kolter-xl 23.12.11, 18:22 Jutro wy zajadać się będziecie własnoręcznie zamordowanymi rybami a mnie tu z nudy szlag trafi :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karkowiak2plus Re: Nuda mnie udusi. 23.12.11, 18:26 Z kamczatki piszesz czy skondiś? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 18:05 karkowiak2plus napisał: > Z kamczatki piszesz czy skondiś? Nie , z łózka twojej lubej. Odpowiedz Link Zgłoś
8enedykt Re: Nuda mnie udusi. 23.12.11, 18:39 W ramach solidarności z karpiami wskocz do stawu. Koniecznie z bagnistym dnem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 18:06 8enedykt napisał: > W ramach solidarności z karpiami wskocz do stawu. Koniecznie z bagnistym dnem. Nie mam ochoty tam ciebie spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nuda mnie udusi. 23.12.11, 19:19 U mnie tuńczyk, chyba mnie nie podejrzewasz o mord na tuńczyku :) To gdzie cię wyniosło? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 18:07 yoma napisała: > U mnie tuńczyk, chyba mnie nie podejrzewasz o mord na tuńczyku :) To gdzie cię > wyniosło? Mord nie a zarżniecie puszki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nuda mnie udusi. 27.12.11, 22:10 yoma napisała: > Jakiej puszki!!!! Konserwa rybna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Nuda mnie udusi. IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.11, 19:29 Nie masz ryb to grzduknij żytnióweczki.Chlebkiem się odbije - samo zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 18:08 Gość portalu: Michał napisał(a): > Nie masz ryb to grzduknij żytnióweczki.Chlebkiem się odbije - samo zdrowie! Zdecydowanie wolę ruskie wódy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Nuda mnie udusi. IP: *.interwan.pl 23.12.11, 21:56 Tu, na forum, czy tu gdzie jesteś fizycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 01:17 Co za luksus --nuda---ja nie mam czasu na nude zasuwam jak robot kuchenny i marze tylko o tym,że jak nakarmię te swoja ukochana hałastrę to sie odczepia i pójde odpoczywac. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 18:09 voxave napisała: > Co za luksus --nuda---ja nie mam czasu na nude zasuwam jak robot kuchenny i mar > ze tylko o tym,że jak nakarmię te swoja ukochana hałastrę to sie odczepia i pój > de odpoczywac. Pognaj to całe towarzystwo do baru mlecznego . Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 09:56 pisz na forum. Z nudów i my się dołączymy Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 18:10 bling.bling napisał: > pisz na forum. Z nudów i my się dołączymy To nici z pasterki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 10:37 taka karma . człowiek nie wielbąd i jeść i pić musi. w dodatku nie złapie w pazury i nie zeżre. musi oskubać wypatroszyć, ugotować. zanim zje pastwić się musi nad ofiarą. człowiek to demiurg. rozpędził elektrony żeby druciki wolframowe podgrzewać i słońce udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 11:05 Kołtuś! Szczerze się o Ciebie martwię. Facet przed pięćdziesiątką, który się nudzi, to dla mnie nie do pojęcia. A Tobie do półwiecza brakuje sporo. W Polsce na 100 mężczyzn przypada 108 kobiet. Uzasadniona mogłaby w ostateczności być nuda tych 8 niewiast, ale na usprawiedliwienie nudy facetów, nie ma szans. Zatem prawdopodobnie jesteś chory. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 18:11 nehsa napisał: > Zatem prawdopodobnie jesteś chory. Współczuję. Opa ale gdzie są te kobity dziś wieczorem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 11:10 Ładne to o drucikach, mogę na sygnaturkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 11:25 możesz. a widzisz jednak wigilja. nehsa ludzkim głosem przemówił. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 17:41 paco_lopez napisał: > możesz. a widzisz jednak wigilja. nehsa ludzkim głosem przemówił. ***Na moje szczęście, nie za często mi się to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 15:33 kolter-xl napisał: własnoręcznie zamordowanymi rybami Ja jestem w porządku i żadnej ryby własnoręcznie nie mordowałem. Ja takie rzeczy zlecam komuś. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Nuda mnie udusi. 24.12.11, 18:13 piwi77.0 napisał: > kolter-xl napisał: > > własnoręcznie zamordowanymi rybami > > Ja jestem w porządku i żadnej ryby własnoręcznie nie mordowałem. Ja takie rzecz > y zlecam komuś. Kiedyś to było proste , pitnełeś do miasta i znalazłeś zomowca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Siedze sobie na mej sofie 24.12.11, 19:01 w kapciach samych albo bez mam piloto i laptopo...... Fajna ta reklama---jezdem po robocie i mam wolne-------trwaj chwilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Siedze sobie na mej sofie 24.12.11, 19:05 voxave napisała: > w kapciach samych albo bez > mam piloto i laptopo...... > Fajna ta reklama---jezdem po robocie i mam wolne-------trwaj chwilo:) Wszystko opitolili ?? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Siedze sobie na mej sofie 24.12.11, 19:25 E tam, 70 % zostało na dalsze dni-----teraz porozlazili sie po pokojach i zajecia dowolne przerabiaja Strasze ich iz w przyszłym roku wszystko bedzie kupne---martwia sie....:) Najlepsze sa paszteciki z ciasta półfrancuskiego, postne, lub z miesem--sa nie do podrobienia do tego osobiście zrobiony czerwony barszcz--reszta standard jak u wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Siedze sobie na mej sofie 24.12.11, 19:32 oxave napisała: reszta standard jak > u wszystkich. Nie wiem co to ten standard bo z 30 lat jak unikam wigilijnych stołów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Siedze sobie na mej sofie 24.12.11, 19:43 Kolter---ty to masz szczęście, mnie sie nie udało---to ja musze te potrawy przygotować :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Siedze sobie na mej sofie 24.12.11, 19:51 voxave napisała: > Kolter---ty to masz szczęście, mnie sie nie udało---to ja musze te potrawy przy > gotować :) E tam kładź na to laskę jak i ja :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Siedze sobie na mej sofie 24.12.11, 20:02 Kolter----nic z tego ,ja juz jestem niewolnikiem-zakladnikiem rodziny i sie nie wywine-----z reszta tez lubie smacznie zjeść po mojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Siedze sobie na mej sofie 24.12.11, 20:58 voxave napisała: > Kolter----nic z tego ,ja juz jestem niewolnikiem-zakladnikiem rodziny i sie nie > wywine-----z reszta tez lubie smacznie zjeść po mojemu. No to raz ruskie pierogi poproszę . Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Siedze sobie na mej sofie 25.12.11, 05:50 Gdyby było bliżej siadłbyś przy moim stole i zajadał nie tylko pierogi, nakarmie każdego wędrowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Siedze sobie na mej sofie 25.12.11, 22:35 voxave napisała: > Gdyby było bliżej siadłbyś przy moim stole i zajadał nie tylko pierogi, nakarmi > e każdego wędrowca :) Nie łażę po nocach :)) no chyba ze jak mocno pochleje . Odpowiedz Link Zgłoś