dritte_dame 07.06.12, 16:45 Brzmi lepiej niż "boże". A może by z tej okazji jakiś pochodzik boskich ciał skrzyknąć? Klimat przecie jest już sprzyjający.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Boskie ciało 07.06.12, 17:06 na ten przykłąd ciałko niejakiej DODY. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 07.06.12, 17:59 billy.the.kid napisał: > na ten przykłąd ciałko niejakiej DODY. Ano, ano! :)) Grupy niezłych ciał stworzonych "na obraz i podobieństwo" mogłyby i to i temu podobne ciałka nieść w gustownych lektykach ;) Miałaby taka imprezka dziś branie..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Boskie ciało IP: *.olsztyn.mm.pl 07.06.12, 18:08 Dokładnie najlepsze są boskie ciała, bo Boże Ciało - brrrr napolowe.blogspot.com/2012/06/boze-ciao-coca-cola-i-wstyd.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Boskie ciało IP: *.olsztyn.mm.pl 07.06.12, 18:11 Ale nawiązując do boskich ciał - to są byki, buhaje i ryczące krowy ;) napolowe.blogspot.com/2012/05/byki-buhaje-i-ryczace-krowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 07.06.12, 18:29 Gość portalu: Adaś napisał(a): > Dokładnie najlepsze są boskie ciała, bo Boże Ciało - brrrr > > napolowe.blogspot.com/2012/06/boze-ciao-coca-cola-i-wstyd.html Mmmmm... jestem suka na szarlotki! Napewno skorzystam z przepisu na "sypaną" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Boskie ciało 11.06.12, 08:11 > na ten przykłąd ciałko niejakiej DODY. Ciało ciałem, a jaki piękny umysł. :) Odpowiedz Link Zgłoś
massaranduba Re: Boskie ciało 07.06.12, 18:15 Mam cialo osiemnastolatki. (Trzymam je w szafie) Moze byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 07.06.12, 18:26 massaranduba napisała: > Mam cialo osiemnastolatki. > > > > > (Trzymam je w szafie) > > Moze byc ? A pójść samodzielnie to ono jeszcze da radę..? Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 07.06.12, 18:40 dritte_dame napisała: > A pójść samodzielnie to ono jeszcze da radę..? Pytam, bo u nas tydzień temu jeden czubek pokroił inne ciało na części i porozsyłał w paczkach po całym kraju - do buir partii politycznych, do szkół, itp. Po czym spier..ł do Europy i właśnie przedwczoraj go tam u Was w Reichu przyskrzynili. Zdajesię że jeszcze głowa mu w szafie została bo dotąd jeszcze żaden adresat jej nie otrzymał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stab Re: Boskie ciało IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 08.06.12, 18:13 > Pytam, bo u nas tydzień temu jeden czubek pokroił inne ciało na części i porozs > yłał w paczkach po całym kraju - do buir partii politycznych, do szkół, itp. > Po czym spier..ł do Europy i właśnie przedwczoraj go tam u Was w Reichu przyskr > zynili. > > Zdajesię że jeszcze głowa mu w szafie została bo dotąd jeszcze żaden adresat je > j nie otrzymał... Nie pisz takich rzeczy bo jeszcze cie posadza o homofobie. Skoro Brevik jest "chrzescijanskim fundamentalista" a nie czubkiem, to wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Boskie ciało 07.06.12, 18:48 A kto dzierży klucz do tej szafy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Boskie ciało IP: *.interwan.pl 07.06.12, 18:48 www.polskatimes.pl/artykul/412630,7-czerwca-to-miedzynarodowy-dzien-seksu,id,t.htmlWchodzę! Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 07.06.12, 18:56 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > Wchodzę! No żesz kurcze... Myślałam że to bedzie jakiś nowy pomysł a to już nawet jest tradycja... "Datę tę wyznaczyła Rada Tradycji Unii Europejskiej. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Boskie ciało IP: *.interwan.pl 07.06.12, 19:02 Międzynarodowy Dzień Seksu to też dzień bez rozmów o "bólu głowy", impotencji, oziębłości, frustracji i utrudniających zbliżenia: cukrzycy, stresu cywilizacyjnego i wielu innych schorzeniach... Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 07.06.12, 19:10 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > Międzynarodowy Dzień Seksu to też dzień bez rozmów o "bólu głowy", impotencj > i, oziębłości, frustracji i utrudniających zbliżenia: cukrzycy, stresu cywiliza > cyjnego i wielu innych schorzeniach... Dzień zdecydowanie zbyt mało manifestacyjnie w Polsce świętowany :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Boskie ciało IP: *.olsztyn.mm.pl 07.06.12, 23:06 I pończochy i groszki a sypana szarlotka jest szybka i do tego łakoma ;) napolowe.blogspot.com/2012/05/w-rytmie-rockabilly-boogie-i-w.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Ale uważajcie, bo... IP: *.olsztyn.mm.pl 07.06.12, 23:08 Chciałem raz poszaleć i lipa :( napolowe.blogspot.com/2012/04/clubbing-piecdziesieciolatka-wc.html są cichsze i przyjemniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś A porterówka jest... IP: *.olsztyn.mm.pl 07.06.12, 23:10 A porterówka jest na wszelkie bolączki :) napolowe.blogspot.com/2012/02/porterowka-czyli-powrot-do-porter-band.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Obrazasz uczucia religijne 07.06.12, 23:53 dritte_dame napisała: > > Brzmi lepiej niż "boże". > > A może by z tej okazji jakiś pochodzik boskich ciał skrzyknąć? > Klimat przecie jest już sprzyjający.. Nie wiem czy wiesz, ale piszac cos takiego obrazasz prawdopodobnie uczucia religijne milionow Polakow. > Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Obrazasz uczucia religijne 08.06.12, 02:15 andrzej256 napisał: > dritte_dame napisała: > > > > > Brzmi lepiej niż "boże". > > > > A może by z tej okazji jakiś pochodzik boskich ciał skrzyknąć? > > Klimat przecie jest już sprzyjający.. > > Nie wiem czy wiesz, ale piszac cos takiego obrazasz prawdopodobnie uczucia reli > gijne milionow Polakow. Abo co? To już nie wolno powiedzieć że ktoś ma "boskie" ciało??? Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame a poza tym.. 08.06.12, 02:17 > andrzej256 napisał: > > obrazasz prawdopodobnie uczucia religijne milionow Polakow. A ile "milionów Polaków" o to pytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Boskie ciało 08.06.12, 19:50 Dziewczyny z Ukrainy zorganizowały, niestety Polki, mieniące się ozdobą wszechświata, nie miały śmiałości stanąć w szranki. Brak pewności siebie, czy krytyczna ocena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stab Re: Boskie ciało IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 08.06.12, 20:14 > Dziewczyny z Ukrainy zorganizowały, niestety Polki, mieniące się ozdobą wszech > świata, nie miały śmiałości stanąć w szranki. Brak pewności siebie, czy krytycz > na ocena? Wiecej inteligencji i poczucia przyzwoitosci. Ciala sa porownywalne ale Ukrainki sie pogubily nawracajac sie na religie lewackich panienek spod znaku PETA (czyta sie "pita") Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Boskie ciało 09.06.12, 13:06 Więcej mądrości, poczucia humoru i dystansu do siebie i świata. Ukrainki robią o wiele więcej niż wszystkie nadęte świętojebliwe matrony w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stab Re: Boskie ciało IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 09.06.12, 17:29 >Ukrainki robią > o wiele więcej niż wszystkie nadęte świętojebliwe matrony w Polsce Czego robia wiecej? I jakie sa tego wyniki?. I ten postepowy jezyk. Kto wg. ciebie klasyfikuje sie jako "świętojebliwe matrony". Zuwaz, ze "matrona" to przede wszystkim matka. Czyzby ci przeszkadzaly matki? Wygladasz na mocno odmozdzonego lewusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stab Zachwyt sie konczy IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 11.06.12, 17:52 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,11905464,Femen_w_ogniu_krytyki__A_agencje_towarzyskie_maja.html Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Zachwyt sie konczy 13.06.12, 11:28 Ton doniesień i komentarzy na polskich stronach internetowych na temat akcji pod Narodowym nie odbiega od tego, co o Femenie piszą zależne od państwa media ukraińskie, białoruskie czy rosyjskie. Tam również polityczne protesty grupy przedstawiane są jako "awantury", na które "ochrona reaguje zdecydowanie". Różnica jest taka, że w Polsce nikt nie wywiezie dziewczyn do lasu, nie obetnie im włosów i nie obleje farbą. Chociaż zapewne wielu by tego chciało. czyżby kolega alfons? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Boskie ciało 13.06.12, 11:27 A choćby taki ignorant jak ty usłyszał, a jest wielu podobnych tobie głupców, być może znajdzie się wśród nich taki, który w przeciwieństwie do ciebie nie tylko będzie się ślinił na widok cycka, ale i pomyśli , na przykład o handlu ludźmi. Nie wiem, jak wyglądam, zapewniam cię, że jestem zdecydowanie mądrzejszy od ciebie, zaś świętojebliwe matrony, to takie, które zamiast działać, jęczą po kościołach i dbają o własne "dusze" mając w pogardzie całą resztę świata, jeśli wśród nich odnajdujesz matkę, to cóż, twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 10.06.12, 11:48 www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20120606&typ=my&id=my07.txt Wykluczając ludzką ingerencję, patomorfolodzy podkreślili, że włókna mięśnia sercowego są tak mocno wrośnięte w Komunikant, że nawet dysponując najnowocześniejszym sprzętem mikroskopowym, nie udałoby się ich w taki sposób połączyć Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 10.06.12, 20:44 mg2005 napisał: > www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20120606&typ=my&id=my07.txt > Wykluczając ludzką ingerencję, patomorfolodzy podkreślili, że włókna mięśnia se > rcowego są tak mocno wrośnięte w Komunikant, że nawet dysponując najnowocześnie > jszym sprzętem mikroskopowym, nie udałoby się ich w taki sposób połączyć No i co, i co!..?? Opublikował to "Lancet" lub jakieś inne podobne źródło? Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Boskie ciało 10.06.12, 20:52 "Lancet" opublikuje, jak już będą znane wyniki badania DNA. Bo chyba je zrobili. Jesli nie, bylabym nieziemsko rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Boskie ciało 11.06.12, 00:22 angelfree napisała: > "Lancet" opublikuje, jak już będą znane wyniki badania DNA. Bo chyba je zrobili > . Jesli nie, bylabym nieziemsko rozczarowana. I okazało sie,że jest to serducho kurczaka---wpadło przypadkiem do ciasta na hostie bo w klasztorze na obiad były w tym dniu podroby----serca kurczaka w sosie wlasnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 17.06.12, 21:18 dritte_dame napisała: > > Wykluczając ludzką ingerencję, patomorfolodzy podkreślili, że włókna mięś > nia se > > rcowego są tak mocno wrośnięte w Komunikant, że nawet dysponując najnowoc > ześnie > > jszym sprzętem mikroskopowym, nie udałoby się ich w taki sposób połączyć > > > No i co, i co!..? No i wyjaśnij to naukowo :) -- www.youtube.com/watch?v=W57iBAfbd_4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Boskie ciało IP: *.interwan.pl 17.06.12, 21:21 mg2005 napisał: > dritte_dame napisała: > > > > Wykluczając ludzką ingerencję, patomorfolodzy podkreślili, że włókn > a mięś > > nia se > > > rcowego są tak mocno wrośnięte w Komunikant, że nawet dysponując na > jnowoc > > ześnie > > > jszym sprzętem mikroskopowym, nie udałoby się ich w taki sposób poł > ączyć > > > > > > No i co, i co!..? > > > No i wyjaśnij to naukowo :) Prześlij mi tę próbkę, to wyjaśnię. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 18.06.12, 19:11 > > No i wyjaśnij to naukowo :) > > Prześlij mi tę próbkę, to wyjaśnię. Skąd wiesz , że wyjaśnisz ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Boskie ciało IP: *.interwan.pl 18.06.12, 19:13 mg2005 napisał: > > > No i wyjaśnij to naukowo :) > > > > Prześlij mi tę próbkę, to wyjaśnię. > > > Skąd wiesz , że wyjaśnisz ?... Bo zbadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 18.06.12, 19:51 > > Skąd wiesz , że wyjaśnisz ?... > > Bo zbadam:) Nie rozumiesz : zbadanie nie jest tożsame z wyjaśnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: Boskie ciało IP: *.interwan.pl 18.06.12, 20:09 mg2005 napisał: > > > Skąd wiesz , że wyjaśnisz ?... > > > > Bo zbadam:) > > Nie rozumiesz : zbadanie nie jest tożsame z wyjaśnieniem Zależy jakie zbadanie. Prześlij, to ja wyjaśnię. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 19.06.12, 20:05 Gość portalu: kappa napisał(a): > > Zależy jakie zbadanie. Prześlij, to ja wyjaśnię. A jak chcesz zbadać ? Muszę to wiedzieć, zanim ci prześlę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: Boskie ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 21:02 mg2005 napisał: > Gość portalu: kappa napisał(a): > > > > Zależy jakie zbadanie. Prześlij, to ja wyjaśnię. > > A jak chcesz zbadać ? Muszę to wiedzieć, zanim ci prześlę... tak jak postulujesz, naukowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 22.06.12, 10:24 > tak jak postulujesz, naukowo:) Nauka stosuje różne metody, dlatego musisz napisać jakie konkretnie chcesz zastosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Boskie ciało IP: *.interwan.pl 22.06.12, 15:18 mg2005 napisał: > > tak jak postulujesz, naukowo:) > > Nauka stosuje różne metody, dlatego musisz napisać jakie konkretnie chce > sz zastosować Uzależniasz decyzję o poddaniu się ekspertyzie od prawdopodobieństwa wykrycia oszustwa lub banalnej prawdy? Słusznie się obawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 24.06.12, 12:39 > > Nauka stosuje różne metody, dlatego musisz napisać jakie konkretnie > ] chce > > sz zastosować > > Uzależniasz decyzję o poddaniu się ekspertyzie od prawdopodobieństwa wykrycia o > szustwa lub banalnej prawdy? Słusznie się obawiasz. Brednia - chodzi o to czy twoja metoda nie spowoduje zniszczenia obiektu badania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Boskie ciało IP: *.interwan.pl 24.06.12, 12:42 mg2005 napisał: > > > Nauka stosuje różne metody, dlatego musisz napisać jakie konkret > nie > > ] chce > > > sz zastosować > > > > Uzależniasz decyzję o poddaniu się ekspertyzie od prawdopodobieństwa wykr > ycia o > > szustwa lub banalnej prawdy? Słusznie się obawiasz. > > Brednia - chodzi o to czy twoja metoda nie spowoduje zniszczenia obiektu badani > a Nie chcę twojego przedmiotu. Chcę próbkę. Wiesz jak małe próbki są teraz wystarczające? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 24.06.12, 12:52 > Nie chcę twojego przedmiotu. Chcę próbkę. OK, musisz się zwrócić do właściciela (władz kościelnych) z prośbą. Zapewne uznając twój dotychczasowy dorobek naukowy wyrażą zgodę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Boskie ciało IP: *.interwan.pl 10.06.12, 21:00 mg2005 napisał: > rel="nofollow">www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20120606&typ=my&id=my07.txt > Wykluczając ludzką ingerencję, To nie pierwsza i nie ostatnia 'ekspertyza" tych "naukowców". A to nie tak się robi. Próbki przesyła się do ośrodków badawczych bez informacji, co badają. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 13.06.12, 17:14 A to nie tak się robi. Próbki przesyła się do ośrodków badawczych bez inform > acji, co badają. " mocno wrośnięte w Komunikant" W tym wypadku sama próbka jest tą informacją -- www.youtube.com/watch?v=W57iBAfbd_4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: Boskie ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 18:04 mg2005 napisał: > A to nie tak się robi. Próbki przesyła się do ośrodków badawczych bez infor > m > > acji, co badają. > > > " mocno wrośnięte w Komunikant" Chcesz uwiarygadniać "ekspertyzę" za pomocą tej "ekspertyzy"? Typowe dla ciebie. > > W tym wypadku sama próbka jest tą informacją Daj sobie spokój, to cię przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 14.06.12, 09:24 Gość portalu: kappa napisał(a): > Chcesz uwiarygadniać "ekspertyzę" za pomocą tej "ekspertyzy"? Typowe dla ciebie Typowe dla ciebie niezrozumienie : jeśli tkanka jest połączona z opłatkiem , to jak powinna wyglądać "próbka" ?... > Daj sobie spokój, to cię przerasta. Póki co - przerasta ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Boskie ciało 13.06.12, 11:30 od naukowych wyjaśnień mamy źródła kościelne i nasz nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
massaranduba Re: Boskie ciało 13.06.12, 17:28 mg2005 napisał: > No i wytłumacz to naukowo :) Juz tlumacze - jaki Bog takie cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 14.06.12, 09:26 massaranduba napisała: > mg2005 napisał: > > > No i wytłumacz to naukowo :) > > Juz tlumacze - jaki Bog takie cuda. Siadaj - pała ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 14.06.12, 14:26 mg2005 napisał: > No i wytłumacz to naukowo :) Nie starcza Ci zdolności skupienia na przeczytanie dwóch zdań? Nie zauważyłeś o co pytałam? > dritte_dame napisała: > > Opublikował to "Lancet" lub jakieś inne podobne źródło? Chcę się zapoznać z doniesieniem o tym odkryciu. Gdzie je zespół badawczy opublikował? Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 15.06.12, 21:28 mg2005 napisał: > Fakt został potwierdzony przez naukowców. Zapytaj Lanceta dlaczego się tym nie > zajął... Lancet się nie zajął ponieważ nic o tym nie wie. Ponieważ naukowcy, którzy potwierdzili ów fakt, nie zgłosili go do opublikowania. Dlaczego go nie zgłosili..?? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 17.06.12, 21:23 > Lancet się nie zajął ponieważ nic o tym nie wie. > To już wie - od Ciebie :) -- www.youtube.com/watch?v=XZeYzK6MjaY Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 24.06.12, 12:43 > > Lancet się nie zajął ponieważ nic o tym nie wie. > > > > To już wie - od Ciebie :) Zobaczymy co z tą wiedzą zrobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 25.06.12, 12:03 mg2005 napisał: > > Lancet się nie zajął ponieważ nic o tym nie wie. > > > > To już wie - od Ciebie :) Jak to?? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 25.06.12, 21:20 > Jak to?? To oczywiste - napisałaś : >Lancet się nie zajął ponieważ nic o tym nie wie - a więc pytałaś w Lancecie czy wiedzą o cudzie i na pewno zachęcałaś, żeby się tym zajęli :) -- Przebudzenie... wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5170548,temat.html Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 29.06.12, 05:01 mg2005 napisał: > > Jak to?? > > To oczywiste - napisałaś : > >Lancet się nie zajął ponieważ nic o tym nie wie > - a więc pytałaś w Lancecie czy wiedzą o cudzie i na pewno zachęcałaś, żeby się > tym zajęli :) Ja nie zachęcałam bo to należy do odkrywców dysponujących rezultatami swojego badania. Czy oni zachęcali? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Boskie ciało 30.06.12, 15:40 > > Ja nie zachęcałam bo to należy do odkrywców dysponujących rezultatami swojego b > adania. > W każdym razie, Lancet wie od Ciebie, że "cud" miał miejsce i powinien zwrócić się do polskich naukowców po szczegóły... Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 30.06.12, 22:37 mg2005 napisał: > > > > Ja nie zachęcałam bo to należy do odkrywców dysponujących rezultatami swo > jego b > > adania. > > > > W każdym razie, Lancet wie od Ciebie, że "cud" miał miejsce i powinien zwrócić > się do polskich naukowców po szczegóły... Lancet to nie jest Wasz Dziennik żeby się sam uganiał za wyssanymi z kropidła szczegółami. Do Lanceta stoi długa kolejka zepołów badawczych starających się o opublikowanie ich rezultatów a już samo przyjęcie wyników do publikacji jest przez te zespoły świętowanie jako wielki sukces. Akurat wiem co nieco o tym jakiej ilości i jakości pracy to wymaga oraz jak to wygląda "od podszewki" ponieważ moje dziecię miało niedawno okazję w jednym z takich zespołów pracować gdy zespół ów dniami i nocami, "w świątek, piątek i niedziele" przygotowywał do publikacji opis swoich osiągnięć: www.prweb.com/releases/2012/3/prweb9303159.htm www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2812%2960161-5/fulltext Każdy zespół naukowy na świecie, dysponujący rzeczywiscie rewelacyjnymi wynikami badań w dziedzinie nauk biologiczno/medycznych, bez wątpienia natychmiast staje w kolejce do publikacji w Lancecie. Z tego co piszesz, to ten Twój zespół dysponuje zupełnie nieoczekiwanymi i rewelacyjnymi wynikami. Czy wobec tego zespól ten zgłosił już owe wyniki do publikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Boskie ciało 15.06.12, 21:31 mg2005 napisał: > Nie nadymaj się głupio... Nie mam obowiązku odpowiadać na każde twoje pytanie Taaa... :)) W pośpiechu nie zauważyłes tylko że było to jedno pytanie zbudowane z dwóch zdań :) I "odpowiedziałes" na to o co nie pytałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Boskie ciało - jeszcze raz :) 27.06.12, 10:31 dritte_dame napisała: > > W pośpiechu nie zauważyłes tylko że było to jedno pytanie zbudowane z dw > óch zdań :) > > I "odpowiedziałes" na to o co nie pytałam :D He, he... Nie potrafisz zliczyć do 2 ?... : 1. No i co, i co!..?? 2. Opublikował to "Lancet" lub jakieś inne podobne źródło? Odpowiedz Link Zgłoś