Dodaj do ulubionych

Dawka spamu

20.12.10, 18:04
sensu largo, albowiem nie będę się tu produkował, natomiast podzelę się z Wami pięknym wątasem bo co się sam mam śmiać do upadłego?
forum.gazeta.pl/forum/w,150,120076332,120076332,Nietypowa_kobieta_szuka_myslacego_ateisty.html
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 18:22
      Cholera, prócz 2, wszystkie warunki spełniam :
      a) grzeczny jestem :(
      b) w środku mieszkam więc gdzie by Julia nie pomięszkiwała za skarby nie będę na 2-gim końcu :(
      Może się na rezerwową dostanę, jak myślisz ?
      • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 18:23
        To co zakładamy komitet kolejkowy?
        Kartki na dziewoję chyba powinni wydrukować, co nie?
        • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 19:09
          No musowo przecież. Ale jakby się tam nam przypadkowo udało podrzucić po bananowej skórce wszystkim z krajowej, to dogadamy się na jakiś time-sharing, co ? No weśsię i nie zakochaj, bo mi tu zaraz z otwartej aortę rozprujesz, lajfpaka gdziesz w roboczych skitrasz, że nikt nie znajdzie i na części pójdę.

To jak ? Mam już kryptonim naszej akcji "Absolutny klejnot na tle 99% idiotek" - jak Ci to brzmi ?
          W wersja leet nawet daje radę : 4kNT99i. Lecimy z tym na 4chana ? ;)
          • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 22:42
            A możesz przetłumaczyć ostatnią linijkę tak, żeby była zrozumiała dl przeciętnego (bardzo) absolwenta WNS-u? :)

Lajfpaka zawsze jakiegoś znajdziemy. I to nawet sprawnego! :)
            • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:03
              Sierobi. Zaczęło się od tzw silnych haseł, tzn konceptu by użyszkodnicy przy tworzeniu haseł prócz liter używali też znaków specjalnych w tym cyfr, to hakierom dłużej zejdzie się z tych haseł odgadnięciem.

Przy czym same adminy takie chitre byli, że zaraz sobie prosty schemacik na swój użytek opracowali zastępując niektóre z liter łudząco podobnymi cyframi. Np B zastępowali 8-ką, E - 3-ką, L-1-ką, T - 7ką itd. Z czasem zaczęli w normalnych tekstach używać tych zamienników, co dla normalnych zjadaczy literek było mało lub wręcz nieczytelne.

Parę jeszcze innych umiejętności na tyle sprawiało ubaw niektórym z tych dzieciuchów, że siebie a stąd i ten sposób zapisu zaczęli określać jako elitę (elite) - w skrócie leet = 1337
              • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:06
                A 4chan to taki sajt (strona społecznościowa) o pełnej anonimowości (nie ma nawet nicków a w logach brak IP) poprzez który zwolennicy wikileaks'a zgadali się by zdosować (zablokować) Paypala, Mastercarda i Visę za wycofania przez nich możliwości wpłacania na wikileaks'a
                • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:13
                  To był jedyny zrozumiały dla mnie element tej linijki. Dzięki :)
          • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 22:56
            Gubi!
            Ja odpadam :(
            Frip też. Ona chce ponad 180 cm...
            Chociaż może warto się dla takiego cudu poświęcić i spędzić tydzień w "Spa u Madeja" na jego słynnym łożu wyszczuplającym? :)
            • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:10
              Ja też, ale chyba w skarpety nie będzie zaglądać, więc wkładka reklamowa Wybiórczej na 4 i spełniamy kryterium wysokościowe, dont we ? ;)
              • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:14
                W zasadzie, to nawet botki narciarskie można włożyć, będę miał wtedy takie seksi ruchy, jak robocop :)
                • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:16
                  A jak i to będzie mało to zawsze na zmianę możemy się brać na barana
                  • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:18
                    A nie, ja ani na Jarka, ani na Płaszczaka nie wskoczę. Az tak się nie poświęcę;)
                  • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:19
                    Stary, więcej. Zróbmy produkcję takich miarek co zamiast 14 cm pokazując 20. Albo 25, a co się rozdrabniać ! Przez rok nie puszczamy pary i kosimy sami a potem jak nam się znudzi wypuszczamy na rynek akcesoriów dla Pań. Jak myślisz ?
                    • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:24
                      Tylko ja na siebie nie biorę odpowiedzialności za te wszystkie stłuczki, które panie na parkingach będą robić z racji nieuwzględnienia rzeczywistej dziesięciocentymetrowej różnicy ;)
                      • madalenka25 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:45
                        chłopcy.. chłopcy miarkę to my mamy w oczach...
                        • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:50
                          Może nie w oczach, ale zaiste, niedaleko :D
                          • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 21.12.10, 00:09
                            Rozjechałeś mnie Wilku !!! :):):)
                            • lupus76 Re: Dawka spamu 21.12.10, 08:30
                              Jo łelkom :)
                          • zimna_alaska Re: Dawka spamu 22.12.10, 18:57
                            ROFTL!
    • mi-l-ja Re: Dawka spamu 20.12.10, 18:26
      intrygują mnie dwie kwestie:
      a) kto to jest ewent.agnostyk?
      b) kto to jest skrajny liberał?
      To drugie pytanie bierze się stąd, że swego czasu dla tzw. jaj na pozornie zupełnie niekatolickiej stronie zrobiłam sobie pseudotest osobowości i wyszło mi, że jestem skrajnym liberałem i w związku z tym powinnam jak najszybciej zrobić sobie prezent w postaci książki JPII pt. Miłość i odpowiedzialność :D :D.
      • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 18:31
        Skoro Tobie tak wyszło, to j pewnie na kolankach musiałbym we włosienicy do Kanossy zapyndalać.
        I coś mi się wydaje, że laska musiałaby zamówić mixa Janusza Korwin-Mikke (liberał), Olka Kwaśniewskiego (agnostyk) i Pawła Małaszyńskiego.
        Gorzej, jakby jej się dostał agnostyk, jak PM, liberał, jak AK, przystojny niczym JKM :)
      • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 18:48
        Milka :)

Uczonaś w piśmie, a czasem siepytasz jak nie przymierzając dziecko. Ewent agnostyk, to taki co na ewentach nie wie czy chlać z wiernymi czy heresiami. Uprzedze Twoje pytanie - poza ewentami chleje sam. Capisci, mon cheri, please, por favor ?
    • mi-l-ja lupus!! ;) 20.12.10, 19:18
      jesteś na bieżąco?
      • gyubal_wahazar Re: lupus!! ;) 20.12.10, 20:01
        Pojechała Ci, Wilku. Chyba Cię przejrzała, że też za grzeczny jesteś. Nic więc nie pukniesz, tunajt :( Witaj w klubie i łap na osłodę :

www.youtube.com/watch?v=dTaD9cd8hvw
        Milka, trzymaj tam łapkę na pulsie pls, na wypadek jakby się cała reszta wykruszyła. Może zdesperowany Klejnot poleci na cokolwiek, to się tam wtedy przypadkowo napatoczę. W celach poznawczych wyłacznie, ma się rozumieć ;)
        • mi-l-ja Re: lupus!! ;) 20.12.10, 20:07
          Nie boisz się zatrucia jadem tej pani? :-P Ona mi wygląda na jadowitą...
          • gyubal_wahazar Re: lupus!! ;) 20.12.10, 20:47
            Proszę Cię ... Ja nawet biletu potrafię nie skasować (w windzie)
            Jakasik taka capna harpia jest . Szponami by mi pewnie plery zaorała niechbym tylko definicję agnostycyzmu przekręcił. Ale nie tak capne ze szwagrem w woju ...
        • lupus76 Re: lupus!! ;) 20.12.10, 22:37
          O Gubi!
          Trafiłeś w mój gust :)
          10.06 prawdopodobnie będę w Wawie, żeby tego, co podlinkowałeś posłuchać na żywo :)
          • gyubal_wahazar Re: lupus!! ;) 20.12.10, 22:53
            Toś już w szponach moich i mojego deathpacka. I żadne chińskie figle otwartą łapiną Ci nie pomogą ;)
            • lupus76 Re: lupus!! ;) 20.12.10, 22:57
              Fónka też się wstępnie zapowiedziała. I Ineska, ale ona jest Autochton, to się nie liczy :)
              • gyubal_wahazar Re: lupus!! ;) 20.12.10, 23:12
                Ooo bombowo ! To musimy nagonić jeszcze Szefową, Milkę, Morelkę, Razzikową i pozostałe Damy :)
      • lupus76 Re: lupus!! ;) 20.12.10, 22:39
        Właśnie wróciłem z angielskiego, zaraz przejrzę :)
    • milleniusz Re: Dawka spamu 20.12.10, 20:36
      Czytnąłem. Krótko, bo szkoda czasu - forma nie koresponduje z treścią, a panna przy drugiej wypowiedzi traci swój wystylizowany sznyt. Ponadto wydaje mi się, że jak ktoś jest aż tak bardzo nonkonformistyczny, to nie powinien się wahać napisać słowo skurwysyn w całości. Czyli albo tania prowokacja, albo kolejna idiotka z pretensjami. Nie to, żeby idiotów było jakoś specjalnie mniej. W tym niżej podpisany. A zresztą, co się będę podpisywał, jeszcze mnie ktoś rozpozna. :D
      • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 20:50
        Mill :)

Czyli co ? Na rezerwową Cię ? Ok, jesteś po Lupim i mnie. W razie czego time-sharing na 3 zmiany. Git ? ;)
        • milleniusz Re: Dawka spamu 20.12.10, 21:09
          E, nie, ja to wzrokowcem raczej jestem, nie będę tak w ciemno się pchał. Lepiej sobie tu postoję i popatrzę. : ]
          • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 22:46
            A kto tu o pchaniu mówi?
            Najpierw syntezę Wittgensteina i Pareto trzeba przeprowadzić w odniesieniu do Hegla i to wszystko skorelować ze złotymi myślami prezesa Laty (bo ma być myśliciel, a nie filozof) :)
            • milleniusz Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:02
              I trening wydolnościowy. W pełnym rynsztunku. Albo nie. Nie, lepiej bez. Nietchego.
              • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:15
                Ale bata i tak nie zapomnij ;)
      • mi-l-ja Re: Dawka spamu 20.12.10, 20:54
        >A zresztą, co się będę podpisywał, jeszcze mnie ktoś rozpozna :D.

Buahahaha :D
        • milleniusz Re: Dawka spamu 20.12.10, 21:10
          Poczytam sobie to za komplement. W razie, gdybym się mylił, nie dementuj. : ]
          • mi-l-ja Re: Dawka spamu 20.12.10, 21:13
            To był komplement, dementi nie będzie.
            • milleniusz Re: Dawka spamu 20.12.10, 21:25
              A, tym lepiej. Lubimy komplementy. Nawet nie muszą być szczere (tu się ujawnia mój kobiecy pierwiastek). :D
    • madalenka25 Re: Dawka spamu 20.12.10, 22:58
      o co Wam chodzi.. napisało dziewczę czego chce.. a potem płaczecie ze nie rozumiecie kobiet.. ze coś tam coś tam.. ze kobiety są takie niezdecydowane.. normalnie jakby się człowiek nie starał to i tak Wam nie dogodzi...

... nie należy psuć herbaty cukrem
      kawy mleczkiem
      a miłości małżeństwem...
      • milleniusz Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:05
        Jej histeryczno-infantylna reakcja na skądinąd nieuchronną krytykę dowodzi, że raczej jest mentalną dziewicą, a nie tym wszystkim, co o sobie pisze. Kompletnie niespójne i niewiarygodne wypowiedzi. Raczej prowokacja zresztą.

O to mi chodzi. Nie lubię prowokacji. Nie lubię też fałszu. Nie wiem, czego nie lubię bardziej, ale to nie ma większego znaczenia dla wniosków z dyskusji.
        • madalenka25 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:09
          ale ja Cię nawet rozumiem... jeśli by mówić o tym poważnie
          • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:17
            Toteż właśnie o to chodzi, że nie poważnie. Jak przeczytałem jej posta (udało mi się do końca!) przez 3 minuty rechotałem, jak żaba na sterydach :D
            • madalenka25 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:19
              ale przyznasz ze pomijając wszystko jest konkretna..
              • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:27
                Jakby tego posta odłubać do konkretów, to pani szuka pana, przystojnego i co najmniej 180 cm (wzrostu?), który zaspokoi jej próżność w taki sposób, ze nie da jej odczuć swojej potencjalnej wyższości intelektualnej.
                Znaczy taki gość co to nie wyjdzie przed szereg, tylko będzie świecił światłm odbitym. Jak to takiemu leci?
                Lać? Nie.
                Klapek? Też nie
                O mam! Pantofel!
                • madalenka25 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:32
                  widzisz jaka konkretna a jaka twórcza..
                  nie napisała szukam przystojnego półgłówka który będzie robił za podnóżek pfu pantofelek;)
                  • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:35
                    No właśnie nie półgłówka. Mądrego, który będzie robił za podnóżek :)
                    Tylko ja widzę sprzeczność na linii mądry-półgłówek. Coś nie koreluje, prawda?
                    • milleniusz Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:38

> Coś nie koreluje, prawda?

Ona cała niekoreluje. W tym sęk!
                    • madalenka25 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:43
                      mądry facet nie pójdzie na coś takiego ...
                      • lupus76 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:50
                        Otóż to!
                        Ona poszukuje bota! :)
          • milleniusz Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:36
            madalenka25 napisała:

> ale ja Cię nawet rozumiem...

No to jesteś w mniejszości. Do której chyba sam się nie zaliczam. : ]

Ale tamta laska to nie ty, że jej tak bronisz, hę? :D
      • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:15
        'dziewczę' ?? I do tego z małej ??? Madzia, szacunku może trochę do KLEJNOTa co ? Will'ya pls, Babe ? ;)
        • madalenka25 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:18
          Gyu.. ja nadal czekam na ..
          dziewczę Gyu dziewczę...
          • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:24
            Na dziewczę ?? Aż mnie ciary przeszły. Na dziewczę to ja przecież, ale z 2-giej strony powiadają że La Donna e mobile ;)
            • madalenka25 Re: Dawka spamu 20.12.10, 23:33
              Gyu ja czekam na to co mi obiecałeś.. wiem wiem obiecanki macanki..
              • gyubal_wahazar Re: Dawka spamu 21.12.10, 00:18
                Jak tylko mi zwrócą prawko na widlaka zabrane za jazdę pod wpływem towotu. Znaczy się, prasuj kieckę na Sylwka ! :)
                • madalenka25 Re: Dawka spamu 21.12.10, 08:11
                  tak..tak.. obiecanki macanki.. w tym jesteś dobry Gyu;)
    • lupus76 Sukces! 22.12.10, 14:50
      Poszukiwania uwieńczone sukcesem!!!
      • mi-l-ja Re: Sukces! 22.12.10, 14:55
        Gdzie tam! Przecież ta mężczyzna ma 166 cm wzrostu... :D
        • lupus76 Re: Sukces! 22.12.10, 15:11
          Nadrabia pozostałymi walorami :)
          • madalenka25 Re: Sukces! 22.12.10, 15:47
            wiesz ale Pani mu może nie pasować - ma chłop wymagania i już..
            • zimna_alaska Re: Sukces! 22.12.10, 19:14
              chciałabym widzieć ich pojedynek na wymagania i wizerunek własny
            • lupus76 Re: Sukces! 23.12.10, 08:46
              I vice versa.
              Prawdziwy, płonący związek.
      • twardycukierek Re: Sukces! 22.12.10, 18:39
        To następny prezes PiSu!!!

:DDDD

:DDDD

Nobo nie Murzyn ;P
    • twardycukierek Re: Dawka spamu 23.12.10, 22:58
      Buehehehe, widziałam, że leci krucjatą po forach :D Jak myślicie, walnie się tu na Szpile?

:DDD

Ateistów u nas dostatek ;)
      • mi-l-ja Re: Dawka spamu 23.12.10, 23:15
        W charakterze niespodziewanego gościa? :D To może być ciekawe (czyt. ja chętnie popatrzę :D )
      • lupus76 Re: Dawka spamu 23.12.10, 23:47
        Właśnie przylazła na Samotni - łączmy się. I coś mi się wydaje, że trollica za mną nie przepada :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka