Dodaj do ulubionych

kto jest "inny"?

18.01.11, 12:51
witam mam takie pytananie dosc glupie ale jednak nie daje mi spokoju.
wsrodowisku szkolnym,klubie sztuk walki,pracy jestem uwazany przez znajomych za normalnego kolesia darzonego szacunkiem zaufaniem i paroma innymi zaletami.
na osiedlu jest zupelnie inaczej jestem uwarzany za kolesia ktury jest statna osoba z ktora mozna wyjsc na ulice,,pozyczyc od niego kase i posmiac sie z niego itp.
dodam tylko ze mieskam na lodzkich kozinach.itu moje pytanie z kim jest cos nie tak;ze mna czy ze znajomymi z osiedla?
odpowiedzcie szczeze a ty mi zalezy!
Obserwuj wątek
    • yoma Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 12:53
      Jak tak cię boli, że nie masz komu kasy pożyczyć, to możesz mnie :P
    • lernakow Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 12:55
      wojaszek7 napisał:

> jestem uwarzany za kolesia ktury jest statna osoba z ktora mozna wyjsc na ulice,,
      > pozyczyc od niego kase i posmiac sie z niego
      >
      Pisze się "stadną", nie "statną".
      • Gość: ka_p_pa Re: kto jest "inny"? IP: *.lukman.pl 18.01.11, 13:20
        > Pisze się "stadną", nie "statną".

miało być ostatnią
        • no.nie.mogiem stateczną! 18.01.11, 13:59
          pomidor
          • yoma Re: stateczną! 18.01.11, 14:00
            stratną!

Ja też :)
            • ka_p_pa sprytną? 18.01.11, 14:02
              • yoma bezwstydną? 18.01.11, 14:06
                nt
                • no.nie.mogiem wyuzdaną 18.01.11, 14:13
                  ...i bezpruderyjną
                  • ka_p_pa benzopirolową? nt 18.01.11, 14:28
                    • yoma Re: benzopirolową? nt 18.01.11, 14:38
                      benzoesanową.
                      • Gość: ka_p_pa a, benzynową! nt IP: *.lukman.pl 18.01.11, 15:17
                        • imponeross dostatnią, doszczętną, stateczną 18.01.11, 22:40
                          dostatnią, doszczętną, stateczną...
          • imponeross niedostateczną! 18.01.11, 22:41
            no.nie.mogiem napisała:

> pomidor

niedostateczną!
    • no.nie.mogiem Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 14:01
      zgaduję, że zmieniłeś się na lepsze, ale koledzy nie chcą tego zauważyć, tak?
      • wojaszek7 Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 15:12
        statiam -chodzilo mi o ostatnia,ale pisze bez bolskich znakow
        a odowiadajac na ostatna odpowiedz to moze i tak jest jak piszesz ludzie z wiekiem sie zmieniaja ale nie wiem czy ja zmienilem sie az tak bardzo,jak nie bylem kibicem i nie wrzucalem na policje tak tego nie robie jak wielu innych rzeczy zreszta a mimo to wszedzie indziej jestem akceptowany
        • imponeross boski znak 18.01.11, 22:46
          wojaszek7 napisał:

> statiam -chodzilo mi o ostatnia,ale pisze bez bolskich znakow

To chyba jakis boski znak, ze jestes porzadnym czlowiekiem. Nie przejmuj sie...

> a odowiadajac na ostatna odpowiedz to moze i tak jest jak piszesz ludzie z wiek
          > iem sie zmieniaja ale nie wiem czy ja zmienilem sie az tak bardzo,jak nie bylem
          > kibicem i nie wrzucalem na policje tak tego nie robie jak wielu innych rzeczy
          > zreszta a mimo to wszedzie indziej jestem akceptowany

To dlaczego wlasciwie nie akceptuja cie na osiedlu? I kto? Moze to jakies polglowki?...
    • Gość: zdzichu Re: kto jest "inny"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 15:39
      Za "iinną" uchodzi osoba odstająca od danego środowiska pozytywnie lub negatywnie. Być może właśnie wojaszek odstaje od swoich osiedlowych znajomych, bo ma pracę, zainteresowania, lepszą sytuację materialną.
      Ma w każdym razie powód do radości, że w szkole i pracy wtapia sie w tłum. tam dopiero inni mają przerypane.
    • matylda1001 Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 18:52
      Skoro do tej pory nie byłeś kibicem i nie wrzucałeś na Policje, to masz szansę być normalnym dorosłym, a jak jeszcze znajdziesz w swojej pierwszej wypowiedzi rażący błąd ortograficzny, to masz szanse stać się nawet myślącym dorosłym.
      • yoma Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 19:23
        Tylko jeden?
        • matylda1001 Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 21:03
          yoma napisała:

> Tylko jeden?<

Niechby chociaż jeden, na dobry początek ;)
          • yoma Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 21:07
            Ułatwiasz mu. Niech sobie nie ułatwia. Ułatwianie sobie prowadzi do samopobłażania :)
      • mjot1 Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 22:25
        Matylda zaczęła bardzo dobrze, ale kierując się niecnymi jakimiś zamiary wprost na manowce wiedzie cię albo i w inne jakieś maliny.
        Początek „rady” zachowując, resztę taką oto treścią uzupełnić należy:
        Skoro do tej pory nie byłeś kibicem i nie wrzucałeś na Policje, to masz szansę być normalnym należy zostać kibicem i zacząć wrzucać na policję.
        I już! Wierzaj że w oczach okolicznej ludności natychmiast mir ci należny zyskasz.
        • matylda1001 Re: kto jest "inny"? 18.01.11, 23:42
          mjot1 napisał:

>Wierzaj że w oczach okolicznej ludności natychmiast mir ci należny zyskasz.<

Oj, Mjot! widać, że nigdy nie byłeś matką ;)
          • mjot1 Re: kto jest "inny"? 19.01.11, 07:25
            matylda1001 napisała:
            > Oj, Mjot! widać, że nigdy nie byłeś matką ;)

No prawda to niepodważalna Matyldo ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka