12.11.10, 16:57
Wczoraj, 11 listopada, na Placu Piłsudskiego, spotkałem Jana Ołdakowskiego. (...) Zapytałem go w jaki sposób wysłał do mnie list. Powiedział, że pocztą. No więc czekam, aż list dojdzie pocztą. Jana Ołdakowskiego znam i myślę, że jest to człowiek, który działa w sposób przemyślany, a więc myślę, że chciał, żeby wysłać mi list pocztą, a nie, żeby mi go wręczyć albo przekazać inną drogą.

Mariusz Błaszczak, przewodniczący Klubu Parlamentarnego Prawo i Sprawiedliwość klik
Obserwuj wątek
    • flissy Re: Orator 12.11.10, 17:02
      [img]https://paski.org/paski/polityka.gif[/img]
      • hardy1 Re: Orator 12.11.10, 19:50
        ...a Flissy jak zwykle - nic o polityce :D

Chyba na niego zagłosuję...;)
    • twardycukierek Re: Orator 12.11.10, 17:26
      To nie Royal Mail, spokojnie dojdzie ;)
      • redundant Re: Orator 15.11.10, 15:37
        Dobra, dobra, znów był długi weekend. :P

Będzie tak samo jak z Coppolą na Filipinach - Apocalypse Later. :D
        • twardycukierek Re: Orator 15.11.10, 15:46
          Tu pisze, se pan przeczyta ;P
          • redundant Re: Orator 16.11.10, 12:32
            Owóż dojszło do takiego zajścia jak óprzednio z Wildsteinem - wątek, aczkolwiek zauważony w stosownym czasie, uległ zapomnieniu.

Oto moja oficjalna odpowiedź: mogłaś była lepiej się przyłożyć do poszukiwania przykładu promującego regulaminowe zachowania w armii. :D
    • milleniusz Re: Orator 12.11.10, 19:23
      Tak, to ładna wypowiedź. Wraże media oczywiście wielokrotnie ją przytaczały, ku mojej i nie tylko uciesze. : ]
    • szwagier_z_niemodlina Re: Orator 15.11.10, 14:32
      No, patrz pan. A moj ojciec twierdzi ze to autoironia jest najwyzszym wyrazem swiadomosci tragicznej....
      • redundant Re: Orator 15.11.10, 15:39
        Boga w sercu nie masz - aż dwa obce wyrazy do ustosunkowania się? Dla jednego PiS-owca? :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka