kamil.ran 05.01.11, 21:05 za PiS i SLD nie było problemów z przeładowanymi wagonami i ludźmi wchodzącymi przez okna - co się nagle stało z koleją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_p_pa Re: dlaczego za rządów PO koleje tak się popsuły? 05.01.11, 21:17 Ludzie, popie...ło was, czy nigdy pociągiem nie podróżowaliście? Jak kolej koleją młodzi wskakiwali przez okna lub z drugiej strony toru, by zająć miejsce, którego zawsze brakowało. Sam tak robiłem w młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: dlaczego za rządów PO koleje tak się popsuły? IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.11, 21:36 Ludziom się we łbach od tego luksusu poprzewracało. Trochę ścisku w wagonach i raban we wszystkich mediach. A jak to drzewiej bywało? Mnie na ten przykład jak szturmujący tłum wcisnął do kibla na jednej nodze w Łodzi, to dopiero w Gdańsku udało mi się drugą nogę opuścić:) Ale jaka ulga przy wysiadaniu była... Ale żeby nie było że bronię PO... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dlaczego za rządów PO koleje tak się popsuły? 05.01.11, 21:49 Ech, pociąg Włóczęga Południa relacji Warszawa-Zagórz, planowy czas podróży 14 h, przewidywany 26 h... to były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: dlaczego za rządów PO koleje tak się popsuły? 05.01.11, 21:59 A ten z Rzeszowa do Trzebiatowa? Piwa mi nalej, piwa lej, na kolejowym szlaku.. A nad morzem pytanie do kioskarki- przepraszam panią, jaki mamy dzień tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dlaczego za rządów PO koleje tak się popsuły? 05.01.11, 22:00 A nie, wokół Trzebiatowa błąkałam się stopem... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa gneneration next 05.01.11, 22:07 tak to leciało www.youtube.com/watch?v=ZBE0Zs3vTFw Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: gneneration next 05.01.11, 22:12 Lost generation :) I belong to the lost generation,. I can take it or leave it distant. Skad się te teksty biorą w człowieku po tylu latach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: gneneration next 05.01.11, 22:17 >Skad się te teksty biorą w człowieku po tylu latach? :) Spora ilość utrwalacza Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: gneneration next 05.01.11, 22:17 Piwo Morskie, otwierałeś flaszkę, wszystko się wybąbelkowywało i zostawały tylko drożdże na dnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: dlaczego za rządów PO koleje tak się popsuły? 05.01.11, 21:56 > Ale żeby nie było że bronię PO... Właśnie, żeby nie było, dopowiem, że Grabarczyk powinien wylecieć, a właściwie sam podać się do dymisji, za bałagan ze zmianą rozkładu. Scenki ze wsiadaniem przez okna to czysta demagogia. > A jak to drzewiej bywało? Jak próbowałem wskoczyć do pociągu z drugiej strony toru i zająć miejsce dla kumpli, to musiałem wisieć coś 40 minut na zewnętrznych schodkach, bo nie dałem rady drzwi otworzyć, taki był ścisk. Nawet nie miałem pewności, że kuple moje klamoty zabrali z peronu. Ech, były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś