Dodaj do ulubionych

Prosze sciagnij rekawiczki

20.07.11, 21:30
Kochani, w dobrej wierze zalozylem watek na forum Kobieta z istotna informacja naukowa. Ale nie zostalem doceniony, wiec wracam do was i z wami sie podziele nowina.

Koreanscy naukowcy odkryli zwiazek miedzy dlugoscia palcow prawej reki a dlugoscia penisa. Mianowicie im dluzszy jest palec serdeczny w stosunku do wskazujacego, tym wiekszy jest meski klejnot.

Natura sprawia, ze dotychczas kobiety byly troche poszkodowane. Facet mogl oszacowac wielkosc piersi i na tej podstawie podjac rozne decyzje wzgledem kobiety. Sam jednak byl dobrze zamaskowany w istotnej przeciez kwestii. Teraz uklad stanie sie bardziej przejrzysty. Bedzie mniej rozczarowan ze strony pan oraz mniej fantazjowanie ze strony niektorych facetow.

Jest jednak pocieszenie dla panow o smutnych proporacjach miedzy palcami. Otoz badania wskazuja, ze faceci z dorodniejszym czlonkiem sa bardziej narazeni na niektore choroby takie jak rak prostaty czy stwardnienie zanikowe boczne. Z ewolucyjnego puntku widzenia lepiej jest wiec postawic na partera niezbyt hojnie obdarzonego przez nature.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Prosze sciagnij rekawiczki 20.07.11, 21:35
      Daj linka z niedocenieniem :)
      • rata.sofisticada Re: Prosze sciagnij rekawiczki 20.07.11, 21:54
        Juz tam nie pojde. Kobiety sa czasami, wybaczcie, takie nierozumne. Niech sie daja uwodzic jakims cwaniakom albo sluchaja wrozek. A wystarczy przeciez facetowi popatrzec na prawe lapsko i juz wiadomo, co cwierka w rozporku.

forum.gazeta.pl/forum/w,16,127194942,127194942,Reka_Ci_prawde_powie.html
        • gucio71.2 Re: Prosze sciagnij rekawiczki 20.07.11, 21:59
          rata.sofisticada napisała:

> Juz tam nie pojde. Kobiety sa czasami, wybaczcie, takie nierozumne. Niech sie d
          > aja uwodzic jakims cwaniakom albo sluchaja wrozek. A wystarczy przeciez facetow
          > i popatrzec na prawe lapsko i juz wiadomo, co cwierka w rozporku.

ciekawe! ty popatrz, w poniedziałek mam okrągłą dziewietnastą rocznice a dopiero ty mnie uświadomiłeś że to o wielkoś chodzi, jaki ja gupi jestem
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/w,16,127194942,127194942,Reka_Ci_prawde_powie.html
          • yoma Re: Prosze sciagnij rekawiczki 20.07.11, 22:02
            To jest Guciu pryszcz - przez Strike'a zatrollowałam na Kobiecie...
          • yoma Re: Prosze sciagnij rekawiczki 20.07.11, 22:03
            PS Winszuję teraz, gdybym zapomniała w poniedziałek.
            • gucio71.2 Re: Prosze sciagnij rekawiczki 20.07.11, 22:10
              yoma napisała:

> PS Winszuję teraz, gdybym zapomniała w poniedziałek.

wielkie dzieki
          • imponeross 19 20.07.11, 23:28
            gucio71.2 napisał:

> rata.sofisticada napisała:
            >
            > > Juz tam nie pojde. Kobiety sa czasami, wybaczcie, takie nierozumne. Niech
            > sie d
            > > aja uwodzic jakims cwaniakom albo sluchaja wrozek. A wystarczy przeciez f
            > acetow
            > > i popatrzec na prawe lapsko i juz wiadomo, co cwierka w rozporku.
            >
            > ciekawe! ty popatrz, w poniedziałek mam okrągłą dziewietnastą rocznice a dopier
            > o ty mnie uświadomiłeś że to o wielkoś chodzi, jaki ja gupi jestem

On pewnie pomysli ze to 19 rocznica zdradzania cie przez zone z kims z dluzszym penisem :(
        • voxave Re: Prosze sciagnij rekawiczki 21.07.11, 02:36
          Bardzo wazne sa sprawne palce :)
    • baba_w_oknie Prosze sciagnij rekawiczki 20.07.11, 23:27
      Mam w zwyczaju mawiać: "Mały, ale wariat"...
    • imponeross A ksztalt? 20.07.11, 23:31

...
      > Koreanscy naukowcy odkryli zwiazek miedzy dlugoscia palcow prawej reki a dlugos
      > cia penisa. Mianowicie im dluzszy jest palec serdeczny w stosunku do wskazujace
      > go, tym wiekszy jest meski klejnot.
      ...

Troche to brzmi jakby Cyganka z reki wrozyla :) Ale dlugosc to nie wszystko. A ksztalt? Czy z dloni mozna tez wyczytac ksztalt i grubosc penisa? I ile nasienia z niego tryska? A moze tez co ten penis najbardziej lubi? :)
    • voxave Re: Prosze sciagnij rekawiczki 21.07.11, 02:35
      Optuje za porządnym Fi i sprawnościa :)
      • Gość: Wilia Re: Prosze sciagnij rekawiczki IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.11, 07:38
        Czyli największej uwagi godni pianiści?
    • feel_good_inc Re: Prosze sciagnij rekawiczki 21.07.11, 08:44
      > Koreanscy naukowcy odkryli zwiazek miedzy dlugoscia palcow prawej reki a dlugos
      > cia penisa. Mianowicie im dluzszy jest palec serdeczny w stosunku do wskazujace
      > go, tym wiekszy jest meski klejnot.

To chyba z tak "naukowego" źródła jak ten wasz wegański bełkot.

Poza tym rozmiar to nie zawsze zaleta:
      Rozmawiają dwie dziewczynki w przedszkolu:
      - wiesz co mój tatuś to ma takiego siusiaka oko 18cm
      - etam, mój tato ma 9 cm i też boli.
      • billy.the.kid Re: Prosze sciagnij rekawiczki 21.07.11, 13:46
        stare ludowe przysłowie mówi:
        nie wielkość przyrodzenia
        lecz technika pi...nia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka