Dodaj do ulubionych

w sprawie syfu

19.03.12, 11:16
chciałem donieść ze sprawa sie poprawiła. codziennie dookoła chodzi gość i grabi śmieci oraz psie gó.... administacja wywiesiła na drzwiach kartke, żeby łaskawa swołocz nie wyrzucała śmieci za okno. ja ze swojej strony za sugestią również niektórych z was wziąłem worek plastikowy i wyzbierałem cały ten dowód na pogięcie społeczeństwa własnym niedorobieniem czy cholera wie czym, bo ciężko dociec dlaczego ktoś zjada ciasteczka i wywala tacke za okno. dodatkowo bezczelnie lampie się przez okno na spacerowiczów z pieskami . część z nich istotnie zbiera szczęście do torebki foliowej reszta jak zobaczy , że się przyglądam zabiera sierściucha i idzie gdzieś dalej. kupcie sobie żółwia.
Obserwuj wątek
    • liviaro.z.wyspy.rozkoszy Wewnętrzny brud, smród i nieporządek 19.03.12, 11:33
      Jeśli ktoś ma wewnątrz siebie, w swoim mózgu bród i nieporządek, to promieniuje tym na zewnątrz. Zatem chcąc uporządkować świat trzeba zacząć od siebie :)
    • bling.bling Re: w sprawie syfu 19.03.12, 19:14
      Za dwa tygodnie sytuacja ulegnie diametralnej poprawie, wzejdzie trawa i śladu po syfie nie będzie. Taki tam cud przyrody.... Po prostu przyroda w swoich cyklach rocznych na przedwiośniu przypomina nam w jakim syfie żyjemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka