voxave 23.06.11, 10:47 Wasze świeto ,panowie---życze wam dobrych dzieci aby na starośc kijem was nie pogoniły--dużo pieniedzy,zdrowia i seksu prawdziwego ,nie z lateksu.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nehsa Re: Dzień Ojca 23.06.11, 11:01 Do Wszystkich, którzy pragną mieć pociechę z Pociech ! Miano, "OJCIEC", jest kategorycznie zastrzeżone. Ew.św.Mateusza 23/9. OJCEM, jest Pierwsza Istota Boska, bo od Niej zależy ŻYCIE WSZYSTKICH ISTOT, także życie Jedynego SYNA OJCA, Drugiej Istoty Boskiej, Który jest ŻYCIEM, a Jego Imieniem jest ŚWIATŁOŚĆ! OJCIEC, czyli Dawca Życia. Ci z nas, którzy spłodzili dzieci, są dawcami życia ciała swoich dzieci, i w języku polskim zwą się tatusiami, tatami. ( nie mylić z polem walki w sumo) Wszelka pogarda Nauką Jedynego Ojca, jest dowodem samo karania się przez człowieka. Zatem ten, mój post przyjmijcie życzliwie, bo jest on w Waszym interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rol Re: Dzień Ojca IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.11, 11:35 Składam niniejszym najlepsze życzenia ojcu Dyrektorowi oraz wszystkich ojcom redemptorystom z toruńskiej rozgłośni. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Dzień Ojca 23.06.11, 11:41 a ja Ojcu Swietemu, a takze temu tylko blogoslawionemu. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Dzień Ojca 23.06.11, 12:28 --33gg-----a lala? widze że sie przejadles na świąteczne śniadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Dzień Ojca 23.06.11, 13:14 słaby wzrok, czas na specjalistę, nie świętuję. A lala, cóż, nie bardzo wiem w jakim środowisku się obracasz, ale musi być dość ponure, skoro takie przedmioty się tam pojawiają :D Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Dzień Ojca 23.06.11, 13:17 Jezu, to teraz w telewizji takie rzeczy pokazują? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Dzień Ojca 23.06.11, 16:46 ------33gg------w wielu filmach USA jako podarunek dla przyszłego pana młodego i inne głupie dowcipy amerykańskich chłopcow :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyc_h znowu plastik 23.06.11, 18:05 O nie, plastikowe zabawki dla pań i panów. Vox, ty mnie nie kuś bo znowu zacznę wklejać obraźliwe plastiki z youtuba ;) Odpowiedz Link Zgłoś