Dodaj do ulubionych

Epidemia obrażania się

21.04.11, 09:00
Na Szpilach panuje jakaś epidemia. Syndrom Kaczyńskiego bodaj. Wszyscy się obrażają, odchodzą, grożą odejściem, wyzywają od chamów i buców... Dobrze, że jeszcze nie padło "spieprzaj, dziadu", bo bym chyba komuś zasugerował w ramach terapii lot tupolewem.

Podpowiem Wam coś: żeby zostać prezydentem w tym kraju, trzeba mieć zaplecze, układy, dobry PR i wymyślić strategię, którą kupi ciemny lud. To właśnie to dało zwycięstwo Kaczyńskiemu. Samo obrażanie się niewiele pomoże.
Obserwuj wątek
    • madalenka25 Re: Epidemia obrażania się 21.04.11, 09:02
      może jakiś zastrzyk pomoże ;) wiesz jako szczepionka - chcesz? mogę zrobić ;)
      [img]https://www.kobieta.pl/uploads/pics/zastrzyk_normalny.jpg[/img]
    • morelka_1 Re: Epidemia obrażania się 21.04.11, 09:05
      co chcesz od fochów? fochy są modne i na topie :P
    • woda.na.mlyn Re: Epidemia obrażania się 21.04.11, 09:10
      Ja to poniekąd rozumiem .... samolot ze szpilkową wierchuszką zahaczył o brzozę i teraz szplikowy naród w traumie. Po szoku i niedowierzaniu przyszedł czas na wzajemne oskarżenia, aby traumę rzeczoną odreagować. Nie idź jednak tą drogą Sabo, to zupełnie nie w szpilkowym duchu .....
      • king.james Re: Epidemia obrażania się 21.04.11, 09:18
        Myślałem, że ostatecznie ustalono, że to wina PO.

Jak w tym dowcipie: wchodzi Kaczyński do monopolowego, a tam wina PO.
    • hardy1 Re: Epidemia obrażania się 21.04.11, 09:12
      ...a wystarczy pomyśleć chwilę - przecież nikt z normalnie piszących nautów nie chce specjalnie kogoś "obrażać". Po prostu czasem wypowiedź jest odbierana inaczej niż był zamysł autora wpisu. Jeżeli ktoś jest niepewny - to lepiej zapytać - "co miałeś na myśli?" niż od razu dopisywać się w tonie: "o co ci chodzi?! Dlaczego mnie atakujesz?"

Stosuję zawsze zasadę - "jeżeli czyjś wpis jest dwuznaczny to zawsze wybieram opcję optymistyczną" - to naprawdę jest dobra zasada, zapobiega wielu "kłótniom" które nie były w zamiarze rozpoczynającego dyskusję. :)
      • king.james Re: Epidemia obrażania się 21.04.11, 09:17
        Posty, które mam teraz na myśli nie dotyczą bezpośrednio mnie, więc się nie będę wbijał między zaangażowane w "konflikt" osoby i ich przytaczał, ale naprawdę niektóre z nich nawet na upartego nie mogą być uznane za wieloznaczne. ;)
        • hardy1 Re: Epidemia obrażania się 21.04.11, 11:45
          Przeczytałem "wczorajsze" dopiero teraz. Faktycznie. Pisałem zaś o wcześniejszych. Te wczorajsze były niepotrzebnym "rozwinięciem" ale i konsekwencją wcześniejszych. Echhh...zostawię to. Znaczy zostawię czasowi.
    • funny_game Re: Epidemia obrażania się 21.04.11, 13:07
      Nadrabiam ogromne Szpilkowe zaległości i ni xuxu nie łapię niektórych rzeczy, ale - ponieważ ludzi tu piszących mam za niegłupich - to wierzę bez pytania, że wiedzą, co robią.
    • kaszetka Re: Epidemia obrażania się 24.04.11, 17:10

> Na Szpilach panuje jakaś epidemia. Syndrom Kaczyńskiego bodaj. Wszyscy się obra
      > żają,

jacy wszyscy?tylko kaczcukierek:D
    • zloty.strzal Re: Epidemia obrażania się 25.04.11, 16:04
      Tylko ja przeczytałam obnażania?
      • mi-l-ja aa to jest zupełnie inna epidemia 25.04.11, 16:26
        mianowicie taki jeden sympatyczny wirus grasujący na Szpilach. Niby tylko czytasz, a po pewnym czasie wszystko zaczyna Ci się kojarzyć z jednym ;).
        • redundant Re: aa to jest zupełnie inna epidemia 25.04.11, 17:48
          ??? =O
          • mi-l-ja Re: aa to jest zupełnie inna epidemia 25.04.11, 18:12
            Nie wybałuszaj się, bo już tak Ci zostanie :D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka