Dodaj do ulubionych

Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w której

23.02.11, 17:58
uczy homoseksualista.
www.youtube.com/watch?v=v3lxvWCnybM
Ja też.
Obserwuj wątek
    • lumpior A do kosciola? 23.02.11, 18:01
      No to ma problem.
      • pan.kultura [...] 23.02.11, 18:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • piotr7777 no i trudno mu się dziwić 23.02.11, 18:35
      Choć ja tam nie odmawiam homoseksualistom prawa do zawodowej aktywności. Ale nie powinny być dumni ze swej orientacji bo i nie mają z czego. Ostatecznie ze stomią też nikt się nie obnosi.
      • strikemaster Re: no i trudno mu się dziwić 23.02.11, 20:09
        A z głupotą obnosi się wielu i są jeszcze z tego dumni, jak to wytłumaczyć?
        • voxave Re: no i trudno mu się dziwić 24.02.11, 03:23
          Bo głupota może być piękna
    • woda_woda Biedny Stachursky 23.02.11, 18:37
      przeciez nie wie, czy jego dzieci nie uczy homoseksualista.
      • qqazz Re: Biedny Stachursky 23.02.11, 19:48
        Dopóki nie wie to pewnie mu nie przeszkadza, bo czego oczy nie widzą... ale jak taki "pedagog" okarze się aktywistą to wiedziec będą wszyscy.

pozdrawiam
        • strikemaster Re: Biedny Stachursky 23.02.11, 20:10
          A jak okaze się aktywistą Związku na rzecz Większego Wykorzystania Energii Odnawialnej?
    • ave.duce A kto to jest "Stachursky"? 23.02.11, 18:42
      Jakiś autorytet dla Ciebie?
      • makova_panenka Re: A kto to jest "Stachursky"? 23.02.11, 18:46
        To taki podstarzały showman usiłujący się kreować na idola podlotków z gimnazjów. Żenuła.
        • ave.duce Re: A kto to jest "Stachursky"? 23.02.11, 18:53
          Dzięki, w takim razie nic nie tracę.
      • zoil44elwer Re: A kto to jest "Stachursky"? 23.02.11, 18:48
        Inaczej śpiewa na estradzie a inaczej mówi dla mediów.Gdzie jest fałszywy?
        • piotr7777 Stachursjy nie jest indywidualnością muzyczną, ale 23.02.11, 18:52
          ...tak jak on myśli wiele osób, również publicznych.
          Wystarczy popatrzeć kto podpisał się pod listem przeciw Paradzie Równości.
          To tylko lewackie środowiska wspólnie z Wybiórczą tworzą obraz świata, w którym albo jest się za gejami, feministkami, ekologami i przeciw Kościołowi albo jest się nikim. Niestety (dla nich) nie trafia to na podatny grunt, co pokazują badania opinii publicznej.
          • zoil44elwer Re: Stachursjy nie jest indywidualnością muzyczną 23.02.11, 18:58
            piotr7777 napisał:

> ...tak jak on myśli wiele osób, również publicznych.
            > Wystarczy popatrzeć kto podpisał się pod listem przeciw Paradzie Równości.
            > To tylko lewackie środowiska wspólnie z Wybiórczą tworzą obraz świata, w którym
            > albo jest się za gejami, feministkami, ekologami i przeciw Kościołowi albo jes
            > t się nikim. Niestety (dla nich) nie trafia to na podatny grunt, co pokazują b
            > adania opinii publicznej.
            W kościelnej grupie zawodowej pedofilia i pederastia jest procentowo największa.Nie tylko w Polsce.
            • qqazz Pierdzielisz 23.02.11, 19:49
              A jak twierdzisz, że jest jak piszesz to pokaz jakieś dane które by o tym swiadczyły.

pozdrawiam
              • strikemaster Re: Pierdzielisz 23.02.11, 20:12
                Pedofili, przynajmniej w USA jest 12%. O 30% homoseksualistów mówił Cameron, wybitny autorytet homofobów. A o pederastii nie wiem, nie widziałem danych, chociaż molestowanie kleryków może pod nia podpadać.
      • p.heniu Re: A kto to jest "Stachursky"? 23.02.11, 18:52
        ave.duce napisała:
        > Jakiś autorytet dla Ciebie?

Zobaczyłem jutubka Gazety, wysłuchałem. Mam podobny pogląd. Napisałem.

Dlaczego Gazeta postanowiła wrzucić to do sieci, nie wiem.
        • ave.duce Re: A kto to jest "Stachursky"? 23.02.11, 18:54
          Ok, rozumiem, dzięki za wyjaśnienie.
    • 1tobi Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 18:50
      a ja nie posłałbym dziecka do szkoły w której uczy sie Stachuski junior, ani takiej w której dyrekcja uważa Disco Polo za sztukę-)
      • p.heniu Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 18:53
        Niektórzy Pacewicza uważają za SZTUKĘ.
        Jest się czego bać, na tym łez padole.
    • zoil44elwer Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 19:03
      Prezydent B Komorowski:In vitro powinno być refundowane tylko dla właściwych(?) rodziców by rodziły się właściwe(?) dzieci.To jest "gorsza" wypowiedż niż jakiegoś zapiewajły.
      • 1tobi Re: Stachursky nie powinien mieć dzieci 23.02.11, 19:10
        psuje gatunek
        • kaczyjar Re: Stachursky nie powinien mieć dzieci 23.02.11, 19:23
          Stachursky Przestań chlać - bo walisz po kostkach .
    • nieslusznie.zabanowany.kon Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 19:25
      U mnie na studiach wykładowca gramatyki historycznej był homoseksualistą. Nie ukrywał tego, a wszyscy go lubili i szanowali. Bo był jednym z najlepszych wykładowców. Po prostu, jego homoseksualizm nie miał żadnego znaczenia.
    • lernakow Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 19:57
      Jak już Stachursky znajdzie legalny sposób sprawdzenia, w których szkołach uczą homoseksualiści, a w których nie, to może sobie podjąć taką decyzję, jego sprawa. Dużo łatwiejsze jest ustalenie na jakich imprezach gra Stachursky i omijanie ich - jeżeli komuś taka muzyka nie pasuje. Wolny kraj.
    • strikemaster Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 20:08
      A po czym byś poznał, ze to homoseksualista jest?
      • kuk_krakauer Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 21:07
        Za Adolfa H. nosili różowe trójkąty, nie wiem co zaproponowaliby nasi prawdziwi-patrioci-katolicy?
        • Gość: Talmud Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k IP: *.chomiczowka.waw.pl 24.02.11, 08:24
          > Za Adolfa H. nosili różowe trójkąty

Problemem są pederaści,którzy sami upubliczniają swoją dewiację

--
          To mówi Talmud:
          Sanhedrynu 57a Żydzi Mają Wyższy Status Prawny
          1./ . "Jeżeli wół Izraelity ubodzie woła Kananeńczyka nie ma żadnej odpowiedzialności; ale jeżeli wół Kananeńczyka ubodzie woła Izraelity, zapłata ma być w pełni." Baba Kamma 37b. 2./ Żydzi mogą kraść od Gojów: Baba Mezia 24a 3./ Jeżeli Żyd znajduje przedmiot zgubiony przez goja ("pogański"), to nie musi on być zwrócony.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 08:31
            To zupełnie taki sam problem jak z tobą, mg.
          • strikemaster Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 08:56
            Pederaści, czyli miośnicy chłopców w wieku 16 do 18 lat coś upubliczniają? Chodzi Ci zapewne o dzieła sztuki sakralnej?
    • yag-nik Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 21:14
      Bałbyś się że się dziecko zarazi? ;-)
    • jureczek_barbarzynca Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 21:15
      Bo zazwyczaj dzieciom oszczędza się swoich przykrych doświadczeń. Zastanawia mnie tylko w jaki sposób nauczyciel mógłby skrzywdzić dzieciaka przy reszcie klasy? Przy tablicy podczas odpytywania, zaczaić się w WC albo szatni?
    • imponeross W kazdej szkole uczy homoseksualista 23.02.11, 21:34
      p.heniu napisał:

> uczy homoseksualista.
      > www.youtube.com/watch?v=v3lxvWCnybM
      > Ja też.

To jego dziecko bedzie analfabeta, bo statystycznie w kazdej szkole uczy homoseksualista lub biseksualista.
    • klosowski334 Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 23.02.11, 21:47
      Po co na tym forum cytujemy Stachurskiego? Jest on dla kogos w takich sprawach autorytetem? Kim on w zasadzie jest? Znana osoba, celebryta, muzykiem popowym, ok. Znajduje odbiorcow swojej tworczosci, ok. Ale jego swiatopoglad mnie w ogole nie interesuje, bo nigdy nie slyszalem by powiedzial (zaspiewal) cos dla kogos takiego jak ja przekonywujacego. Inny w pewnym sensie celebryta, Wojciech Mann, jest przynajmniej inteligentnym, dowcipnym dziennikarzem radiowym, ktory dosc dobrze zna sie na muzyce rockowej i ma cos soba do zaoferowania. W latach 70-tych i 80-tych sprowadzal do Polski tony plyt rockowych, dzieki czemu uczylismy sie jak mozna robic muzyke dobra, wiarygodna i wartosciowa, a nie plastikowa w rodzaju tworczosci Stachurskiego. Ja wiem, ze gusta sa rozne, ale nawet pop moze byc tworczy, czego przykladem chocby Abba czy Regina Spektor. Stachursky? Nie, dziekuje. Zna ktos jakas jego piosenke? Tytul? Kto tego slucha poza piszczacymi nastolatkami rzucajacymi pluszowymi rozowymi misiami na scene?
      • takataka_ta Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 07:24
        klosowski334 napisał:

> Ja wiem, ze gusta sa rozne, ale nawet pop mo
        > ze byc tworczy, czego przykladem chocby Abba czy Regina Spektor. Stachursky? Ni
        > e, dziekuje. Zna ktos jakas jego piosenke? Tytul?

Najpierw zbezcześcił "Jedwab" Róż Europy, teraz bezcześci "Kocham cię kochanie moje" Maanamu :(

Kto tego slucha poza piszczac
        > ymi nastolatkami rzucajacymi pluszowymi rozowymi misiami na scene?

Myślę, że oprócz tych małolatów to jeszcze podstarzałe mamuśki też :) JA go w miarę możliwości "unikam", ale czasem się nie da. Dobrze chociaż, że radio nadaje tylko głos, bo jego fizjonomia też mnie drzażni :>
    • l.george.l Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 00:34
      Nie dość, że kurdupel, to jeszcze głupek.
      • voxave Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 03:33
        A co to Lysa Góra i sabat czarownic---co chcecie od Stachurskiego----wypowiadaja sie tu osoby które nawet nie znaja tworczości tego piosenkarza a od razu jakie autorytety--bicie piany
        • klosowski333 Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 07:30
          Voxave, jak kazda infantylna dziewczynka masz taki plastikowy gust, to nic dziwnego.
          • voxave Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 07:41
            nie jestem jego fanka ale nie jest az tak zły aby go skopać
            • jureczek_barbarzynca Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 08:02
              voxave napisała:

> nie jestem jego fanka ale nie jest az tak zły aby go skopać

Dla mnie jest. Sztuczny jak manekin. A do tego okazało się, że głupi, nietolerancyjny, myślący szablonem i stereotypem.
            • klosowski333 Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 08:03
              Jest jeszcze gorszy.
    • 33qq Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 08:49
      A kim jest gość z tak pretensjonalnie pisanym nazwiskiem? To sporo o nim mówi.
      • takataka_ta Re: Stachursky nie posłałby dziecka do szkoły w k 24.02.11, 08:52
        33qq napisał:

> A kim jest gość z tak pretensjonalnie pisanym nazwiskiem? To sporo o nim mówi

To nie nazwisko. To pseudo :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka