voxave 16.02.11, 11:54 propozycja naszej wizytówki w Uni Europejskiej poszczanie baków--takie buczace zabawki zbijanie bąków--lenistwo posłow itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klosowski333 Re: Puszczanie bąków 16.02.11, 11:56 Voxave, uspokoj sie. Lepiej poczytaj o tym jak to kobieta ocenila po wygladzie: deser.pl/deser/1,111857,9114289,176_zlotych_reszty_z_jednej_monety__Cwaniakow_nie.html Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Puszczanie bąków 16.02.11, 11:57 P.S. Nie ma to jak kobieca intuicja... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Puszczanie bąków 16.02.11, 12:07 Cóż za jubiler, co sprzedaje kolczyki za 24 zł? :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Puszczanie bąków 16.02.11, 14:35 kłosiu----nie mam takich monet,nie jestem sprzedawca---taki numer mi nie grozi---biedna dziewczyna tak jej facio zamieszal w głowie zastanawiam sie dlaczego nie lubisz kobiet co ci zrobiły Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 01:36 > może doopy bo z tamtąd sa tez bąki niesamowite... achhh... Najbardziej prymitywny, najbardziej niepotrzebny, najglupszy i najnieciekawszy post na jaki przypadkowo trafilam od momentu wejscia online w moim zyciu. Gydby nie to ze to ty napisalas Voxave to po takim tytule nawet bym tego nie otwierala. ale zes wlasnie niedawno sie wypowiadala jakie to dla ciebie szczescie jest sie rozmnazac... tylko tyle majac w mozgu..... To jest zwyczajnie tragedia ze takich ludzi bedzie wiecej... bleeeee Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 01:41 ps. poza tym, uprzejmie donosze ze poprawnie pisze sie: Stamtąd sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2523759 stamtąd «zaimek odnoszący się do miejsca oddalonego od osoby mówiącej, z którego zaczyna się jakieś działanie, np. Stamtąd łatwo trafisz do hotelu.» Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 04:11 dziękuję ci oświecona nauczycielko-----cóż by był wart ten świat bez takich u.pierdliwych bab jak ty a temat kolorowych bąków jako maskotek naszej przyszlej prezydencji w Europie nie schodził z informacji tv jest takim kolorowym przerywnikiem----siedzisz w mysiej dziurze i nic nie wiesz broń mnie Panie Boże przed takimi fajnymi ludzmi jak ty jak ci sie temat nie podoba rto dlaczego tu jesteś----poczytaj i odejdz nikt cie o zdanie nie pyta to forum jest dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 04:32 Najbardziej prymitywny, najbardziej niepotrzebny, najglupszy i najnieciekawszy post Zbyt surowa opinia. Poza tym GW tez niedawno pisala o puszczaniu bakow. Nie wiem, jak mozna ocenic, kto i kiedy ma prawo pisac o uwalnianiu gazow. Mam tylko nadzieje, ze nie rodzi nam sie w demokratycznym panstwie jakis elitaryzm pismienniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 04:36 rata czytaj ze zrozumieniem --jak to lubicie wy madrale powtarzac innym-----te bączki to takie dziecinne zabawki,puszczone w ruch kreca sie i buczą czyżby mamusia ci nie kupiła taka znana na świecie zabawke Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Puszczanie bąków 18.02.11, 01:13 . Poza tym GW tez niedawno pisala o puszczaniu bakow. Nie wiem, jak mozna ocenic, kto i kiedy ma prawo pisac o uwalnianiu gazow. pisac o uwalnianu gazow kazdy moze.. ja tylko zwrocilam uwage ze pisze to ten (ta, wlasciwie) dla ktorej to jest najciekawszy temat na swiecie "moze z doopy........" ale co jest naprawde przerazajce, to to ze zamierza rozmnazac sie bez ograniczen bo dla niego (niej, wlasciwie) "macierzynstwo to najwiekszy dar dla kobiety" (ale daru ortografii juz nie dostala) i uwaza ze "kobieta ktora rodzic nie chce, to patologia"..... ale ze kobieta ktora rodzic nie chce akurat ma bardziej normalne tematy do dyskusji, to juz dla niej niewazne. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Puszczanie bąków 18.02.11, 02:19 mini napisz ty coś ciekawego----taki intrygujacy watek bo nie widze tu żadnej odkrywczej myśli wszystkie trzy wypowiedzi sa różnych forumowiczów plączesz sie w zeznaniach----zażyj lekarstwo na migrenę wolę sympatycznego człowieka z błędna ortografią niż jadowita doskonałośc Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Puszczanie bąków 18.02.11, 09:34 wolę sympatycznego człowieka z błędna ortografią niż jadowita doskonałośc owszem jestem doskonalosc ale nie jadowita tylko chodzaca :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Puszczanie bąków 19.02.11, 00:06 mini-bez odbioru tak, wiem - doskonalosc mozna tylko bez slow podziwiac ;) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Puszczanie bąków 19.02.11, 03:17 minnie-żartowałam,otuliłas sie szczelnie płaszczem nie idzie sie przebić,ale siedz sobie taka skulona i warcząca ,jak tak lubisz nie dokazuj miła nie dokazuj, przeciez nie jest z ciebie taki znowu cud nie od razu miła nie od razu stopisz z serca mego lud to dla ciebie minnie Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Puszczanie bąków 19.02.11, 03:51 minnie-żartowałam, ja tez :) www.youtube.com/watch?v=mvfq8dJXCgg Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Puszczanie bąków 19.02.11, 13:42 piękna interpretacja minnie,taka rapowa Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Puszczanie bąków 20.02.11, 00:27 mowilam, ze jestem doskonala ;) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 02:06 oczewista, ze pisze sie stamtad a nie z tamtad? tylkojobieta moglaby to wymysl Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 03:35 oczewista, ze pisze sie stamtad a nie z tamtad? tylkojobieta moglaby to wymysl ale tez KOBIETA poprawila, a ty tylko zes niechlujo cos nastukal bez ladu i skladu, i jeszcze na koniec urwal bez sensu. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 04:13 kłosiu pisze sie kobieta a nie jobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Puszczanie bąków IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 07:56 To jest jakiś inny k(t)łoś, więc może inaczej pisze?... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 08:35 voxave napisała: > kłosiu pisze sie kobieta a nie jobieta Być może dla niego kobieta=job-je ta. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Puszczanie bąków 17.02.11, 13:38 oj pocoo ty to masz dar trafnych okresleń Odpowiedz Link Zgłoś