Dodaj do ulubionych

Nowe dzieło o. Dyrektora

28.06.12, 20:31
Urząd Miasta Torunia wydał wreszcie zgodę na budowę term, czerpiących wodę ze źródeł geotermalnych. Jest to kolejne wielkie dzieło słynnego redemptorysty – o. Tadeusza Rydzyka. Przypomnę, że jest on twórcą "Radia Maryja" (będącego solą w oku wszelkich postępków), telewizji "Trwam" (prześladowanej przez KRRiT), gazety codziennej "Nasz Dziennik", Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu, fundacji "Lux Veritatis" oraz wielu innych pożytecznych dzieł.

Ten niezmordowany, charyzmatyczny, nadzwyczaj energiczny i pomysłowy kapłan, tak znienawidzony przez środowiska lewicowe i ateistyczne, kieruje się wciąż dewizą służenia Bogu, Kościołowi i Polsce. Pomimo nieustannych prześladowań, drwin, oszczerstw, złośliwości i jawnej wrogości – niezłomnie pracuje dla dobra wspólnego. 20 czerwca 2012 rozpoczął również budowę nowego kościoła, jako wotum wdzięczności Bogu za dar Jana Pawła II. Umieszczona zostanie w nim ikona Matki Boskiej Częstochowskiej, którą Papież Polak miał w swojej prywatnej kaplicy w Watykanie.

Jestem głęboko przekonany, że jeśli siły i zdrowie pozwoli, to Ojciec Dyrektor dokona jeszcze wielu chwalebnych czynów na chwałę Boga i pro publico bono. Ludzie światli i dobrego serca niech nadal wspomagają go słowem, czynem i modlitwą - Alleluja i do przodu !!!
Obserwuj wątek
    • voxave Re: Nowe dzieło o. Dyrektora 28.06.12, 20:44
      Weź sobie do serca swoja sygnaturkę---może kiedyś ja zrozumiesz.Powodzenia.
      • kolter-xl Re: Nowe dzieło o. Dyrektora 28.06.12, 23:00
        voxave napisała:

> Weź sobie do serca swoja sygnaturkę---może kiedyś ja zrozumiesz.Powodzenia.

Napisałaś to do hipokryty nr jak kiedykolwiek tu pisał :))
    • kolter-xl O boziu eniu zmartwychwstał 28.06.12, 22:59
      Eniu jak ci się udało przeżyć po szyję w kupie ??
      • billy.the.kid Re: O boziu eniu zmartwychwstał 29.06.12, 07:02
        normalni ludzie coś tam robią, wykonują,spoirzadzają- KArTOfLE popełniają DZIEŁO.
        normalni ludzie cos tam se mówi\ą, gadają ,nawijają-KArTOfLE DAJĄ ŚWIADECTWO.
        I JAK TU ICH NIE LUBIĆ???????????
    • piwi77.0 Re: Nowe dzieło o. Dyrektora 29.06.12, 08:23
      Facet ekonomicznie utonie w tych swoich dziełach. Czarni nie umieją poruszać się po rynku, na którym obowiązuje rachunek ekonomiczny, ich jedyna umiejętność to ograbić. Niech on więc sobie czerpie wodę z tych swoich term, prędzej niż później ona go zatopi.
      • kolter-xl Re: Nowe dzieło o. Dyrektora 29.06.12, 08:57
        piwi77.0 napisał:

> Facet ekonomicznie utonie w tych swoich dziełach. Czarni nie umieją poru
        > szać się po rynku, na którym obowiązuje rachunek ekonomiczny, ich jedyna umieję
        > tność to ograbić. Niech on więc sobie czerpie wodę z tych swoich term, prędzej
        > niż później ona go zatopi.

Problem w tym ze rydzo sam kopać nie będzie, zatrudni jakąś firmę a potem kto jej zapłaci miliony za marzenia rydza , episkopat ??
      • enrque111 Re: Nowe dzieło o. Dyrektora 29.06.12, 17:06
        piwi77.0 napisał:

> Facet ekonomicznie utonie w tych swoich dziełach.

:) Może i "utonie" ..... ale dzieła pozostaną - topielcy zazwyczaj nie powodują niwelacji swojego narzędzia śmierci :)

Czarni nie umieją poru
        > szać się po rynku, na którym obowiązuje rachunek ekonomiczny, ich jedyna umieję
        > tność to ograbić.

:) Jak na tak "postępowe" forum, a i środowisko tubylcze (lewacko-postępackie) zachłystujące się wciąż "tolerancją" odmienianą przez wszystkie przypadki i brzydzące się rzekomo "ksenofobią", "rasizmem" i nietolerancją, to przejawiasz zadziwiające poglądy podpadające pod tzw. "mowę nienawiści" :)) ...... fe ! ....... to bardzo nieładnie mieć takie mniemanie o murzynach ....... przepraszam - afro-amerykanach :)

Niech on więc sobie czerpie wodę z tych swoich term, prędzej
        > niż później ona go zatopi.

To prawda - niech czerpie. Na chwałę Bożą i pro publico bono !
    • yoma Re: Nowe dzieło o. Dyrektora 29.06.12, 19:14
      1. Nie będziesz miał bogów cudzych przede Mną.
    • Gość: kappa a jak tam "W rodzinie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 19:30
      sieć telefonii komórkowej taką założył ten oszust swego czasu? Mówi się?
      • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 19:40
        Gość portalu: kappa napisał(a):

> sieć telefonii komórkowej taką założył ten oszust swego czasu? Mówi się?

Nie wiem o jakim "oszuście" prawisz (zapewne cierpisz na jakąś neurozę, albo inną dolegliwość psychiczną), ale jeśli zainteresowany jesteś tym konkretnym operatorem telefonii komórkowej, to podaję ci biedaku namiary - usługi oferowane są z myślą o dzieciach, rodzicach oraz dziadkach, a więc znajdziesz coś dla siebie:
        www.wrodzinie.com.pl/
        • Gość: kappa Re: a jak tam "W rodzinie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 19:58
          Nie wiesz biedaku, bo ty z zasady nie wiesz, że ojciec malwersant nie ma już nic wspólnego z tą siecią poza długami.
          • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 20:13

> Nie wiesz biedaku, bo ty z zasady nie wiesz, że ojciec malwersant nie ma już ni
            > c wspólnego z tą siecią poza długami.

Tatko z Torunia do czego swoje łapska przyłoży to zaraz plajta .
            • billy.the.kid Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 20:17
              nie bój,nie bój. kazdy taki gieszeft to parę pln-ów do przodu.wszak nie on za to beceluje.
          • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 20:29

> Nie wiesz biedaku, bo ty z zasady nie wiesz, że ojciec malwersant nie ma już ni
            > c wspólnego z tą siecią poza długami.

Głupkom zawsze łatwo przychodzi obrzucać innych oskarżeniami bez pokrycia. Do dnia dzisiejszego, żaden oszczerca nic nie potrafi wskazać na poparcie swoich idiotycznych zarzutów, poza pomówieniami i plotkami wyssanymi z brudnego palucha zawistnych i otępiałych od łgarstw nienawistników.
            Jak widzisz "W Rodzinie" (wbrew twoim obawom) ma się dobrze, a Ojciec Dyrektor z równym powodzeniem rozwija inną sieć - "W Naszej Rodzinie":
            www.wnaszejrodzinie.pl/
            • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 20:42
              enrque111 napisał:

> Gość portalu: kappa napisał(a):
              >
              > > Nie wiesz biedaku, bo ty z zasady nie wiesz, że ojciec malwersant nie ma
              > już ni
              > > c wspólnego z tą siecią poza długami.
              >
              > Głupkom zawsze łatwo przychodzi obrzucać innych oskarżeniami bez pokrycia. Do d
              > nia dzisiejszego, żaden oszczerca nic nie potrafi wskazać na poparcie swoich id
              > iotycznych zarzutów, poza pomówieniami i plotkami wyssanymi z brudnego palucha
              > zawistnych i otępiałych od łgarstw nienawistników.
              > Jak widzisz "W Rodzinie" (wbrew twoim obawom) ma się dobrze, a Ojciec Dyrektor
              > z równym powodzeniem rozwija inną sieć - "W Naszej Rodzinie":

Ta, jedną firmę do plajty doprowadził i niedługo druga popłynie.
              • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 22:17
                kolter-xl napisał:

> > Głupkom zawsze łatwo przychodzi obrzucać innych oskarżeniami bez pokrycia
                > . Do d
                > > nia dzisiejszego, żaden oszczerca nic nie potrafi wskazać na poparcie swo
                > ich id
                > > iotycznych zarzutów, poza pomówieniami i plotkami wyssanymi z brudnego pa
                > lucha
                > > zawistnych i otępiałych od łgarstw nienawistników.
                > > Jak widzisz "W Rodzinie" (wbrew twoim obawom) ma się dobrze, a Ojciec Dyr
                > ektor
                > > z równym powodzeniem rozwija inną sieć - "W Naszej Rodzinie":
                >
                > Ta, jedną firmę do plajty doprowadził i niedługo druga popłynie.

To miłe, że tak troszczysz się o dzieła o. Rydzyka :)
                Muszę cię jednak uspokoić - wszystkie dobrze się mają i nie słyszałem aby któreś "splajtowało" :)))
                • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 09:55
                  enrque111 napisał:

> To miłe, że tak troszczysz się o dzieła o. Rydzyka :)

Ciepłym siurem na niego eniu :))

> Muszę cię jednak uspokoić - wszystkie dobrze się mają i nie słyszałem aby które
                  > ś "splajtowało" :)))

No juz ze trzy razy ostro tadzik popłyną ,ale w rydzyjku o tym cicho sza.
                  • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 11:18
                    kolter-xl napisał:

> enrque111 napisał:
                    >
                    > > To miłe, że tak troszczysz się o dzieła o. Rydzyka :)
                    >
                    > Ciepłym siurem na niego eniu :))

:)) Ta czynność, to wychodzi ci najlepiej :))))

> > Muszę cię jednak uspokoić - wszystkie dobrze się mają i nie słyszałem aby
                    > które
                    > > ś "splajtowało" :)))
                    >
                    > No juz ze trzy razy ostro tadzik popłyną ,ale w rydzyjku o tym cicho sza.

Jeśli "popłynął" to znaczy, że jest świetnym pływakiem, skoro aż dotąd utrzymuje się na powierzchni i potrafi przy tym dokonywać wciąż nowych, chwalebnych dzieł - niech mu Bóg błogosławi !
                    • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 11:38
                      enrque111 napisał:

> kolter-xl napisał:

> > No juz ze trzy razy ostro tadzik popłyną ,ale w rydzyjku o tym cicho sza.

> Jeśli "popłynął" to znaczy, że jest świetnym pływakiem, skoro aż dotąd utrzymuj
                      > e się na powierzchni i potrafi przy tym dokonywać wciąż nowych, chwalebnych dzi
                      > eł - niech mu Bóg błogosławi !

Jak za daleko popłynie, to go rekiny zjedzą; za to, że wyłowił im wszystkie skorupiaki i muszle.
                      • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 12:45
                        marina0321 napisał(a):

> > Jeśli "popłynął" to znaczy, że jest świetnym pływakiem, skoro aż dotąd ut
                        > rzymuj
                        > > e się na powierzchni i potrafi przy tym dokonywać wciąż nowych, chwalebny
                        > ch dzi
                        > > eł - niech mu Bóg błogosławi !
                        >
                        > Jak za daleko popłynie, to go rekiny zjedzą; za to, że wyłowił im wszystkie sk
                        > orupiaki i muszle.

:) Ile ty masz lat dziecino ? :)
                        • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 13:09
                          enrque111 napisał:

> marina0321 napisał(a):
                          >
                          > > > Jeśli "popłynął" to znaczy, że jest świetnym pływakiem, skoro aż dotąd utrzymuje
                          > > > się na powierzchni i potrafi przy tym dokonywać wciąż nowych, chwalebnych dzieł
                          > > > - niech mu Bóg błogosławi !

> > Jak za daleko popłynie, to go rekiny zjedzą; za to, że wyłowił im wszystkie
                          > > skorupiaki i muszle.

> :) Ile ty masz lat dziecino ? :)

Wystarczająco tyle, że potrafię ocenić Twojego idola sromotnika i jego "chwalebne dzieła", dziecino.
                          • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 22:00
                            marina0321 napisał(a):

> > > Jak za daleko popłynie, to go rekiny zjedzą; za to, że wyłowił im
                            > wszystkie
                            > > > skorupiaki i muszle.
                            >
                            > > :) Ile ty masz lat dziecino ? :)
                            >
                            > Wystarczająco tyle, że potrafię ocenić Twojego idola sromotnika i jego "chwaleb
                            > ne dzieła", dziecino.

:)) Ocenić, to ty możesz jedynie wielkość swojej kupy, po wypróżnieniu :)))
                            • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 22:31
                              enrque111 napisał:

> :)) Ocenić, to ty możesz jedynie wielkość swojej kupy, po wypróżnieniu :)))

Cuchniesz rydzykową sektą .
                              • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 22:42
                                marina0321 napisał(a):

> enrque111 napisał:
                                >
                                >
                                > > :)) Ocenić, to ty możesz jedynie wielkość swojej kupy, po wypróżnieniu :)
                                > ))
                                >
                                > Cuchniesz rydzykową sektą .

Tomuś przy eniu to po prostu dziewica orleańska , uwierz mi takiej zakłamanej szui nie spotkasz nigdzie na forum GW :))
                                • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 23:01
                                  kolter-xl napisał:

> marina0321 napisał(a):
                                  >
                                  > > enrque111 napisał:
                                  > >
                                  > >
                                  > > > :)) Ocenić, to ty możesz jedynie wielkość swojej kupy, po wypróżnie
                                  > niu :)
                                  > > ))
                                  > >
                                  > > Cuchniesz rydzykową sektą .
                                  >
                                  > Tomuś przy eniu to po prostu dziewica orleańska , uwierz mi takiej zakłamanej s
                                  > zui nie spotkasz nigdzie na forum GW :))

Eniu to samiec, czy samica? Poczytałam jej(jego) komentarze - i teraz mogę tylko powiedzieć: Uwaga Moher!
                                  • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 11:26
                                    marina0321 napisał(a):

> Eniu to samiec, czy samica? Poczytałam jej(jego) komentarze - i teraz mogę tyl
                                    > ko powiedzieć: Uwaga Moher!

To dziwne, że jeszcze do końca mózgu ci nie wyprali, skoro potrafisz (czy aby na pewno ?) odróżnić samca od samicy :)
                                    Nie wiem, co w twoim (zakładam, że knajacko-lewackim) półświatku oznacza słowo "moher", ale jeśli uważane jest za słowo obraźliwe, to tak - jestem nim :)))
                                    To zaszczyt wśród durniów uchodzić za odmieńca, bo przecież, jak ktoś słusznie zauważył: W domu wariatów to człowiek zdrowy na umyśle uważany jest za nienormalnego.
                                    • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 11:38
                                      enrque111 napisał:
                                      > To dziwne, że jeszcze do końca mózgu ci nie wyprali, skoro potrafisz (czy aby n
                                      > a pewno ?) odróżnić samca od samicy :)

W twoim przypadku mogę mieć z tym problemy, nawet, jeżeli przedłożyłby mi ktoś Twoją tożsamość.

> Nie wiem, co w twoim (zakładam, że knajacko-lewackim) półświatku oznacza słowo
                                      > "moher", ale jeśli uważane jest za słowo obraźliwe, to tak - jestem nim :)))

Nie miałam wątpliwości.

> To zaszczyt wśród durniów uchodzić za odmieńca, bo przecież, jak ktoś słusznie
                                      > zauważył: W domu wariatów to człowiek zdrowy na umyśle uważany jest za nieno
                                      > rmalnego.

Ze stamtąd pochodzisz, jeszcze nie wiedziałam - dziękuję za informację.

• enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 11:44
                                        marina0321 napisał(a):

> enrque111 napisał:
                                        > > To dziwne, że jeszcze do końca mózgu ci nie wyprali, skoro potrafisz (czy
                                        > aby n
                                        > > a pewno ?) odróżnić samca od samicy :)
                                        >
                                        > W twoim przypadku mogę mieć z tym problemy, nawet, jeżeli przedłożyłby mi ktoś
                                        > Twoją tożsamość.

:)) Jestem pewien, że problemy masz w każdym przypadku :))))

> > Nie wiem, co w twoim (zakładam, że knajacko-lewackim) półświatku oznacza
                                        > słowo
                                        > > "moher", ale jeśli uważane jest za słowo obraźliwe, to tak - jestem nim :
                                        > )))
                                        >
                                        > Nie miałam wątpliwości.

Kretyni zazwyczaj są bezrefleksyjni :)

> > To zaszczyt wśród durniów uchodzić za odmieńca, bo przecież, jak ktoś słu
                                        > sznie
                                        > > zauważył: W domu wariatów to człowiek zdrowy na umyśle uważany jest za
                                        > nieno
                                        > > rmalnego.

>
                                        > Ze stamtąd pochodzisz, jeszcze nie wiedziałam - dziękuję za informację.

Proszę bardzo i nie ma za co - nie bywam, a nawet omijam szerokim łukiem oczerety w których harcujesz :)))
                                        • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 11:53
                                          enrque111 napisał:
                                          > :)) Jestem pewien, że problemy masz w każdym przypadku :))))

...okaże się "w praniu".

> Kretyni zazwyczaj są bezrefleksyjni :)

...też tak uważam, ale zawsze masz szanse...

> > Ze stamtąd pochodzisz, jeszcze nie wiedziałam - dziękuję za informację.
                                          >
                                          > Proszę bardzo i nie ma za co - nie bywam, a nawet omijam szerokim łukiem oczere
                                          > ty w których harcujesz :)))

...nawet nie znalazłbyś drogi, bo przepustki mają ograniczony czas.
                                          • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 19:50
                                            marina0321 napisał(a):

> enrque111 napisał:
                                            > > :)) Jestem pewien, że problemy masz w każdym przypadku :))))
                                            >
                                            > ...okaże się "w praniu".

:) Z pewnością się nie zmydlisz :)

> > Kretyni zazwyczaj są bezrefleksyjni :)
                                            >
                                            > ...też tak uważam, ale zawsze masz szanse...

Szanse ma każdy, ale to tylko ty nie masz wątpliwości :)))

> > > Ze stamtąd pochodzisz, jeszcze nie wiedziałam - dziękuję za informa
                                            > cję.
                                            > >
                                            > > Proszę bardzo i nie ma za co - nie bywam, a nawet omijam szerokim łukiem
                                            > oczere
                                            > > ty w których harcujesz :)))
                                            >
                                            > ...nawet nie znalazłbyś drogi, bo przepustki mają ograniczony czas.

Tak, tak, na widzenia z kotletem również wpuszczają za przepustkami i tylko na ograniczony czas :)))
                                            • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 21:58
                                              > > enrque111

Przypuszczam, że to samo jesz, co gadasz - BYLE CO !!!
                                              • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 19.07.12, 18:56
                                                Wy tu różne bzdury i ucieszne ględzioły opowiadacie sobie na wyprzódki, a w tym samym czasie o. Tadeusz Rydzyk, dyrektor Radia Maryja rozwija swoje dzieło na chwałę Bożą, pożytek ludzi dobrej woli i dla dobra Polski. Właśnie otrzymał prawomocne pozwolenie na budowę w Toruniu ciepłowni wykorzystującej gorącą wodę z wykonanych uprzednio odwiertów geotermalnych.
                                                - Nasze zasoby geotermalne mogłyby ogrzać zimą 20 proc. Torunia, a latem pokryć pełne zaopatrzenie miasta w ciepłą wodę – powiedział dla "Naszego Dziennika".
                                                Budowa może potrwać 24 miesiące, w tym czasie zostanie wzniesiony jeden z dwóch otworów geotermalnych ciepłowni wraz z infrastrukturą, tj. budynków przemysłowych na potrzeby energetyki, parkingów oraz sieci elektroenergetycznych, ciepłowniczych, wodociągowych i kanalizacyjnych.
                                        • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 12:04
                                          enrque111 napisał:

> >
                                          > > Nie miałam wątpliwości.
                                          >
                                          > Kretyni zazwyczaj są bezrefleksyjni :)

Eniu jedna kuracja choć trochę się powiodła , nareszcie masz sam do siebie dystans .
                                    • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 11:40
                                      enrque111 napisał:

> To dziwne, że jeszcze do końca mózgu ci nie wyprali, skoro potrafisz (czy aby n
                                      > a pewno ?) odróżnić samca od samicy :)

Eniu facet który klęka przed drugim facetem z głową na wysokości rozporka to ??

> Nie wiem, co w twoim (zakładam, że knajacko-lewackim) półświatku oznacza słowo
                                      > "moher", ale jeśli uważane jest za słowo obraźliwe, to tak - jestem nim :)))

Przecie ona jeszcze nie wie ze dla ciebie wprost stworzono powiedzenie pluń świni w ryj to powie ze deszcz pada :)).

> To zaszczyt wśród durniów uchodzić za odmieńca, bo przecież, jak ktoś słusznie
                                      > zauważył: W domu wariatów to człowiek zdrowy na umyśle uważany jest za nieno
                                      > rmalnego.

Oj Niemoto głupszy z tych Tworek wróciłeś niz byleś kiedykolwiek :((
                                  • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 11:36
                                    marina0321 napisał(a):

> Eniu to samiec, czy samica?

Samiec o duszy kobiet , kochał sie kiedyś w swoim proboszczu .

>Poczytałam jej(jego) komentarze - i teraz mogę tylko powiedzieć: Uwaga Moher!

Menda kłamliwa :))
                                    • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 12:44
                                      kolter-xl napisał:

> marina0321 napisał(a):
                                      >
                                      > > Eniu to samiec, czy samica?

> Samiec o duszy kobiet , kochał sie kiedyś w swoim proboszczu .

...teraz startuje do rydzia?
                                      • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 13:05
                                        marina0321 napisał(a):

> kolter-xl napisał:
                                        >
                                        > > marina0321 napisał(a):
                                        > >
                                        > > > Eniu to samiec, czy samica?
                                        >
                                        > > Samiec o duszy kobiet , kochał sie kiedyś w swoim proboszczu .
                                        >
                                        > ...teraz startuje do rydzia?

Eniu jest w haremie niejakiego Natanka .
                                        • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 13:52

kolter-xl napisał:

> Eniu jest w haremie niejakiego Natanka .

Aaa...widziałam Natanka kilka razy na youtube. Ciekawy człowiek; cakowicie wybity z realiów tego świata, wokół siebie widzi wiele oddziaływań złych sił, zarówno ziemskich, jak i pozaziemskich stworów. W przeciwieństwie do sromotnika troszczy się bardziej "dobro" parafian, niż o własny interes. INDYWIDUUM.Jest szczery, potrafi ciekawie głosić kazania. Bez względu na to, co mówi, jak, mówi, nie zanudzisz się , wysłuchując go. Rozdziela chętnie ludziom anioły. Poza tym, o wiele sympatyczniejszy jest od o. Rydzyka.
                                          • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 14:14

> kolter-xl napisał:

> > Eniu jest w haremie niejakiego Natanka .

...do tekstu, który pisałam o ks. Natanku, chcę jeszcze dodać, że został suspendowany przez Dziwisza, a Natanek - jest nieugnięty; nadał prowadzi msze św. i prowadzi swoją misję, zdawając ludziom relację ze swoich telefonicznych kontaktów z Bogiem.

• kicia-076 Re: a jak tam "W rodzinie"? 21.07.12, 22:52
                              OOOOOOOOOOOOO i to jest wlasnie "Klasa" Katolika , broniacego Rydzyka heheheh
                        • billy.the.kid Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 13:21
                          hieniuś- zapodaj jako pierwszy ileż to tobie wiosenek stuknęło.
                          • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 16:20
                            billy.the.kid napisał:

> hieniuś- zapodaj jako pierwszy ileż to tobie wiosenek stuknęło.

Ciało ma starej dupy, umysł jak widać 12 latka .
                        • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 16:19
                          enrque111 napisał:

> marina0321 napisał(a):

> > Jak za daleko popłynie, to go rekiny zjedzą; za to, że wyłowił im wszyst
                          > kie sk
                          > > orupiaki i muszle.
                          >
                          > :) Ile ty masz lat dziecino ? :)

Eniu chciał w ten sposób zaznaczyć ze nie po to rydzo suto się opłaca biskupom żeby go jakieś małe stworzonka morskie ruszały :))
                    • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 16:17
                      enrque111 napisał:

> kolter-xl napisał:
                      >
                      > > enrque111 napisał:
                      > >
                      > > > To miłe, że tak troszczysz się o dzieła o. Rydzyka :)
                      > >
                      > > Ciepłym siurem na niego eniu :))
                      >
                      > :)) Ta czynność, to wychodzi ci najlepiej :))))

Miło mi patrzeć jak otwierasz do tego gardełko
                      >

> > No juz ze trzy razy ostro tadzik popłyną ,ale w rydzyjku o tym cicho sza.
                      >
                      > Jeśli "popłynął" to znaczy, że jest świetnym pływakiem, skoro aż dotąd utrzymuj
                      > e się na powierzchni i potrafi przy tym dokonywać wciąż nowych, chwalebnych dzi
                      > eł - niech mu Bóg błogosławi !

No tak debili niedojadających czy nie wykupujących leków jak na razie nie brak i k urew w sukienkach duchownych które to wykorzystują tez nie brak.
                    • matylda1001 Re: a jak tam "W rodzinie"? 22.07.12, 00:57
                      enrque111 napisał:

> Jeśli "popłynął" to znaczy, że jest świetnym pływakiem, skoro aż dotąd utrzymuje się na powierzchni<

No i dałeś świadectwo tego, że goowno nie tonie.
                      • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 22.07.12, 11:40
                        matylda1001 napisała:

> enrque111 napisał:
                        >
                        > > Jeśli "popłynął" to znaczy, że jest świetnym pływakiem, skoro aż dotąd ut
                        > rzymuje się na powierzchni<
                        >
                        > No i dałeś świadectwo tego, że goowno nie tonie.

Dziwię się, że tak opacznie postrzegasz rzeczywistość ........ a zatem uważasz, że wszystko to co potrafi pływać jest goownem ???
                        Właściwie, to już od pierwszego twojego wpisu, które miałem wątpliwą przyjemność przeczytać utwierdziłem się w przekonaniu, że nie należysz do najbystrzejszych uczestników niniejszego forum :)
                        • matylda1001 Re: a jak tam "W rodzinie"? 22.07.12, 12:54
                          enrque111 napisał:

> Dziwię się, że tak opacznie postrzegasz rzeczywistość ........ a zatem uważasz, że wszystko to co potrafi pływać jest goownem ??? <

Dziwie się, że wydaje Ci się, iż jesteś taki sprytny ;)

> Właściwie, to już od pierwszego twojego wpisu, które miałem wątpliwą przyjemność przeczytać utwierdziłem się w przekonaniu, że nie należysz do najbystrzejszych uczestników niniejszego forum :)<

Heniu, piękne to, co napisałeś :) zaprawdę, powiadam Ci, że to duża dla mnie przyjemność, albowiem nagana spod Twoich paluszków jest pewnego rodzaju Noblem. Szczęść Boże!
                          • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 22.07.12, 13:45
                            matylda1001 napisała:

> enrque111 napisał:
                            >
                            > > Dziwię się, że tak opacznie postrzegasz rzeczywistość ........ a zatem uw
                            > ażasz, że wszystko to co potrafi pływać jest goownem ??? <
                            >
                            > Dziwie się, że wydaje Ci się, iż jesteś taki sprytny ;)

Nie odpowiedziałaś na pytanie.

> > Właściwie, to już od pierwszego twojego wpisu, które miałem wątpliwą przy
                            > jemność przeczytać utwierdziłem się w przekonaniu, że nie należysz do najbystrz
                            > ejszych uczestników niniejszego forum :)<
                            >
                            > Heniu, piękne to, co napisałeś :) zaprawdę, powiadam Ci, że to duża dla mnie pr
                            > zyjemność, albowiem nagana spod Twoich paluszków jest pewnego rodzaju Noblem. S
                            > zczęść Boże!

Bóg zapłać.
              • marina0321 Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 23:25
                kolter-xl napisał:

> enrque111 napisał:

> > .....Jak widzisz "W Rodzinie" (wbrew twoim obawom) ma się dobrze, a Ojciec Dyrektor
                > > z równym powodzeniem rozwija inną sieć - "W Naszej Rodzinie":
                >
                > Ta, jedną firmę do plajty doprowadził i niedługo druga popłynie.

...w jego źródłach geotermalnych.
            • Gość: kappa Re: a jak tam "W rodzinie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 20:44
              O, tu też paluchy maczał? SKOK, niezłe towarzystwo oszustów, lichwiarzy i naciągaczy.
              Jednakowoż z "w rodzinie" uciekł w atmosferze skandalu. On tak ma. Do czasu.
              • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 20:59

> O, tu też paluchy maczał? SKOK, niezłe towarzystwo oszustów, lichwiarzy i nacią
                > gaczy.
                > Jednakowoż z "w rodzinie" uciekł w atmosferze skandalu. On tak ma. Do czasu.

Ci ze SKOKU potrzebują kleru i rydzyka ,Przecież nic tak nie stawia na baczność niezależnego sędziego jak poświadczenie biskupa . Kiedy sędzia ma zamiar areszt zastosować .
                • Gość: kappa Re: a jak tam "W rodzinie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 21:06
                  SKOK to taki Prowident. Pożyczki bez żyrantów, 250 procent w skali roku. Usługi bankowe bez koncesji.
                  • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 22:37

> SKOK to taki Prowident. Pożyczki bez żyrantów, 250 procent w skali roku. Usługi
                    > bankowe bez koncesji.

Pomimo zmasowanej nagonki medialnej i politycznej, niebywałej kampanii oszczerstw, pomówień, demonizowania kas spółdzielczych oraz rozwydrzonej walki sektora bankowego ze SKOK-ami (traktującymi ich jako niebezpiecznego konkurenta), mają się one dobrze, a nawet bardzo dobrze - zaszkodzić im może jedynie działalność polityków wspartych przez Komisję Nadzoru Finansowego, poprzez wprowadzenie ustawy o kontroli bankowego lobby nad kasami spółdzielców.
                    • Gość: kappa Re: a jak tam "W rodzinie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 22:41
                      Zgadza się eniu. Tyle ich działalności, ile przyzwolenia na łamanie prawa.
                      • voxave Re: a jak tam "W rodzinie"? 29.06.12, 23:05
                        A może by sie zabral do wykonywania i przestrzegania obowiązkow jakie przyjął z racji powolania ?
                        • kolter-xl Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 09:57
                          voxave napisała:

> A może by sie zabral do wykonywania i przestrzegania obowiązkow jakie przyjął z
                          > racji powolania ?

No co ty no a za co będzie żył on i episkopat który rydzo trzyma w kieszeni ??
                      • enrque111 Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 11:15

> Zgadza się eniu. Tyle ich działalności, ile przyzwolenia na łamanie prawa.

Jak dowodzą fakty, żadnego "łamania prawa" nie było - SKOK-i działają z wielkim sukcesem i to zgodnie z prawem, wbrew przypisywanym im przez konkurentów (wspartych politycznie i medialnie) rzekomym nieprawidłowościom.
                        • voxave Re: a jak tam "W rodzinie"? 30.06.12, 15:21
                          SKOK-i to dopiero interes-----tam jest działalność nonprofit co daje nieograniczone pensje dla zarządzających taka kasą.
                          Pamiętam jak sie slinił jeden z moich szefów na myśl o założeniu takiej kasy .
                          I masz, znalazł sie taki co pod szyldem* Kasy Stefczyka*robi takie pieniadze,że nam sie w głowach nie mieści.
                          Pan Rydzyk to wie i swoje kasy tez ma.
      • ramatoulaye Re: a jak tam "W rodzinie"? 01.07.12, 14:40

> sieć telefonii komórkowej taką założył ten oszust swego czasu? Mówi się?

kupiłeś SIMa w rodzinie i nie działa?
    • klosowski333 Re: Nowe dzieło o. Dyrektora 01.07.12, 14:35
      Moderacja tego forum pozwala na publikowanie tu manifestow politycznych i na prowadzenie agitacji. A podobno ludzie mieli tu dyskutowac o sprawach spolecznych, na czysta polityke przeznaczono inne fora.
      • marina0321 Re: Nowe dzieło o. Dyrektora 01.07.12, 15:06
        klosowski333 napisał:

> Moderacja tego forum pozwala na publikowanie tu manifestow politycznych i na pr
        > owadzenie agitacji. A podobno ludzie mieli tu dyskutowac o sprawach spolecznych
        > , na czysta polityke przeznaczono inne fora.

...masz rację - kościoły.
    • angelfree Nowe dziecko o. Dyrektora? 01.07.12, 20:04
      LOL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka