10.01.11, 09:14
Macie konto na facebooku? Co o nim myślicie? Ja miałam konto przez jakiś czas, ale stwierdziłam, że to strata czasu, a w dodatku dobijali się do mnie ludzie, których nie znam, znać nie chcę, z moim naczelnym włącznie. Usunęłam, ale dobiło mnie, że można tylko dezaktywować konto, chyba, że ktoś zna sposób na usunięcie.
W każdym razie ja uznaję facebook za jakiś porąbany, podejrzany twór z pogranicza kontroli umysłów. Teraz jestem dziwolągiem, bo nie mam fejsa i trzeba się ze mną umawiać w realu:)
Jakieś przemyślenia co do facebooka?
Obserwuj wątek
    • voxave Re: Fejsbuk 10.01.11, 09:21
      w euforii załozyłam jak tylko nauczyłam sie obsługiwać kompa

nasza klase

facebook

teraz tam nie zagladam bo mnie to nudzi

na face tez mi grasuja obce byty,zainstalowali sie muzycy i galerai obrazów malarza z USA czasem te galerie tylko ogladam

wsyd mi ale nie chce mi sie nawiazywac znajomości od nowa z koleżankami i kolegami z dawnych szkół ale to może ja tak tylko mam
      • marytaria Re: Fejsbuk 10.01.11, 09:54
        Nie, spoko, mi też się nie chce. Naszej klasy nigdy nawet nie miałam. Czasem nawet jak spotkam kogoś z podstawówki, to liczę, że mnie nie pozna. Bo i o czym gadać z Zosią z trzeciej ławki, której nazwiska nawet nie pamiętam? I myślę, że dużo ludzi tak ma:)
        • Gość: steff najlepsze jest umawianie sie naspotkania po latach IP: 62.22.15.* 10.01.11, 10:04
          Do których nigdy nie dochodzi :)
    • alandygas Re: Fejsbuk 12.01.11, 00:28
      alandygas.blog.onet.pl/Facebookracja,2,ID418039433,n
      • voxave Re: Fejsbuk 12.01.11, 00:36
        może u mnie to z braku dorobienia sie willi i męza lekarza czy co
        • strikemaster Re: Fejsbuk 12.01.11, 09:20
          Fejsbuk zastępuje lekarza? :)
    • piwi77 Re: Fejsbuk 12.01.11, 09:28
      Z facebooka, jak ze wszystkiego, trzeba umieć korzystać, a wtedy korzyści przeważą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka