Dodaj do ulubionych

Jeden plus dziesięciu

25.01.12, 18:30
Oszoł trolluje linkując śmieci. Dziesięć osób miele te śmieci zmieszane z osłem. I tak od kilku tygodni. Czy to się kiedyś skończy?
Miałeś ośle jeden emigrować!!! Jak nauka węgierskiego?
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: Jeden plus dziesięciu 25.01.12, 19:10
      wygnali go. tam też KArTOfLI prześladują.
      • Gość: Wanda Re: do bila do kitu IP: *.152.151.67.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.01.12, 10:40
        A powiedz nam TROLLU kogo obchodza twoje wypociny? Przed chwilka przelałes swoje złote mysli na forum historia , ciutke wczesniej na społeczeństwie i militarich . Czy ty naporawde uwazasz że ktokolwiek traktuje cie poważnie?
        • kolter Re: do bila do kitu 26.01.12, 20:50
          Wandeczko gdybyś stanęła w otwartej przyłbicy a nie pod jakimś kosmicznym nickiem , byłabyś bardziej wiarygodna .
          • Gość: WANDA Re: do bila do kitu IP: *.152.150.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 11:20
            Wiesz TROLLU ja pod nickiem Wanda pisze juz od paru latek i nie uwazam żeby była jak ty kosmita zmieniajacym nicki jak rękawicki.
            Nie jestem jak ty uzalezniona od klawiatury i pisze wtedy kiedy chce i co chce .
            P.S. A ty - codziennie zaśmiecasz , na wszelakie fora pisząc i o doopie marynie i co najsmieszniejsze zapewne uwazasz że czytający cie forumowicze traktuje twoje wypociny serio. Współczuje.
            • kolter Re: do bila do kitu 27.01.12, 11:42
              Gość portalu: WANDA napisał(a):

> Wiesz TROLLU ja pod nickiem Wanda pisze juz od paru latek i nie uwazam żeby by
              > ła jak ty kosmita zmieniajacym nicki jak rękawicki.

Ja nie pytam jak cię ochrzcili ,ale dlaczego ukrywasz swój paskudny pysk pod takim to anonimowym całkowicie nickiem !!

> Nie jestem jak ty uzalezniona od klawiatury i pisze wtedy kiedy chce i co chce

Najczęściej jak widać durnoty .

> P.S. A ty - codziennie zaśmiecasz , na wszelakie fora pisząc i o doopie marynie i co najsmieszniejsze zapewne uwazasz że czytający cie forumowicze traktuje
              > twoje wypociny serio. Współczuje.

Daruj sobie idź i pozamiataj śnieg przed plebanią
    • ultimate.strike Re: Jeden plus dziesięciu 25.01.12, 19:15
      Właśnie, wyjechał tylko na Słowację i chyba mu coś tam nie poszło. Widocznie tam takich oszołomów nie potrzebują. I będzie zamęczał, ten gość jest miły Administracji i całkowicie zaimpregnowany na ośmieszenie, argumenty itp. rzeczy.
      • yoma Re: Jeden plus dziesięciu 25.01.12, 19:20
        Kto bez grzechu, niech rzuci kamieniem: reszcie forum też jest miły.
        • ultimate.strike Re: Jeden plus dziesięciu 27.01.12, 14:12
          Może być seria z kaemu, bo kamienie to strasznie przestarzała broń?
    • klosowski333 Re: Jeden plus dziesięciu 26.01.12, 12:28
      No dobrze, ale kto sie dopisuje do watkow Oszoloma regularnie? Kto podbija jego watki?
    • yoma Re: Jeden plus dziesięciu 26.01.12, 20:42
      A mnie się wydaje wielce podejrzane, że albo Oszoł, albo wege, nigdy jednocześnie.
    • kolter Re: Jeden plus dziesięciu 26.01.12, 20:48
      bling.bling napisał:

> Miałeś ośle jeden emigrować!!! Jak nauka węgierskiego?

Teraz kłamie ze jest na Słowacji
      • Gość: Wanda Re: do kotleta IP: *.152.150.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 11:23
        Znalazł sie ..PRAWDOMOWNY.
        • kolter Re: do kotleta 27.01.12, 11:43
          Gość portalu: Wanda napisał(a):

> Znalazł sie ..PRAWDOMOWNY.

Czy ja przekręcam twój nick na np suczka ?? No a skoro ja kłamię to udowodnij moje kłamstwo .
          • Gość: Wanda Re: do kotleta IP: *.152.150.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 13:52
            Chcesz se pogadac ? Dzwoń na ..0700....
            • kolter Re: do kotleta 27.01.12, 13:59
              Gość portalu: Wanda napisał(a):

> Chcesz se pogadac ? Dzwoń na ..0700....

No to do tej pory na jaki nr dzwoniłem ??
    • estetabeauty Największy spamotroll 27.01.12, 13:56
      Nie ma większego spamerotrolla od ciebie :(
    • jureek Re: Jeden plus dziesięciu 28.01.12, 09:02
      bling.bling napisał:

> Oszoł trolluje linkując śmieci. Dziesięć osób miele te śmieci zmieszane z osłem
      > . I tak od kilku tygodni. Czy to się kiedyś skończy?

Czy Oszołom pisze niezalogowany? Czy zmienia nicki? Jakiż więc problem, żebyś go sobie wygasił i nie będziesz widział jego twórczości?
      To za mało dla Ciebie? Chcesz stanąć na czele antyoszołomowej krucjaty? A niby dlaczego wszyscy mają się dostosować do Twoich i poleceń i ignorować Oszołoma? Nie musisz go czytać, możesz go wygasić, nie musisz mu odpowiadać - pozwól jednak innym robić to, co sami uznają za stosowne.
      Jura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka