Dodaj do ulubionych

Nożyczki Cukierki

28.03.11, 16:29
Cukierka pisze, że nie ma nożyc nożyczek i czegoś tam jeszcze, no i nie wycina
bo nie ma czym.
Niech jej tam.
Ale co kraj to obyczaj, ja przysiadłem na jednym forum, porządne nie powiem,
co wycieraczki ma przed wejściem i krawat ten co go nie mam poprawiałem.
No nie, żeby na drzwiach jakieś K+M+B co niby oznacza Kasper Melchior i ten Baltazar,
a takie sąsiadka na drzwiach kredą ma. No więc nie, ale z szacunkiem należnym
należało zachowywać się.
I mnie podleciało, bo temat damski o stanikach i jeden taki stanik balkonentkowy
czy jakiś był. To ja będąc z malarska zamiłowany w baroku ten balkonetkowy stanik
sobie wyobraziłem, że ten stanik coś podpiera a reszta nad stanikiem pięknie
nadbalkonetkowo jest.
Ja tam nigdy będąc po piwie nie pisałem, coś tam jeszcze zaglądam, ale już tylko w stylu
wczesno romańskim piszę
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Nożyczki Cukierki 28.03.11, 16:45
      Nie mam czym bo nie mam najmniejszej ochoty wycinać, cenzurowanie to parodia forum i każde cenzurowane forum prędzej czy później spadnie na margines lub padnie.
      Fascynujące: po co komu forum skoro wycina niewygodne i niepasujące do swojego wąskiego widzimisia poglądy? W takim razie bardziej pasuje kanał informacji pchanych jak w kiełbasę tylko w jedną stronę albo szczekaczka do ogłaszania swoich ach jakże wywyższonych i jedynie słusznych opinii.

Nawet gdybym wyglądała jak Struwwelpeter i tak bym nie cięła :))

[img]https://www.zeitlupe.co.at/struwwelpeter/struwwelpeter1.jpg[/img]
      [img]https://de.academic.ru/pictures/dewiki/83/Struwwelpeter.png[/img]
      • tygrysgreen Re: Nożyczki Cukierki 28.03.11, 17:13
        na ogół na forum nożyczki są do cięcia nie poglądów, ale chamskich osobistych podjazdów. tu widzę że ich nie ma, zapewne były jak wszędzie i zapewne zostały spacyfikowane śmiechem i przyszpilone ripostą. za co szacun.
        • twardycukierek Re: Nożyczki Cukierki 28.03.11, 17:20
          Tygrysku, bywa i tak i szmak, niejednokrotnie widziałam żałosne wycinanie tylko za niewygodne poglądy. To jest moim skromnym parodia forum, to tak jakby zaprosić gości jak tak kwoka a potem 'uczyć ich grzeczności' albo uczyć jedynie słusznego myślenia. Co do chamstwa masz rację, kto tu na Szpilach w ogóle ma odwagę/jest na tyle głupi by podskoczyć z osobistą wycieraczką jest totalnie ignorowany, jeśli zostanie wyśmiany, może to sobie zapisać w CV :DD

;)
          • tygrysgreen Re: Nożyczki Cukierki 28.03.11, 17:38
            zgadzam się że wycinanie za poglądy jest żałosne

ignorowany mówisz?
            najlepszy sposób, też jestem za.
            • twardycukierek Re: Nożyczki Cukierki 28.03.11, 18:32
              To działa, jak widzisz :) moja wielce kóltóralna i dystyngowana zasada jest taka: nie kłócę się z gołębiem, który mi nasrał na kurtkę :D
    • sza.aliczek Re: Nożyczki Cukierki 28.03.11, 18:47
      O Kiszko Szanowny!

Aleś mnie zaskoczył. Fiu fiu....
      • kicho_nor Re: Nożyczki Cukierki 28.03.11, 19:14
        Szaliczku kochany, to ja o Tobie tu, no nie o Tobie ale o tym Twoim no tym
        barokowym czy balkonetkowym staniczku co nie dokończyłem tam pisać.
        Ale teraz tu na Szpili (bez szpili) walory Twoje , których nie widziałem a słyszałem
        opiewam.

Ja tiebia lubliu, czy jak tam się to pisze- Kichonor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka