szwagier_z_niemodlina 23.07.10, 09:14 Pojezdzilbym czyms takim, a wy?:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Fajna maszynka 23.07.10, 09:49 Fajny :D Ciekawe czy by dźwignął polską głupotę, hmm? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Fajna maszynka 23.09.10, 20:24 Na KEMPĘ to nawet dwa Herkulesy nie poradzą :D Na głupotę może trzy poradzą...na bezczelność i chamskie zachowanie nawet trzy to za mało :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Fajna maszynka 23.07.10, 09:58 Takie sobie wymyśliłam zawody: na końcu ramienia dźwigu przywiązać żyłkę, na końcu żyłki ciężki koralik i próbować dźwigiem włożyć ten koralik do leżącego na ziemi naparstka :D Albo wersja alternatywna: na końcu wisi nomen omen wisienka, a na ziemi leży chętny na wisienkę ochotnik z otwartymi ustami :D I had a secret meeting in the basement of my brain. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Fajna maszynka 23.09.10, 20:29 razzmatazzy napisała: > Takie sobie wymyśliłam zawody: na końcu ramienia dźwigu przywiązać żyłkę, (...) na końcu wisi nomen omen wisienka, a na ziemi leży chętny na wisienkę ochotnik z otwartymi ustami :D Etap II zawodów - na końcu wisi ochotnik, na ziemi leży chętna na...hmmm...ochotniczka z otwartymi ustami...:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Fajna maszynka 23.07.10, 10:37 Porobiłabym wieś takim na wsi ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Fajna maszynka 23.07.10, 19:01 Lubie duże maszynki :) www.connectionworld.org/as-maiores-cacambas-tratores-e-escavadeiras-de-mineracao-do-mundo/ ------------------------------------------------------ [img]https://farm4.static.flickr.com/3642/3344435854_1b6bddfe29.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Ta też fajna... 23.09.10, 16:01 [img]https://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/109418805346291356.jpg[/img] Też bym pojeździł. Tym bardziej, że jakby kto nie wiedział, to maszynka nazywa się "wozidło technologiczne". Podobno po polsku. :D A w ogóle to ja najbardziej lubię pompy do betonu. :cool: Gdyż jak mogłoby nie być fajne coś, co się nazywa Putzmeister, na ten przykład. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ta też fajna... 23.09.10, 20:26 O Matko Naturo! =O Ale duo-wozidła...ale dlaczego technologiczne? Sztuuczne a nie naturalne? :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Ta też fajna... 24.09.10, 12:20 Twoja sprawa, co widzisz. Ale na zdjęciu jest jedno wozidło... :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ta też fajna... 24.09.10, 12:39 www.bypassfanpages.com/2010/04/97-of-men-cant-see-the-boat-in-this-illusion-but-all-women-can/ Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Ta też fajna... 24.09.10, 15:59 Najbardziej mi się podoba, że to się nazywa, że ona jest ubrana. I zapewne ona tak się czuje - ubrana. Ale kiedy w mieście wiatr podwieje jej kiecę 5 cm nad kolano, to ona oczywiście natychmiast zacznie kiecę desperacko obciągać, bo poczuje się... obnażona. :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ta też fajna... 24.09.10, 18:05 redundant napisał: > Twoja sprawa, co widzisz. Ale na zdjęciu jest jedno wozidło... :D Masz rację. To co widzę to są dwa nosidła...:D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Fajna maszynka 24.09.10, 19:28 wolałabym jakieś źwierzę :), bo to wozidło wydaje mi się zbyt mało kontaktowe... ani uszami nie zastrzyże, ani nie skubnie za rękaw... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Fajna maszynka 26.09.10, 12:23 TTM, to na obrazku skubie tylko w portfel ;) fuj, co za wstrętne stereotypy mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Fajna maszynka 27.09.10, 00:55 Wozidło to u mnie jest. klik Źle się podpięłaś z krytyką. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Fajna maszynka 27.09.10, 09:04 przyjmij, że to taki regionalizm... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Fajna maszynka 28.09.10, 00:28 Naprawdę? :) Bo ja podejrzewałem, że słówko wymyślił jakiś techniczny w szale standaryzacyjnym. (Zapewne te olbrzymy nie wypełniają kodeksowej definicji pojazdu samochodowego i dlatego nie zasługują na miano samochodów ciężarowych.) Naprawdę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
redundant A ta skubana jaka fajoska... :) 07.10.10, 08:47 [img]https://www.konrad-forst.com/cms/upload/bilder/ergo-harvester/ergo-harvester-studio.jpg[/img] Czy raczej skubiąca - tak działa: klik :cool: śwagró ku rozwadze - upalać się??? Zawsze przyjemniej coś zdestruować! :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: A ta skubana jaka fajoska... :) 07.10.10, 09:37 Kucze, az sobie wyobrazam jak sie ktos taka naparza z Predatorem. Albo z dinozaurem:-) Lat mi ubylo, jak zawsze w kinie :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: Fajna maszynka 07.10.10, 11:34 Gdyby tylko wyciąć ramiona dźwigu :D Ciekawe czy wtedy jeździłby jak monster truck? :D Odpowiedz Link Zgłoś