king.james 14.07.11, 16:30 Śląsk po wielu, wielu latach dostał się do europejskich pucharów. Da radę Szkotom? :) Myślę, że jest szansa, ale to jest taki pojedynek, że absolutnie żaden wynik mnie nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Śląsk Wrocław - Dundee 14.07.11, 19:44 Jestem taka dumna z wygranej Śląska, jakbym osobiście kopała piłkę we Wrocławiu. no, ale to moi ziomale:) Mam do nich osobisty stosunek:) Dal tych co nie wiedzą a chcą wiedzieć- 1:0:) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Śląsk Wrocław - Dundee 14.07.11, 22:19 Cieszę się również, bo mimo że nie mam szczególnego sentymentu do Wrocławia, to zawsze kibicuję polskim drużynom. Niech tylko jeszcze spokojnie rozegrają rewanż. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cz_ort Re: Śląsk Wrocław - Dundee 19.07.11, 21:48 King, znam takiego który obstawiwszy wygraną podopiecznych pana Oresta już cieszy się na dobrą whisky. Ciekawe jak pójdzie im rewanż w Szkocji. Ja będę trzymał kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Śląsk Wrocław - Dundee 20.07.11, 09:09 A wczoraj Wisła dopełniła formalności, z czego się również cieszę. Nie cieszę się jedynie z tego, że oglądałem to niepierwszej jakości widowisko. Skonto było drużyną słabieńką, a Wiśle jeszcze sporo brakuje do dobrej formy. Niby normalne, wszak sezon rusza, ale niech się na Liteks porządnie przygotują, bo jak na razie Wiślacy przewagę sobie potrafią przygotować, a strzelać na bramkę już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Śląsk Wrocław - Dundee 22.07.11, 09:00 Grrrratulacje dla Śląska! :) Sztuką nie jest awansować, kiedy przeciwnik jest słaby i trzeba jedynie go wypunktować. Dundee sprawiało lepsze wrażenie, miało więcej okazji, więc walka do końca i zaangażowanie Śląska trzeba tym bardziej docenić. :) Odpowiedz Link Zgłoś