oszolom-z-radia-maryja
19.09.11, 11:26
wystarczy spojrzec na okładke najnowszego Newsweeka. Satanizmidzie do nas na całego pełną parą! Te wybory to bedzoie starcie cywilizacji zycia z cywilizacja smierci 9i nie bedzie tu miejsca na postawy posrednie jaka prezentuje tu częśc PO resztuwka konserwatystwów tej partii oraz PSL. Tak tak, nie nie. co pomiedzy od złego pochodzi. Satanizm zdaje się być nieoficjalną religią naszych wrogów skupionych wokół PO SLD i Ruchu Palikota który ostatnio usilnie lansowany ma szanse wejśc do nowego sejmu! Systemoparty na chrześcijańskich wartosciach jest powaznie w Polsce zagrozony. Dlatego każdy kto wierzy w Boga musi stanac w obronie chrześcijańskiego ładu w naszej ojczyźnie jesli nie naszedzieci będa wychowywane przez zboczeńcow i staną sie niedostosowanymi społecznie wykolejeńcami i zginiejako ofiara nałogów kreowanych przez tych piewców cywilizacji smierci skupionych w tych ugrupowaniach które juz wymieniłem (Palikot chce legalizacji narkotyków na poczatek marichuany). To jest bój na smierc i zycie przegrany na pewno bedzie musiał emigrowac. ja się już na taka ewentalność przygotowałem ale gorąco wierzę że Polay sie obudzą i postaiwą tame temu zalewowi zła