bling.bling 25.01.12, 18:30 Oszoł trolluje linkując śmieci. Dziesięć osób miele te śmieci zmieszane z osłem. I tak od kilku tygodni. Czy to się kiedyś skończy? Miałeś ośle jeden emigrować!!! Jak nauka węgierskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Jeden plus dziesięciu 25.01.12, 19:10 wygnali go. tam też KArTOfLI prześladują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do bila do kitu IP: *.152.151.67.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.01.12, 10:40 A powiedz nam TROLLU kogo obchodza twoje wypociny? Przed chwilka przelałes swoje złote mysli na forum historia , ciutke wczesniej na społeczeństwie i militarich . Czy ty naporawde uwazasz że ktokolwiek traktuje cie poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do bila do kitu 26.01.12, 20:50 Wandeczko gdybyś stanęła w otwartej przyłbicy a nie pod jakimś kosmicznym nickiem , byłabyś bardziej wiarygodna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WANDA Re: do bila do kitu IP: *.152.150.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 11:20 Wiesz TROLLU ja pod nickiem Wanda pisze juz od paru latek i nie uwazam żeby była jak ty kosmita zmieniajacym nicki jak rękawicki. Nie jestem jak ty uzalezniona od klawiatury i pisze wtedy kiedy chce i co chce . P.S. A ty - codziennie zaśmiecasz , na wszelakie fora pisząc i o doopie marynie i co najsmieszniejsze zapewne uwazasz że czytający cie forumowicze traktuje twoje wypociny serio. Współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do bila do kitu 27.01.12, 11:42 Gość portalu: WANDA napisał(a): > Wiesz TROLLU ja pod nickiem Wanda pisze juz od paru latek i nie uwazam żeby by > ła jak ty kosmita zmieniajacym nicki jak rękawicki. Ja nie pytam jak cię ochrzcili ,ale dlaczego ukrywasz swój paskudny pysk pod takim to anonimowym całkowicie nickiem !! > Nie jestem jak ty uzalezniona od klawiatury i pisze wtedy kiedy chce i co chce Najczęściej jak widać durnoty . > P.S. A ty - codziennie zaśmiecasz , na wszelakie fora pisząc i o doopie marynie i co najsmieszniejsze zapewne uwazasz że czytający cie forumowicze traktuje > twoje wypociny serio. Współczuje. Daruj sobie idź i pozamiataj śnieg przed plebanią Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Jeden plus dziesięciu 25.01.12, 19:15 Właśnie, wyjechał tylko na Słowację i chyba mu coś tam nie poszło. Widocznie tam takich oszołomów nie potrzebują. I będzie zamęczał, ten gość jest miły Administracji i całkowicie zaimpregnowany na ośmieszenie, argumenty itp. rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jeden plus dziesięciu 25.01.12, 19:20 Kto bez grzechu, niech rzuci kamieniem: reszcie forum też jest miły. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Jeden plus dziesięciu 27.01.12, 14:12 Może być seria z kaemu, bo kamienie to strasznie przestarzała broń? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Jeden plus dziesięciu 26.01.12, 12:28 No dobrze, ale kto sie dopisuje do watkow Oszoloma regularnie? Kto podbija jego watki? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jeden plus dziesięciu 26.01.12, 20:42 A mnie się wydaje wielce podejrzane, że albo Oszoł, albo wege, nigdy jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Jeden plus dziesięciu 26.01.12, 20:48 bling.bling napisał: > Miałeś ośle jeden emigrować!!! Jak nauka węgierskiego? Teraz kłamie ze jest na Słowacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do kotleta IP: *.152.150.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 11:23 Znalazł sie ..PRAWDOMOWNY. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do kotleta 27.01.12, 11:43 Gość portalu: Wanda napisał(a): > Znalazł sie ..PRAWDOMOWNY. Czy ja przekręcam twój nick na np suczka ?? No a skoro ja kłamię to udowodnij moje kłamstwo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do kotleta IP: *.152.150.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 13:52 Chcesz se pogadac ? Dzwoń na ..0700.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do kotleta 27.01.12, 13:59 Gość portalu: Wanda napisał(a): > Chcesz se pogadac ? Dzwoń na ..0700.... No to do tej pory na jaki nr dzwoniłem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
estetabeauty Największy spamotroll 27.01.12, 13:56 Nie ma większego spamerotrolla od ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Jeden plus dziesięciu 28.01.12, 09:02 bling.bling napisał: > Oszoł trolluje linkując śmieci. Dziesięć osób miele te śmieci zmieszane z osłem > . I tak od kilku tygodni. Czy to się kiedyś skończy? Czy Oszołom pisze niezalogowany? Czy zmienia nicki? Jakiż więc problem, żebyś go sobie wygasił i nie będziesz widział jego twórczości? To za mało dla Ciebie? Chcesz stanąć na czele antyoszołomowej krucjaty? A niby dlaczego wszyscy mają się dostosować do Twoich i poleceń i ignorować Oszołoma? Nie musisz go czytać, możesz go wygasić, nie musisz mu odpowiadać - pozwól jednak innym robić to, co sami uznają za stosowne. Jura Odpowiedz Link Zgłoś