yest.ok 18.10.11, 15:53 1. Dlaczego wszyscy dyskutują o Palikocie? 2. Dlaczego na forum są stale te same osoby i ciagle wtrącają swoje głupawe 3 grosze? poza tym jest OK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bling.bling Re: 2 pytania 18.10.11, 15:56 my też zadajemy sobie to samo pytanie. to znaczy dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: 2 pytania IP: *.as13285.net 18.10.11, 15:59 bo -piszesz o nim watki - ktorymi zainsteresowane, wciaz te same osoby. z 3 groszami, ze glupawe- sie nie zgadzam, nawet gdybys mial mnie posadzic o malostkowy egoizm. Odpowiedz Link Zgłoś
yest.ok Re: 2 pytania 18.10.11, 16:04 Ty tu jesteś gościem, więc Twoje odpowiedzi są bardzo mądre i miłe. Poza tym pisałem o księdzu Bonieckim i Nergalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: 2 pytania IP: *.as13285.net 18.10.11, 17:23 no rzeczywiscie ,od Jasselek niedaleko do tur tur tur,, Torunia. nie wiem zreszta czemu wszyscy ( stoba wlacznie) ukrywaja sie pod logami, moze tak jak xsieza dzinsy pod sutanna? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: 2 pytania 18.10.11, 16:09 Jesteśmy tutaj, bo zamieszkujemy sasiednie lokale zwane komórkami, które posiadamy w dużej ilości---jak to w spoleczeństwie bywa. Oj,nie zabłyśniesz ty wśród nas, nie zabłyśniesz......:) Odpowiedz Link Zgłoś
yest.ok Re: 2 pytania 18.10.11, 16:22 Ja nie chcę błyskać, tylko pogadać jak Polak z Polakiem. A tu ciągle mi wyskakuje Bling.Bling jak deus ex machine, czyli Nergal z pudełka. Nawet jego posty przestałem otwierać, bo on robi kopiuj-wklej. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: 2 pytania 18.10.11, 18:08 poskarż się administracji na trolling... Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: 2 pytania 18.10.11, 16:15 Dlaczego Jezus się nie wypowiada na tym forum? Dowiedzielbyśmy się co myśli o Palikocie, Darskim, Nergalu, krzyżu do którego go przybili i wielu innych rzeczy o których w imieniu Jezusa dziś muszą gardłować jego zastępcy. To poważne zaniedbanie jak na tak ważnego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: 2 pytania 18.10.11, 17:14 Moze i dobrze, ze nie ma tu Jezusa. On bral takich osiwconych za wor i wypieprzal ich na dwor! Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: 2 pytania 18.10.11, 16:40 Bo Palikot jest wykreowany przez Urbana. Będzie wszędzie, nawet w kiblu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: 2 pytania 18.10.11, 16:45 W paru kiblach w życiu byłam, ale nigdy nie spotkałam tam Urbana... Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Bo 18.10.11, 18:01 yest.ok napisał: > 1. Dlaczego wszyscy dyskutują o Palikocie? > 2. Dlaczego na forum są stale te same osoby i ciagle wtrącają swoje głupawe 3 g > rosze? > > poza tym jest OK Bo Palikot to ciekawe zjawisko, a dyskutuje sie przeciez o sprawach ciekawych, a nie nudnych. A dlaczego te same osob? Bo kochaja to forum, tu nie ma rotacji takiej jak w Biedronce na kasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś