Dodaj do ulubionych

Upadek islamu

28.05.11, 09:42
Taki mialam dziwny sen dzis w nocy, w zasadzie nad ranem.
Snilo mi sie, ze jestem Nadia Pahlavi i mialam spotkanie z prezydentem Obama. Pilismy w tym snie piwo i dyskutowalismy o losach tego swiata. Jako rozwiazanie pojawil sie pomysl usuniecia prezydenta Iranu Ahmadinedziada i ponowne wprowadzenie Savaku. Prezydent Obama zdeklarowal pomoc w przejeciu wladzy rodzinie, dzieki ktorej ludzie zyli w dobrobycie, w pelni swobod obywatelskich, kobiety mialy swoje prawa i darzone byly odpowiednim szacunkiem. Koszty oczywiscie zostaly rozwazone, lecz dla Prezydenta USA wazniejszy byl honor zacnych rodzin tego swiata, nie pieniadze.
Skad takie sny biora sie, zaznaczam, ze nie cierpie na schizofrenie, ani na zadne podobne zaburzenia.
Obserwuj wątek
    • klosowski333 Re: Upadek islamu 28.05.11, 10:03
      Przede wszystkim cierpisz na brak wiedzy o Iranie sprzed okresu rewolucji ajatollahow. Debilne reformy szacha, inwestowanie ogromnej czesci dochodu w armie, gigantyczny terror, zamordowanie przez armie i wladze okolo 20 tysiecy osob w ciagu w zasadzie jednego miesiaca. Wreszcie stan wojenny. Te brednie, ktore wypisujesz o dobrobycie to jak jakas komunistyczna propaganda. Czemu niektorym ludziom tak trudno odnosic sie do FAKTOW?

• klosowski333 Re: Upadek islamu 28.05.11, 10:07
        Darzony byl powszechnym szacunkiem? Buuhahahaha. Pare milionow ludzi w Teheranie na demonstracji zadajacej usuniecia szacha, wielotysieczne demonstracje we wszystkich wiekszych miastach Persji, glod, bezrobocie, bida z nedza... Kobieto, skad Ty bierzesz te propagandowe brednie? Sama je wymyslasz i kreujesz jakas falszywa rzeczywistosc, czy ktos Ci to wbil do glowy, a Ty zamiast sprawdzic, uwierzylas w to?
        • nazzilla Re: Upadek islamu 28.05.11, 10:23
          A Ty oczywiscie Klos wiesz najwiecej, tak samo jak niby ludzie cierpieli z glodu za komuny, przesladowani byli w Polsce. O prawdzie wiesz tyle co ja o balecie, ale wyjasnie Ci po sniadaniu i poranej kawie.
          • klosowski333 Re: Upadek islamu 28.05.11, 10:58
            Nic mi nie jestes w stanie wyjasnic, ani przed sniadaniem ani po, bo Twoja wiedza w temacie, ktory raczylas poruszyc jest zadna. I nie ja wiem najlepiej, bo ja sobie w przeciwienstwie do Ciebie niczego nie zmyslam i nie konfabuluje jak mala dziewczynka, ja tylko odnosze sie do FAKTOW.
            To co Ty wyprawiasz z tym kreowaniem jakiejs sztucznej i falszywej rzeczywistosci to jest totalna przeginka. Albo FAKTY, albo mity. Twoj post otwierajacy to wiecej niz mity, to jakis totalny propagandowy belkot o jakims dobrobycie, kraju powszechnej szczesliwosci i wladcy wielbionym przez masy.
            Nie wiem co sklania Cie do takiej totalnej konfabulacji, ale niewatpliwie nie swiadczy to o normalnosci. Co wiecej, nie wysilasz sie za bardzo, bo te Twoje brednie latwiutko zweryfikowac, historia Persji, rowniez ta wspolczesna doczekala sie wielu opracowan, analiz, wciaz zyja swiadkowie tamtych wydarzen. Twoje brednie sa tak kompletnie bezsensowne, ze az trudno zrozumiec jaki cel przyswiecal Ci w ich rozpowszechnianiu, skoro juz po pierwszym zdaniu widac, ze to sa chore zmyslenia, i z zadnymi faktami historycznymi nie maja nic wspolnego.
            • klosowski333 Re: Upadek islamu 28.05.11, 11:06
              P.S. moze zacznij pisac opowiadania science-fiction osadzone w alternatywnej rzeczywistosci. Nie tylko Iran za Pahlavich byl panstwem kwitnacym a ludzie zyli w dostatku, dobrobycie i szczesliwosci, ale tez Polska za Bieruta byla potega swiatowa eksportujaca zloto i diamenty oraz rope naftowa wydobywana na platformach wiertniczych zlokalizowanych w zatoce puckiej. Kazdy Polak przy narodzeniu mial otwierane konto, na ktore panstwo polskie wplacalo na dobry poczatek milion dolarow w ramach becikowego. Wszyscy Polacy zyli w wielkich palacach, ze strzelistymi wiezami i mieli zapewniony darmowy transport helikopterowy na obszarze calego kraju. Wszyscy zyli dlugo i szczesliwie, kazdy dozywal przynajmniej 150 roku zycia.

Nie wiem co jest z Toba nie tak, ale to jest niepoteje jak mozna, majac na wyciagniecie reki stosowne informacje, uciekac w az tak daleko idace zmyslenia?

• nazzilla Re: Upadek islamu 28.05.11, 17:12
              Oczywiscie, ze latwo "zweryfikowac". Wystaczy pare euro zaplacic muslimowi i powie Ci co tylko zechcesz. Nie mow, ze jestes az tak dziecinny, ze nie wiesz jak to wszystko dziala.
              Powiem Ci cos. Przeprowadzilismy pewien eksperyment z jednym z muslimskich "lekarzy" i nie uwierzylbys coz to za idiota. Dorwal sie do wladzy i konsekwencje byly bardzo przykre. Ja od razu powiedzialam, ze ma zespol downa, nie chcieli mi wierzyc, a ja myle sie naprawde rzadko w tak powaznych kwestiach. Uwierz, przybral role insemonatora i za cel najwyzszy obral sobie robienie dzieci bogatym europejskim kobietom. Oczywiscie uwierzyl, ze zostal otoczony przez rodzine Pachlavi i zaprzysiagl zemste az po babcie.
              A co do prawdy, predzej uwierze mojemu wujkowi, ktory przed przymusowa emogracja pracowal dla szacha w tych czasach w Iraku i ktory mi mowil, ze przylatuje mnie odwiedzic na latajacym dywanie.

Polecam, do obejrzenia:)

videosonar.com/2/video/LANNIVERSAIRE/xh1iz9.html
              Czy jak patrzysz nie masz ochoty kopnac w dupe?:)
      • e-63 Re: Upadek islamu 29.05.11, 15:32
        Klosowski, jezeli doprawdy myslisz, ze to biedna, nawiedzona i naiwna dziewczynka to szczerze gratuluje. Nie da sie zglosic nicka, no bo przeciez nikt nie zabroni poslugiwac sie imieniem jakie nadali po urodzeniu, niewiarygodne. Jest to faszyzm perfidny, ciezkiego kalibru, brak poszanowania dla ludzkiego zycia, jawna dyskryminacja ludzi chorych, czy w jakis tam sposob ulomnych. Pewnie, niewinna dziewczynka, to jest tak jak z jablkiem kupionym w supermarkecie, na zewnatrz piekne, blyszczace, a w srodku sama zgnilizna. Mysle, ze wiem kto to jest. Niedawno jeszcze myslalam, ze nie ma gorszego czlowieka niz jej ojciec, ale sie pomylilam, geny (o ktorych tak znawczo probuje sie wypowiadac) zmutowaly sie, stukrotnie.
    • Gość: Iza Re: Upadek islamu IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 11:49
      Rzeczywiście dziwny sen. Czy w ogóle wiesz, czym był Savak i dlaczego tylu ludzi popierało rewolucję irańską? Państwo świeckie z pewnością byłoby lepsze dla Irańczyków (przydałoby się i w Polsce) ale to nie oznaczałoby upadku islamu.
      Sny, szczególnie te dziwne, nie zawsze są wiarygodnym źródłem informacji o świecie.
      • nazzilla Re: Upadek islamu 28.05.11, 17:13
        Gość portalu: Iza napisał(a):

> Rzeczywiście dziwny sen. Czy w ogóle wiesz, czym był Savak i dlaczego tylu ludz
        > i popierało rewolucję irańską? Państwo świeckie z pewnością byłoby lepsze dla I
        > rańczyków (przydałoby się i w Polsce) ale to nie oznaczałoby upadku islamu.
        > Sny, szczególnie te dziwne, nie zawsze są wiarygodnym źródłem informacji o świe
        > cie.

Dlaczego popierali? Bo jak zwykle krzykaczy nigdzie nie brakuje, oni sa w calym swiecie grupa najglosniejsza, podobnie jak polscy krzyzowcy.
        PS. To byl tylko sen, a ze dziwny, nic nie moge na to poradzic. Czlowiek akurat na sny nie ma wplywu.
    • Gość: krzyc_h Re: Upadek islamu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 17:29
      Bo to taka reklama jest, przenika do mózgu przy pomocy promieni gamma :D:D

www.megavideo.com/?v=KJAA6W8X
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka