Dodaj do ulubionych

26 maja - dzień Matki

26.05.11, 13:41
wszystkim mamom moc najserdeczniejszych życzeń za to że podarowały nam swój najcenniejszy dar - życie. Mam nadzieję że pamiętacie a admini okażą sie wyrozumiali nie nie poślą na oślą tego wątku.A wracając do życzeń to przede wszystkim zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia kochane mamy!I jeszcze jedno. Matkę się ma tylko jedną! żadne postępowe pomysły skrajnej postępowej lewicy obyczajowej tego nie zmienią!
Obserwuj wątek
    • tomek.54321 Re: 26 maja - dzień Matki 26.05.11, 14:00
      nie mogles zostawic samych zyczen prawda? Musiales wplesc watek polityczny. A juz myslalem ze chociaz przy tej okazji sobie darujesz...
      • oszolom-z-radia-maryja Re: 26 maja - dzień Matki 26.05.11, 14:02
        to nie polityka tylko mówienie prawdy i sprzeciw wobec negacji odwiecznych prawd
        • strikemaster Re: 26 maja - dzień Matki 26.05.11, 14:09
          Spoko, wege też by sobie na brak ideologii nie pozwolili. Więc składam życzenia wszystkim matkom. A synowie, pamiętajcie, męskim strojem jest kilt.
    • piwi77 Re: 26 maja - dzień Matki 26.05.11, 14:14
      Mógłbym być złośliwy i przypomnieć, że akurat opcja Ci bliska, z przekonaniem twierdzi, że człowiek matki ma dwie, przy czym ta ziemska podobno nie jest tak wspaniała jak ta druga, ale daruję to sobie w tym wątku. Walnąłeś tyle miłych i pełnych uczucia słów, że na niuanse wypada mi przymknąć oko.
      • voxave Re: 26 maja - dzień Matki 26.05.11, 14:31
        Oszolom
        • billy.the.kid Re: 26 maja - dzień Matki 26.05.11, 18:46
          pani kazała dzieciom napisać wypracowanie MATKA JEST TYLKO JEDNA.

czyta jasio:
          mama ma metę z gorzałą, przyszedł klient,chciał dwie flkaszki gorzały.
          matka mówi -jasiu weź tam w szafie są dwie butelki wódki,przynieś panu.
          aglądam do szafy- a tam tylko jedna.
          MATKA, JEST TYLKO JEDNA.!!!!
          • oszolom-z-radia-maryja Re: 26 maja - dzień Matki 27.05.11, 11:05
            dowcip odzwierciedla twój poziom umysłowy, jest zenujaco niski
            • yoma Re: 26 maja - dzień Matki 27.05.11, 12:38
              27 maja - Dzień Sąsiada. Właśnie sąsiad zrobił mi prezent i wyłączył kosiarkę. A ty w jaki sposób zamierzasz uczcić swojego sąsiada?
              • oszolom-z-radia-maryja Re: 26 maja - dzień Matki 27.05.11, 12:45
                piersze słysze o takim święcie. Dla mnie 27 maja sie kojarzy dwojako, jako któras tam już rocznica moej I komuni św oraz.. niestety ze śmiercią Ptysia tj Małgorzaty Dydek najlepszej polskiej koszykarki
                • yoma Re: 26 maja - dzień Matki 27.05.11, 12:54
                  Znaczy, obce baby cię obchodzą?
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: 26 maja - dzień Matki 27.05.11, 13:58
                    nie bedę toczyć z tobą dyskusji bo ona jest na zbyt nidskim jak dla mnie poziomie, nie zamierzam nurzac sie w szambie, znajdx sobie kogos innego do tej zabawy
                  • kolter-xxl Re: 26 maja - dzień Matki 29.05.11, 17:45
                    yoma napisała:

> Znaczy, obce baby cię obchodzą?

On nawet na portret przenajświętszej panienki nie spojrzy
                    • oszolom-z-radia-maryja Re: 26 maja - dzień Matki 30.05.11, 12:58
                      mów za siebie. A na wizerunek Matki Bożej często zdarza mi się spoglądać ale żadnych niezdrowych myśli z tego tytułu w przeciwieństwie do ciebie nie doznaję
                      • kolter-xxl Re: 26 maja - dzień Matki 30.05.11, 13:19
                        oszolom-z-radia-maryja napisał:

> mów za siebie. A na wizerunek Matki Bożej często zdarza mi się spoglądać ale ża
                        > dnych niezdrowych myśli z tego tytułu w przeciwieństwie do ciebie nie doznaję

Ja doznaje tylko ataku śmiechu widząc nawiedzonych kretynów na pysk przed kawałkiem płótna padających :))
                • kolter-xxl Re: 26 maja - dzień Matki 29.05.11, 17:44
                  oszolom-z-radia-maryja napisał:

Dla mnie 27 maja sie kojarzy dwojako, jako któr
                  > as tam już rocznica moej I komuni św

Musiałeś mieć smutne dzieciństwo skoro takie coś pamiętasz :((
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: 26 maja - dzień Matki 30.05.11, 13:04
                    to był dla mnie bardzo radosny dzień i to nie tylko za sprawą otrzymanych prezentów a że dla ciebie ten dzień nie był piękny to przykro mi miałeś pecha
    • 33qq Re: 26 maja - dzień Matki 28.05.11, 00:47
      TWOJA MAĆ straszne gó... urodziła, to wina jej, tatusia, czy oboje mają skundlone przez alkohol geny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka