szwagier_z_niemodlina 26.08.10, 10:27 IF YOU GET CONFUSED, LOGIC OUT YOUR DILEMMA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 12:27 Buehehehe, a misie to z ludźmi kojarzy, nie z drukarkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 12:31 "bezradny myślowo" nie "wylogiczni" :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 12:55 Eeeee tam. Nikt tak dobrze nie wylogiczni jak wlasnie oni. Ty sie popatrz na polskie scene polityczne :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 13:45 Bezradni myślowo nie wylogicznią.(Błasiak, Sawicki, Graś, Błochowiak) Ci, którzy sa myślowo wydolni dają radę wylogicznić (no powiedzmy: Kluzik-Rostkowska, Piechociński, Palikot i Martyniuk) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 12:46 Już wiem dlaczego nienawidzę drukarek, Brooo! :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 12:54 6 Zizza:-) Myslalem o tobie zeby ci podeslac jeszcze cos i oto jestes: QUHEN THE CAUSS IS TAKEN AWAY THE EFFECT WANISHETH. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 13:05 7 Bronx! :)) Hehe, szkoda że Nobli wtedy jeszcze nie dawali :D Forma 'wasnisheth' - mniam! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 13:08 Jasne: Ich wanische Du wanischest Er/sie/es wanischet usw. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 13:16 Tiaaa... :D Że niby to wszystko Germanie wymyślili? :P Trzeba było swój język uprościć przy okazji :D Kurcze, chyba muszę wanischen... Work calleth... ;)) <exiteth> :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 13:32 Bywa ze wydaje mnie sie iz nie rozumiem po polsku. Trzezwosc umyslu dzisiejsza moze temu byc winna... Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 18:01 Jeśli winna, to zapomniałeś dodać przedrostka nie- przed trzeźwością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 14:10 "bezradny myślowo" jest bezkonkurencyjne :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Nowe haslo na dzis II 26.08.10, 15:54 Instrukcje.. Na szwedzkiej pile mechanicznej: "Nie zatrzymywać łańcucha za pomocą rąk bądź genitaliów." Na pudełku orzeszków podawanym na liniach lotniczych American Airlines: "Instrukcja: 1/ Otworzyć pudełko, 2/ Jeść orzeszki." W instrukcjologii przodują Amerykanie. Na "poważnie" zaczęło się to od wygrania przez pewną miłośniczkę kotów kilku milionów odszkodowania od producenta kuchenek mikrofalowych. Ten producent uczynił rzecz straszną.. w instrukcji obsługi nie zamieścił informacji, że kuchenka nie służy do suszenia ...kota po kąpieli..:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Nowe haslo na dzis II 29.08.10, 16:22 One orgasm a day keeps the shrink away. Odpowiedz Link Zgłoś