flissy 13.01.11, 11:44 Chyba Cie poniosło,,,nie wiem co ale coś niedobrego ;) KICZ!!!:P [img]https://1.bp.blogspot.com/_zqFoq3qej2c/SO5HZaC3r8I/AAAAAAAAd5o/nZtiUogdGEw/s400/lashes3.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 12:35 Skitch? :D A wiesz co to są, te szpilki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 12:44 Po prostu wyobraź sobie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 16:26 Łeb mi dziś pęka,chodzę pół przytomny,a Ty mi każesz sobie wyobrażać :D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 16:35 Na nic nie wymienię,,,idę usnąć usterkę,,,,TVP się komuś popsuło,,,szok:) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 16:37 To dobra metoda - masz rację - uśpij ją :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 16:42 Walnij se dwie aspiryny człowieku, no co jest? :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Byli szpilki, byli 13.01.11, 12:39 [img]https://www.asp.katowice.pl/upload/big/18-szpilki-42.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Byli szpilki, byli 13.01.11, 16:00 Cudne! I ten Mrożek, jak zawsze świetny :) Król Niczego, dyktator z dykty. Korona z plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Byli szpilki, byli 13.01.11, 16:33 To była gazeta,teraz już takich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Byli szpilki, byli 13.01.11, 16:42 Szpilki? Echhh...;) do dziś pamiętam jeden felieton pewnego enfant terrible...obecnie hmmm...niektórzy by go utopili w łyżce wody... to był felieton! Jak to wtedy cenzor przepuścił, do dzisiaj nie wiem. Nawet obecnie pisać się nie godzi...ze względu na obronę czci...ups! - moralności niewieściej...:> Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Byli szpilki, byli 13.01.11, 17:03 ...musisz truizmem po forum strzelać? Nie wystarczy że szpilowcy się domyślają? :D Ach, co to był za felieton...znaczy nie pamiętam treści tylko ten wiadomy urywek felietonu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Byli szpilki, byli 14.01.11, 08:00 Jak widzisz, wzburzone tłumy domyślających się już stratowały Szpile ;) Znaczy ja felietonu wcale nie pamiętam, wiem tylko, że on tam pisywał i znam dobrze jego styl, mogę się domyślić. Opowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Byli szpilki, byli 14.01.11, 09:21 ...żeby tylko stratował mnie ten tabun szpilowców...jeszcze mnie pokłuli! ;) (opowiem na ucho bo nie godzi się tak otwarcie...poziom Szpili trzeba zachować, prawda? ;) ): W felietonie JU napisał (w latach 70-tych): "jestem tak przystojny że kiedy przejeżdżam obok przystanku autobusowego to słychać jak stojące tam dziewczyny aż klaszczą z zachwytu wargami sromowymi..." :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Byli szpilki, byli 14.01.11, 10:04 Horda, to jest HORDA ;) Ooooo, no MASH! :D Tak, to jego styl, bez wątpienia :DDD W piekle go po tym poznam, a jak już wiemy, tam się właśnie my ANTY Polacy, spotkamy ;))) Kiedy miałam 17 lat i wtedy już pewnie z 170, był ode mnie o głowę niższy, co do wyglądu zaś, jego największym atutem erotycznym był zawsze mózg :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Byli szpilki, byli 14.01.11, 17:02 Tu jest hooorda?! =O W co ja wdepnąłem?! :-O Żeby jeszcze tabun...to i udomowione mogą się spłoszyć...ale horda?!! Same dzikie tu som?! =O Jak ja się cieszę że w piekle będę w doborowym towarzystwie - samo cudo - pieklić się a nie zanuuudzić się na wieczne życie w raju. Wyobrażasz sobie wieczną nudę?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 15:41 Gdzie te szpilki? Jakie szpilki? Przecież widać jak byk że to są oryginalne naszyjniki żon Zulu Gula...:P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 15:59 Niezła terroria ;) ale to są teatralne rzęsy :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 16:31 ...jak Cię znam to zaraz spróbujesz stanąć na rzęsach :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 16:33 Gdybyś tylko wiedział jak bardzo masz rację :) ten dzień jest staniem na rzęsach, ale logo nie wybrałam myśląc o tym, teraz kiedy mi to napisałeś, zdałam sobie sprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 16:44 ...rano nie myślałaś, to podświadomość podsunęła ;) Podeprzę - TTM, takie dni pracy...ufff...dzisiaj wreszcie zrobiłem sobie popołudnie wolne :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 16:47 Hardy, na to wygląda :) z niczego misie te rzęsy wzięły... a jednak nie. Ciesz się wolnym, wczoraj brzmiałeś bardzo zapracowany... jeśli nie masz czasu na kminkówkę, jest źle ;) Lecę dziś od 7 do 7 pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ja nie mogę Cócsova... 13.01.11, 21:10 i tak mi się 2 tygodnie zapowiadają...pewnie trochę też w weekend...ale cóż. Nie będę się obrażał na rzeczywsitość :) Przecież TTM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ja nie mogę Cócsova... 14.01.11, 08:01 To jest jakaś praca poza pracą, czy część pracy? Ech... ;) Tak, TTM. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ja nie mogę Cócsova... 14.01.11, 09:08 ...część...taka praca...ale to jest powtarzalne w pewnych okresach. Ale później minie :D Odpowiedz Link Zgłoś