Dodaj do ulubionych

Zawiesili Tomaszewskiego

27.05.12, 15:44
PiS zawiesil w prawach czlonka Tomaszewskiego:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11807875,Jan_Tomaszewski_na_miesiac_zawieszony_w_prawach_czlonka.html
za to, ze mowi, ze nie podoba mu sie, ze w reprezentacji Polski graja Niemiec i Francuz, i ze to wstyd dla niego.
Obserwuj wątek
    • andrzej256 Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 15:49
      Najpierw byl w PRONIE i popieral stan wojenny, a teraz prawacki gorliwiec w PiSie, patriota, ktory, nie chce Niemaca i Francuza w reprezentacji Polski. Dziwna jest mentalnosc prawicowcow...

"Lato o Tomaszewskim: "Kiedyś się mówiło, że matka miała dwóch synów - jeden był normalny, a drugi bramkarz. (...) Kto należał do PRON-u [Patriotyczny Ruch Odrodzenia Narodowego, organizacja utworzona w okresie stanu wojennego przez PZPR - red.], kto jadł obiadki z I sekretarzem partii, kto sprzedawał mecze, a kto się darł na 'Solidarność': do roboty darmozjady?".
      Tomaszewski: "Chryste Panie, a czy ja kiedyś ukrywałem, że byłem w PRON-ie? Ba, ja publicznie poparłem stan wojenny"."
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11805386,_Wprost___Tomaszewski_i_Lato__Tym_blaznom_juz_dziekujemy.html
    • bling.bling Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 15:50
      kto to ten Tomaszewski i dlaczego to taka ważna wiadomość że ma być na forum?
      • andrzej256 Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 16:09
        bling.bling napisał:

> kto to ten Tomaszewski i dlaczego to taka ważna wiadomość że ma być na forum?

Nie interesowales sie polskim futbolem?
        forum.gazeta.pl/forum/w,29,136195765,136195838,Re_Zawiesili_Tomaszewskiego.html
        • bling.bling Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 16:13
          to on jeszcze gra? staro wygląda. Może to dobrze, że go zawiesili, z nim w składzie chyba trudno będzie reprezentacji coś wygrać.
    • Gość: kalka Re: Zawiesili Tomaszewskiego IP: *.bb.sky.com 27.05.12, 15:51
      i w nastepstwie zawieszenia czlonek Tomaszewskiego stanie
      (w stanie oskarzenia) przed, ekhem, sadem kolezenskim.
      • narfi Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 16:01
        .....swinicie kolezanko,swinicie.
        Wprawdzie z humorem i owszem,ale tu ludzi z poczuciem humoru niet :)
        • voxave Re: Zawiesili Tomaszewskiego 30.05.12, 06:22
          narfi napisał:

> .....swinicie kolezanko,swinicie.
          > Wprawdzie z humorem i owszem,ale tu ludzi z poczuciem humoru niet :)

Wręcz przeciwpołoznie :)
      • massaranduba Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 18:53
        Gość portalu: kalka napisał(a):

> i w nastepstwie zawieszenia czlonek Tomaszewskiego stanie

Stanie,albo nie stanie,juz Bling zauwazyl,ze staro wyglada...
        Jedno jest pewne - Tomaszewski swoim buraczanym poczuciem humoru juz sie wykazal, w stosunku do minister Muchy, opowiadajac dowcip o krowie, ktora postawiona na lod sama sie wyp....
        • Gość: kalka Re: Zawiesili Tomaszewskiego IP: *.bb.sky.com 27.05.12, 21:35
          no bez jaj, (co) staro wyglada???

ehh, zdaje sie, ze po doktor Musze- dendronologia wyliczajaca "uslojenie" czlonkow, bedzie miara wskazujaca; azaliz.

mile narfij (kfiatkow)- jestem stara swintucha ale nie kazdy sie o tym przekonuje.
          • karkowiak2plus Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 09:52
            Azaliż,azaliż-tylko nie wyliż do ostatniego słoika.
            • kalllka Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 19:45
              jam sexsion.

(oj cijacija, nie wyslajaj sie brzydko)
    • lidka449 Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 17:01
      chore ambicje to powazna sprawa,moze sie czlowiek opamieta ?!
    • fiu-bzdziu2010 Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 18:29
      zawiesili też Kurskiego, za dziadka z wermachtu i co???, po miesiącu odwiesili
    • i.am.girl Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 19:06
      Ale o co tu kuzde chodzi, wolność słowa mamy? Mamy. Ludzie i politycy rożne rzeczy gadają i co z tego??
      • massaranduba Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 19:18
        i.am.girl napisała:

> Ale o co tu kuzde chodzi, wolność słowa mamy? Mamy. Ludzie i politycy rożne rze
        > czy gadają i co z tego??

Nic z tego, jak zauwazylas mamy wolnosc slowa, chamy tez maja wolnosc slowa, czyli wszystko jest w porzadku.
        • 6burakow Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 19:33
          massaranduba napisała:

> chamy tez maja wolnosc slowa...

nie da sie inaczej, massa
        • i.am.girl Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 18:59
          massaranduba napisała:
          > Nic z tego, jak zauwazylas mamy wolnosc slowa, chamy tez maja wolnosc slowa, cz
          > yli wszystko jest w porzadku.

No to chyba taka jest idea wolności słowa..
          Proponujesz podzielić ludzi, chamom wpisać że są chamami i odebrać prawo głosu?
          • massaranduba Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 20:12
            i.am.girl napisała:

> No to chyba taka jest idea wolności słowa..
            > Proponujesz podzielić ludzi, chamom wpisać że są chamami i odebrać prawo głosu?

Nic takiego nie napisalam, na drugi raz czytaj uwaznie.
            Nasza europejska "wolnosc slowa" obliguje nas niemal do wyrazania swojego zdania w sposob dosadny,a czesto kontrowersyjny. Jednym sie to podoba innym nie. Watpliwej jakosci dowcipu, w wykonaniu Tomaszewskiego, nie mozna zaliczyc do krytyki ani konstruktywnej,ani nawet tej przesmiewczej . Jest zwyklym chamstwem, ale jak powiedzialam-prawo do chamstwa ma kazdy.
    • paco_lopez Re: Zawiesili Tomaszewskiego 27.05.12, 20:36
      ja pana janka to juz dawno najchętniej kopnąłbym w dupe za to co wygaduje od wielu lat. balas jeden mógłby wychowac chociaz jednego bramkarza klasy światowej zamiast mielić jęzorem.
      • billy.the.kid Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 07:59
        no, momo znakomitego samopoczucia włodarzy piłki kopanej w wolsce,jakopś tak smiesznie dołuje ona od lat.może warto czasem posłuchać p.janka, a moze ,cholera, on ma rację.

za parę latek w tej tzw.kadrze narodowej mało kto bedzie mógł się porozumiec w pięknym języku mickiewicza.
        • karkowiak2plus Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 09:51
          Już teraz mało kto potrafi zaśpiewać hymn.
          • voxave Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 10:39
            Zawiesili to niech wisi------cały ten kopany *interes* tez mi wisi :)
            • 6burakow Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 12:59
              voxave napisała:

> cały ten kopany *interes* tez mi wisi

Widac nie jestes prawdziwa Polka! krytykowac kopanie galy to gorzej niz opulc Rydzyka a wielkim on prorokiem jest!
              • voxave Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 15:50
                6burakow napisał:

> voxave napisała:
                >
                > > cały ten kopany *interes* tez mi wisi
                >
                > Widac nie jestes prawdziwa Polka! krytykowac kopanie galy to gorzej niz opulc R
                > ydzyka a wielkim on prorokiem jes

Na Rydza pluje wielkim pluciem, albowiem jest przedstawicielem pasożytów tak jak dzialacze sportowi.

• Gość: jojo Re: Zawiesili Tomaszewskiego IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.12, 13:04
              a mozna wiedziec co z" interesu sportowego" ci nie dynda?
              • voxave Re: Zawiesili Tomaszewskiego 28.05.12, 15:53
                Gość portalu: jojo napisał(a):

> a mozna wiedziec co z" interesu sportowego" ci nie dynda?

Nie dynda mi spoleczny ruch sportowy---ten skomercializowany to źródło nadużyc i bandyckiego kibolstwa.
                • Gość: Jojo Re: Zawiesili Tomaszewskiego IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.12, 09:31
                  tak myslalem,zadnej ikry, cieple kluski z ciebie.... z tymi "patykami z polnocy" spacerujesz przynajmniej?
                  • voxave Jojo 29.05.12, 16:55

patyki trzymać dla picu i udawać sportowca to nie w moim stylu----patyki trzeba trzymac odpowiednio i energicznie z nimi chodzic (jest instrukcja do tego) i dopiero trening po pól godzinie cos daje.Zazwyczaj idzie cala grupa i ledwo patykami dotyka ziemię i udaje że trenuje.
                    Załosne.
                    Ja mam zajecia dwa razy w tygodniu na pływalni-----ćwicze w wodzie pod okiem instruktora,pływam oraz zażywam hydromasażu.
                    Trzyma mnie to w dobrej ruchomości jak na moje pooperacyjne warunki.
                    Chodze równięż na zabiegi takie jak w sanatorium.
                    Kopię w ogródku,plewie,odbywam spacery turystyczne ostatnio w arboretum w Wojsławicach
                    Zadne cieple kluchy :)
                    • Gość: Jojo Re: to wszystko nie dynda IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.12, 21:42
                      a nie ciekawi cie jak szybko plywasz?
                      • voxave Re: to wszystko nie dynda 30.05.12, 06:18
                        Gość portalu: Jojo napisał(a):

> a nie ciekawi cie jak szybko plywasz?

Robie to dla przyjemności,delektowania sie kontaktu ciala z woda a nie dla rywalizacji.:)
    • Gość: inkwizytor Re: Zawiesili Tomaszewskiego IP: *.unknown.vectranet.pl 30.05.12, 00:01
      Prezes pan w swoim czasie postanowił bojkotować EURO 2012. Jak postanowił tak ogłosił. Jan Tomaszewski, jako posłuszny członek partii również. Zatem udzielił słynnego już wywiadu. Argumentów użył adekwatnych do swojej inteligencji, a że inteligencją nie grzeszy to wyszło to co wyszło...
      Tymczasem prezes pan zmienił opcję, a mało rozsądny Jan Tomaszewski zamiast spodziewanych pochwał za wiernopoddańczą postawę, spotkał się z reprymendą. Trafić za prezesem panem nie jest łatwo....oj niełatwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka