lupus76 28.02.11, 12:22 tej audycji? Bo obawiam się, że Płaszczak wyjątkowo w tej sytuacji mógł mieć rację - na TVN Olejnik rzeczywiście jest antytezą obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king.james Re: Słuchał ktoś może 28.02.11, 12:26 Nie słuchałem i nie mnie oceniać, czy dał się łatwo wyprowadzić z równowagi, czy chciał zrobić z siebie ofiarę, czy Olejnik rzeczywiście przegięła pałę. Niemniej, jak się idzie do radia, to trzeba być przygotowanym na wszystko i być cholernie opanowanym. Dla mnie to brak profesjonalizmu ze strony Błaszczaka, no chyba, że to było przedstawienie, taka woda na młyn dla późniejszego narzekania, jak te cholerne antypolskie media traktują opozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Słuchał ktoś może 28.02.11, 12:34 Oglądnąłem ten urywek. Wyglądało to na przygotowany scenariusz Błaszczaka - pytanie Olejnikowej było normalne, bez agresji. Błaszczak wyszedł i w bardzo szybkim czasie wysłał pisma protestacyjne do Rady Polityki Mediów. Wyjątkowo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słuchał ktoś może 28.02.11, 13:53 Ciekawe, bardzo... nie, nie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś