magdyna Re: Robinsonka 06.05.11, 18:20 Jakiś szyfr ?..... przepraszam, tak w locie nad forami zajrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga.wyobrazni Re: Robinsonka 06.05.11, 18:24 Robinsonka wiedzieć. Duźo wiedzieć. Inne duźo nie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: Robinsonka 06.05.11, 18:27 Może raczej "duzio" ...jeśli już chcesz seplenić. Ja nic nie wiedzieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga.wyobrazni Re: Robinsonka 06.05.11, 18:35 Duzio nie. Duzio mówić - nauczycielka łapa bić. Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: Robinsonka 06.05.11, 18:38 Podoba mi się Twój nick. Świadczy o tym, że właściciel tegoż jest ciekawą osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga.wyobrazni Re: Robinsonka 06.05.11, 18:41 Dziękować. Piętaszek widzieć książka wiersz - brać uciekać robić nick. Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: Robinsonka 06.05.11, 18:45 Nic nie rozumieć.((( Ależ nie uciekaj, kurna... Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga.wyobrazni Re: Robinsonka 06.05.11, 18:50 Ma kartka, czyta rozumie: drzazga mojej wyobraźni czasem zapala się od słowa a czasem od zapachu soli i czuję jak pode mną przestępuje z nogi na nogę okręt i ocean jest niezmierzony bez żadnego brzegu zamknięta w łupinie drewna jestem cudownie wolna nie kocham nikogo i niczego H. Poświatowska Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: Robinsonka 06.05.11, 18:56 Pewnie to nie ja jestem tą osobą, jaką chciałbyś by zrozumiała... tak się napatoczyłam... Poświatowska... ech. > drzazga mojej wyobraźni > czasem zapala się od słowa > a czasem od zapachu soli Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: Robinsonka 06.05.11, 19:01 W tzw międzyczasie (zanim gazeta łaskawie umieści post) przeczytałam trochę co piszesz. Mądry gość jesteś. Kłaniam się nisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: Robinsonka 06.05.11, 19:21 Mądry gość jesteś. Kłaniam się nisko :) ...i tak jak bym Ciebie już od dawna znała :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga.wyobrazni Re: Robinsonka 06.05.11, 22:03 Piętaszek głupia nie. Piętaszek słodka słowa dziękować, kupować towar blada twarz nie! Odpowiedz Link Zgłoś