madalenka25 06.01.11, 11:44 nie wyhamował i centralnie wjechał w choinkę .. a kocica patrzy na niego z góry z wyrazem na mordce.... który mówi wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madalenka25 Re: kot mi 06.01.11, 11:48 nie .. bozesz ten się nigdy nie nauczy - dobrze ze stała choinka do ściany nie zaliczył;) a teraz siedzi i go po glowie liże... Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_alaska Re: kot mi 06.01.11, 11:50 mogę to sobie wyobrazić. psica notorycznie wpada w poślizg na zakrętach, gotowe scenki jak z kreskówek. Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: kot mi 06.01.11, 12:08 zwierzaki są pocieszne:) Gdyby nie leń/temat pies/ wychodzenie rano/???/, kłaki do sprzątania i specyficzny zapach w domu, oraz alergia dziecka/kot/ i dodatkowe obowiązki opiekuńcze i uwiązanie/ograniczone wyjazdy/ ... Muszę to sobie wydrukować ku pamięci;) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: kot mi 06.01.11, 12:13 kłaki mam, zapachu nie ma, na psa jestem za leniwa ale koty to moja miłość;) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: kot mi 06.01.11, 12:12 no coś Ty - moje to stare futra... dlatego można się ubawić;) Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_alaska Re: kot mi 06.01.11, 12:20 najlepsze są zabawy psa z kotem. kiedyś moje tak się ganiały wokół namiotu na podwórku, typowy berek. raz jedno goniło, potem zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: kot mi 06.01.11, 12:26 kiedy żyła nasza psina to się działo.. miałam wtedy jednego kota a ubaw jak ze stada.... a jak jechaliśmy na mazury to tam była taka stara kocica która ludzi tez ustawiała w szeregu.. to na dzień dobry było po ryju a potem to nawet spały razem;) a sunia u mojej babci to małe kociaki dokarmiała... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kot mi 06.01.11, 12:24 Sprawdź lepiej, co robi Twój kot, jak na niego nie patrzysz :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: kot mi 06.01.11, 16:43 Słodkie :) koty mojej przyjacióki, już pewnie o nich pisałam, mają taki zwyczaj, że walczą o ulubione miejsca np. Pod mocnymi lampami na stole, pod strategicznie umiejscowionym kaloryferem itd Tak jak u psów ranga jest ustanowiona, tu walka trwa i trwa :D Odpowiedz Link Zgłoś