milleniusz 30.08.10, 12:26 ...portfel. Prawda życiowa taka mi się ulęgła. :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 12:31 Hehe prawda, prawda ... ale czasami to duża przyjemność muszę przyznać, choć długo do tej prawdy musiałem dojrzewać (albo mój portfel) :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 12:45 Jezeli zona doklada sie do kasy domowej a wydaje tylko swoje kieszonkowe,to problemu nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 12:49 Żona? Dokłada się? Do kasy? Domowej? O.o o.O O.o o.O :DDDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 13:40 ...a więc niezużyty w małżeństwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 19:06 kiedyś spadnie z obłoków na ziemię ;) ...ból będzie zależny od wysokości upadku i zaskoczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 12:47 > Hehe prawda, prawda ... O, dzięki za eksperckie opinie. Bo ja teoryzuję raczej. Jak zawsze. :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 13:02 Takie tez sá. A jak sie nie trafi to trzeba albo odejsc albo cierpiec w milczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 13:28 Najszczęśliwszy układ to taki, w którym pieniadze nie grają roli. Mozna go osiągnąć na wiele sposobów, przy czym chyba taki gdy one jednak są jest milszy od takiego gdy ich jednak nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 16:21 Nie warto, totek to bujda ;F Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 18:52 trzeba mieć jakieś bardziej realne marzenia niż lot na Enterprise, c'nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 19:09 hmmm...przejażdżka na afrykańskim bawole? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 31.08.10, 08:10 Coś w tym jest ;) misie marzy praca Rikera :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 31.08.10, 17:06 Taaa...mam stary ale sprawny materac. Nada się na statek...taki maleńki "Enterprise"... Pasuje? To podaruję ;) A może marzysz o "posadzie" rentiera, hę? :> Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 01.09.10, 08:07 Noooo, poka! A jaki kolor, zasadniczo? ;D Nie ;P RIKERA i basta :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Seksisto, sekś się! 30.08.10, 13:30 Co mi tu jeden z drugim rozpyla szowinistyczny kit? ;O Kobieta pracuje, zarabia, jest kasa, jest sęk ;F Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Seksisto, sekś się! 30.08.10, 13:46 Tak jest. To "pełciowy" szowinizm. Ona - a/przed zaobrączkowaniem - daj sęk! b/po zaobrączkowaniu - daj kasę! On - a/ :D :D :D b/ostał mi się ino sęk... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Seksisto, sekś się! 30.08.10, 14:38 twardycukierek napisała: > Co mi tu jeden z drugim rozpyla szowinistyczny kit? ;O Iii tam. Ja jestem w zasadzie tolerancyjny, mógłbym nawet sponsorować buty. Pod warunkiem, że w zamian dostawałbym obiektywy. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Seksisto, sekś się! 30.08.10, 15:51 To tak mi mów. Pisz. Komunikuj :D Tylko nie ex-komunikuj! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Seksisto, sekś się! 30.08.10, 20:40 Namalowałbym nawet, no ale coś nie potrafię. Bozia talentu poskąpiła. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Seksisto, sekś się! 01.09.10, 08:09 W innej tonacji i barytonem proszę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Seksisto, sekś się! 03.09.10, 00:13 A to nie umię. Zresztą, chyba już i tak nie słuchasz! :] Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Seksisto, sekś się! 30.08.10, 15:56 to ja bym wolała odwrotnie, bo buty jednakowoż tańsze :P jednak wolę obiektywy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Seksisto, sekś się! 30.08.10, 20:46 > jednak wolę obiektywy ;] Takie? :] [img]https://abuggedlife.com/wp-content/uploads/2007/06/canon-70-200-l.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Seksisto, sekś się! 31.08.10, 21:57 takie duże, taaaaaaak :D ale do soniacza prosz :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Seksisto, sekś się! 01.09.10, 00:10 Eee, Sony to robi dobre żelazka, czy tam telewizory. :] Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Seksisto, sekś się! 01.09.10, 11:54 nie narzekam :P na co mnie było stać, to mam :P i tak jestem największą fanką zenita ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Seksisto, sekś się! 03.09.10, 00:12 > nie narzekam :P na co mnie było stać, to mam :P > i tak jestem największą fanką zenita ;P Nie chodzi o stanie, tak sobie plotę. Właśnie, muszę spróbować odzyskać swojego pierwszego zenita, jeszcze takiego calkiem manualnego, ciekawe, czy bym umiał robić nim zdjęcia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Seksisto, sekś się! 03.09.10, 01:54 ja ci powiem tak, milly, to jak z jazdą na rowerze i pływaniem: tego się nie zapomina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 14:22 Ja należę do kategorii fajtłap zyciowych, którym jeśli się zostawi parę groszy na płyty i procenty to resztę można z portfela wyciągnąć i to bez względu na modę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 14:25 To wyznanie położyło kres plotkom o tym, że jesteś moim mężem. W które tak wierzyłam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 14:28 Życie pełne jest rozczarowań. Ale przynajmniej masz zaradnego męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 14:31 Tak i nie: część płyt trzyma w pracy, żebym mu ich nie wyrzuciła :D Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 14:34 Ty jędzo cenzorska, męża gnębisz z powodu odmiennych preferencji? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 14:36 Tak, ukrzyżuj mnie! Albo nie, to takie banalne... ;) Wkurza mnie jego obsesja progresywnym rockiem, tym najgorszym ;P Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 14:45 No to mam dylemat: męska solidarnośc kontra upodobania muzyczne. Leciwe Deep Purple albo Sex Pistols bym jeszcze zdzierżył. Wyrok trzeba więc odroczyć na okres pourlopowy, który przypadkiem się zbiega. Całę szczęście, że niecne plotki zostały zdementowane bo przypadek ten mógłby się wydać mało przypadkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 15:48 Heh, Deep Purple! On słucha proggowych zaspołów z teraźniejszości ;P Najczarniejsi na mojej liście są The Flower Kings, brrrr... Nie mów mi, że Ty też teraz jedziesz na urlop! ;O Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 19:36 Flower Kings? Sympatyczna nazwa. Z taka mogliby sprzedawać kwiatuszki na święto kobiet. Owszem, też i teraz. A jak statek nie zatonie, samochód wytrzyma i nie utknę w jakiejś winnicy to kiedys wrócę:) Miłego i temu podobne zwyczajowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 31.08.10, 08:08 Kiedy Ci żona ich zacznie grać, wtedy pogadamy o torturach. Na razie nic nie wiesz o bólu, NIC! ;P Statkiem do Francji? Hmmm, hmmmm. Stopy pinot gris pod kilem, pięknych dni, śmierć masowej turystyce! Do napisania po. :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 14:35 Phi, TTM każdy kamieniarz, brukarz czy glazurnik ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 14:55 Zdrowy rozsadek-niech mnie kto pokaze kobite ktora sie tym kieruje przy zakupach.W zwiazku z tym widmo wojny zawsze sie czai za horyzontem. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 31.08.10, 08:13 A co, kobiety nie mogą być racjonalne? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 31.08.10, 08:16 Mogą :) PS.Tyle że przy zakupach coś im pada na umysł :> Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 31.08.10, 08:17 Widocznie brak mi tego fragmentu genetycznego ;) w ogóle nie znoszę zakupów :F Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 31.08.10, 09:56 Oooo...okazuje się że czasem niedomiar jest pożyteczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 31.08.10, 11:49 Też się z niego cieszę ;))) jest wiele tzw. 'typowo kobiecych' cech, które mam w głębokim niepoważaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 31.08.10, 17:08 ...dobrze że "drugorzędne" masz w poważaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 01.09.10, 08:03 He he he ;))) mam w poważaniu te, które są prawdziwie kobiece a nie te, które są nam przypięte jak plastikowe kwiatki :)))) Przykładowo: sentymentalną naturę, niezdolność do logicznego myślenia i instynkt macierzyński. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 01.09.10, 15:11 Łeeee...wyraźny brak wychowania na Matkę-Polkę :D Wyraźny niedostatek lektury "Wiernej rzeki" :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 01.09.10, 15:35 Z Matki-Polki mam tyle, ile Lenny Bruce z przykładnie ugładzonego i ulizanego obywatela :D Wolę za rzekę, w cień drzew :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 03.09.10, 00:33 ooo...to masz dużo...tyle ile potrzeba normalnemu człekowi :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Moda toczy męża... 21.09.10, 22:24 ...do serio to musiałbym ocenić wiele innych cech których nie znam ;) Ale masz zadatki :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 21.09.10, 23:11 Zadatki na kogo albo na co, bo już, odwykła od wykwintnej konwersacji, się pogubiłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moda toczy męża... 30.08.10, 16:06 Buehehehe ;F chwilowo brak mi riposty ;) Odpowiedz Link Zgłoś