających. A może jednej tak naprawdę? A jak tam Lady Makbet, walczy jeszcze?< Niejaki Coltrane (miejscowy bulterier) wlepił mi trzy ostrzeżenia, tak od razu, o tej samej godzinie:) i w ten sposób pozbawił mnie możliwości pisania postów:) Wczoraj widziałam, że Lady Makbet też wyleciała, i kilka innych osób, które jak wcześniej zauważyłam ośmieliły się mieć inne zdanie. Wszyscy byli grzeczni jak aniołki;) Oni nie dopuszcza do żadnej dyskusji. Jednak zabawa mnie wciągnęła, poczekam ze dwa dni i zarejestruje się jako matylda 1002:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: dementuję pogłoski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 13:56 >Jednak zabawa mnie wciągnęła, > poczekam ze dwa dni i zarejestruje się jako matylda 1002:))) Daj znać, to i ja się pobawię, ale już pod innym nickiem, bo tak na prawdę to dostałem bana na dzień dobry za "fizjonomię". Cokolwiek bym nie napisał podpisując się wrednym kieprze_paczynskich wywoła alergię. Widzę to na FS i niezmiernie mnie to bawi. A ja chciałem zachować umiar i powagę w obliczu tragedii. O naiwny! Zajrzałem na pewne forum czwartej rp. forum.gazeta.pl/forum/03,29,111441195,111582151.html?rep=1 post z Sob 10 Kwi, 2010 10:25 Kwestia jest taka- zestrzelili czy odkręcili śrubki. Bo jak odkręcili śrubki, to mamy tylko dyktaturę PO, natomiast jeżeli zestrzelili (co jest raczej mało prawdopodobne) to mamy znacznie większy problem... i tak dalej w podobnej tonacji. Sami się nawzajem nakręcają. Przygnębiające. Tu też robi się rzeźnia, nikt już nie dyskutuje, nie próbuje nawet słuchać rzeczowych argumentów. Idzie wet za wet. Wraca IV RP. Chyba zrobię sobie przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 17.05.10, 14:21 Gość portalu: kieprze_paczynsch napisał(a): >Przygnębiające. Tu też robi się rzeźnia, nikt już nie dyskutuje, nie próbuje nawet słuchać rzeczowych argumentów. Idzie wet za wet. Wraca IV RP. Chyba zrobię sobie przerwę.< To prawda, na tym Forum bywało różnie, ale tak jak teraz chyba jeszcze nigdy nie było. No ale jak reagować na posty, które prócz zaczepek i obelg nie zawierają innych treści? Rozum radzi ignorować, a palce robią swoje:) Katastrofa naprawdę mną wstrząsnęła, zginęło tylu ludzi, nawet tego Jarusia było mi szkoda z takiego zwyczajnego, ludzkiego punktu widzenia. Wrażliwa jestem. Teraz niestety trudno zachować powagę. Te spekulacje na temat zamachu już dawno przestały mnie śmieszyć, a wręcz zaczęły napawać mnie przerażeniem. Co będzie jeśli ci ludzie zdobędą władze? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dementuję pogłoski 17.05.10, 14:25 Co będzie > jeśli ci ludzie zdobędą władze? Nie dopuścić :) W takich chwilach staje mi przed oczyma zdjęcie, które trzy lata temu przysłała mi kuma. Zdjęcie przedstawia tęże wrzucającą głos do urny, a podpis - "pa, pa, kaczusiu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: dementuję pogłoski 17.05.10, 14:34 Nigdy nie lubiłam wielkich słów ale wydaje mi się, że teraz toczy się prawdziwy bój o Polskę, o jej kształt, o przyszłość naszych dzieci. Los dał nam szansę... potrafimy ja wykorzystać? Poważnie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch i po ptokach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.10, 10:52 Przekroczyłeś limit ostrzeżeń. Nie możesz pisać nowych postów ani tematów. Kliknij Tutaj żeby przejść do strony ostrzeżeń. Moja kariera na forum ND trwała 12 minut. I tak więcej niż Gołoty na ringu. No cóż, może i warto rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: i po ptokach 14.05.10, 11:03 Gość portalu: kieprze_paczynsch napisał(a): > Przekroczyłeś limit ostrzeżeń. Nie możesz pisać nowych postów ani tematów. > > Kliknij Tutaj żeby przejść do strony ostrzeżeń. > > > Moja kariera na forum ND trwała 12 minut. I tak więcej niż Gołoty >na ringu. No cóż, może i warto rozmawiać. Ciekawe czy ktory mONdrala narzekajacy na cenzure w Gazecie sie ustosunkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: i po ptokach 14.05.10, 11:15 wilma.flintstone napisała: > > > Ciekawe czy ktory mONdrala narzekajacy na cenzure w Gazecie sie > ustosunkuje... ja też jestem ciekaw jaką mają teotrię co niektóre persony > Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 własnie zostałem lemingiem 14.05.10, 11:57 bardzo mi się to podoba, może zmienię swój nick Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: własnie zostałem lemingiem 14.05.10, 11:58 o linku zapomniałem forum.dlapolski.pl/lemingi-vt1420.htm?sid=4fa68950e55193db8dab9b2eb8fa7148#28491 Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: własnie zostałem lemingiem 14.05.10, 12:06 Leming? to cudownie! Takie milutkie zwierzątko, az by sie chciało przytulić:) pl.wikipedia.org/w/index.php? title=Plik:Tunturisopuli_Lemmus_Lemmus.jpg&filetimestamp=200606021805 04 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: własnie zostałem lemingiem 14.05.10, 12:08 No i nie musisz wszystkich lubieć, widzisz :) W polu "imię prezydenta" wpisałam "brak" i wyskoczyło, że błędne potwierdzenie i błędny kod. ND kłamie, kod był prawidłowy! Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: własnie zostałem lemingiem 14.05.10, 12:06 Ten "Coltrane" to ojciec cenzor. Tłumacz z polskiego na "nasze" Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: własnie zostałem lemingiem 14.05.10, 12:08 John się w grobie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 12:10 Hej, to jest dobre forum.dlapolski.pl/lemingi-vt1420.htm?view=previous Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Ale polewka:) 14.05.10, 12:11 forum.dlapolski.pl/borowiki-w-smolensku-vt1423.htm :)No i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Ale polewka:) 14.05.10, 12:20 Powinien pojechać cytatem z serialu Allo, allo- "ty głupia kobieto!" Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ale polewka:) 14.05.10, 14:42 Sonia rządzi i zmanipulować się nie da!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ale polewka:) 14.05.10, 18:00 Nie bez powodu wpadła mi w oko;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale polewka:) 14.05.10, 18:48 Przedstaw się jako młodzian cnotliwy, nieśmiały a pobożny, walnij jakąś k.wą na temat Tuska, żadna ci się nie oprze :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ale polewka:) 14.05.10, 19:01 Już wiem!!! Wyrwą ją na to: www.youtube.com/watch?v=DvC2Nbao3tQ Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ale polewka:) 14.05.10, 19:26 Na widok tego filmu każda z tamtego forum się otworzy;) W razie problemów z linkiem w wyszukiwarkę wklepać: "Kto jeszcze ma krew na rękach?" i wyskoczy na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale polewka:) 14.05.10, 19:47 Już się otworzyło. Ale naprawdę nie chciało. Mój komp, obcując ze mną na co dzień, też nie chce głupot otwierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ale polewka:) 14.05.10, 19:49 Nawet komputer potrafisz wytresować;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale polewka:) 14.05.10, 19:57 A cóżże kolega chciał przez to powiedzieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ale polewka:) 14.05.10, 20:04 forum.gazeta.pl/forum/w,29,111441195,111465631,Re_.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale polewka:) 14.05.10, 20:45 Oj masz wymagania. Mam tak ustawione, żeby mi się otwierały wszystkie posty w wątku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ale polewka:) 14.05.10, 20:52 Szczerze przyznam, że wprowadzenie takiej opcji raczej by mi przeszkadzało dobrze korzystać z forum ale to już kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale polewka:) 14.05.10, 21:36 Niewątpliwie. Mnie z kolei przeszkadza post po poście, post po poście... Możesz podrzucić ten post, co mi go chciałeś pokazać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ale polewka:) 14.05.10, 22:00 He, he chyba lepszym rozwiązaniem w takich okolicznościach byłoby powiedzieć, o której godzinie napisany;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale polewka:) 14.05.10, 22:06 Mogłeś wziąć post i wkleić, ctrl c ctrl v :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ale polewka:) 15.05.10, 12:13 Teraz, to już nie pamiętam, który to był;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: dementuję pogłoski IP: 212.33.72.* 14.05.10, 12:17 Z jednej strony Twój wpis tam był jawnie prowokujący. Jednak z drugiej strony, na tym forum istnieją wpisy mg2005 czy polskiej potęgi światowej (a na innych forach choćby ignoranta1) które nierzadko (często jest to regułą) są znacznie bardziej prowokujące i celowo obrażają ich czytelników. Tak czy inaczej, na forum GWyborczej panuje większa wolność słowa niż na forum NDziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 12:33 Mój wpis był prowokujący, ale żadną miarą nie obraźliwy. Nie zawierał też kłamliwych informacji. Był oczywistą subiektywną opinią tak jak wszystkie opinie na forach. Nie był oczywiście próbą dyskusji, ale testem jak długo powisi. Nie zawiodle się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: dementuję pogłoski IP: 212.33.72.* 14.05.10, 16:58 A przed chwilą niezawodna polska potęga światowa napisała na tym forum coś takiego: zeby szuje zrozimialy trzeba sie znizyc do ich poziomu. Mam nadzieje ze tym razem ta suka (...) zamknie ten smierdzacy kibel z ktorego wydowywaja sie jej wypaczone idee. W oryginale w miejscu kropek był nick jednej z forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Ty Suko!!!! 14.05.10, 17:45 Jak podaje polska_potega_swiatowa. To mówiłem ja, Michał Karnowski program trzeci polskiego radia. Do widzenia Państwu, zapraszam na kolejną audycję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ty Suko!!!! 14.05.10, 17:49 Kiedy mnie lepiej poznasz, przekonasz się, że potrafię być prawdziwą suką, jak mówiła funkcjonariusz Angua :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: 14.05.10, 17:55 Czyli jednak polska_potega_swiatowa na którego informacje się powoływaliśmy miał rację!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: 14.05.10, 18:39 Cóż, Angua powiedziała to do... krasnoluda... Tylko tamten, w odróżnieniu, był sympatyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: dementuję pogłoski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.10, 17:14 Widzisz? Też Cię to fascynuje w jakiś dziwny, nieco perwersyjny sposób. dawniej były wystawy osobliwości, kobieta z brodą i takie różne. A tu masz za darmo:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dementuję pogłoski 14.05.10, 17:43 I chyba właśnie o to chodzi. Stłumiona potrzeba igrzysk :) Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: dementuję pogłoski 15.05.10, 00:07 Wzięliby się lepiej do roboty, a nie modlitwy za Ojczyznę... To jakiś objaw schizofrenii chyba... Co to jest ta "Ojczyzna"? Jakiś wyimaginowany, nierzeczywisty byt, na losy którego nie mają wpływu? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: dementuję pogłoski IP: 212.33.72.* 15.05.10, 15:01 > Co to jest ta "Ojczyzna"? Jakiś wyimaginow > any, nierzeczywisty byt, na losy którego nie mają wpływu? W skrócie - to jest coś, za co masz cierpieć i umrzeć. A także zadawać cierpienia i zabijać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: dementuję pogłoski 15.05.10, 15:16 Nawet sobie tam konto założyłem, ale jakoś nie chce mi się tam czegokolwiek pisać. Nie sądzisz, ze to nie ma sensu? Odpowiedz Link Zgłoś