Dodaj do ulubionych

Rajstopy meskie

IP: *.58.145.97.bredband.tre.se 23.07.12, 04:21
Witam rajstopowiczow. Mam 29 lat jestem normalnym hetero ja i moja zona lubimy chodzic w rajstopach różnego rodzaju przecież to tylko zwykle gatki to nie jakaś koronkowa damska bielizna to jest normalne facet w rajstopach. Wielu meszczyzn chodzi i chodziło by jeszcze wiecej jak społeczeństwo było by bardziej wyrozumiale. Ja chodze w rajstopach i chodzil bede ale co takiego złego widzicie w tym ze meszczyzna chodzi w rajstopach i dba o siebie? Czy to zacofane ludzkie czy jakiś głupi mit? Tak logicznie pomyśleć. Co jest takiego zeby meszczyzna nie chodzil w rajstopach?
Obserwuj wątek
    • Gość: kelog Re: Rajstopy meskie IP: *.centertel.pl 23.07.12, 10:09
      ta "meszczyzna" w to chyba jakiś gatunek przejściowy - takie brakujące ogniwo?. Coś jak mix pomiędzy MĘŻCZYZNĄ i kobietą w rajstopach?

• ptr29 Re: Rajstopy meskie 23.07.12, 18:17
        Gość portalu: kelog napisał(a):
        I widzisz wszystko niby idzie do przodu a ty jesteś poprostu zacofany! Powinnes bardziej i szerzej spojrzeć na świat miec własne zdanie. A tak nosisz pewnie kalesony takie jak twój dziadek, i pewnie jak zwykle popijając piwo czekasz na kolejny mecz. Ale może kiedyś będziesz modrzejszy i podejdziesz do wszystkiego na luzie sam pozdrawiam
        > ta "meszczyzna" w to chyba jakiś gatunek przejściowy - takie brakujące ogniwo?.
        > Coś jak mix pomiędzy MĘŻCZYZNĄ i kobietą w rajstopach.
        • Gość: kelog Re: Rajstopy meskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 18:50
          Takie to już straszne zacofanie w tym naszym kraju, że facet to facet, a nie fetyszysta-onanista ganiający po forach i próbujący znaleźć anonimowo aprobatę u paru innych zniewieściałych fetyszystów. Torebeczkę pod kolor rajstop dobierasz czy pod lakier do paznokci?

Przede wszystkim, to opanuj podstawy polskiej ortografii, a zwłaszcza poprawną pisownię słowa "MĘŻCZYZNA". Jak widać nie wiesz nawet jak to napisać, a co za tym idzie masz później problem ze zdefiniowaniem do jakiej płci należysz.

I owszem - piwo piję. I to z butelki. A Ty co? drinka z palemką? To tylko szminki nie zapomnij wytrzeć ze szkła.
          • ptr29stock Re: Rajstopy meskie 24.07.12, 14:53
            Gość portalu: kelog napisał(a): przykro mi ale nie używam szminki. A ortografia Polska jest trudna. Uczę sie polskiego dopiero jako 3 języka i przyznaje sie ze nieznam go perfekt ale sie dogadam nawet mając rajstopy na sobie tolerancji panowie wyluzujcie. Troszkę rozsądku, to tylko zwykle gatki

> Takie to już straszne zacofanie w tym naszym kraju, że facet to facet, a nie fe
            > tyszysta-onanista ganiający po forach i próbujący znaleźć anonimowo aprobatę u
            > paru innych zniewieściałych fetyszystów. Torebeczkę pod kolor rajstop dobierasz
            > czy pod lakier do paznokci?
            >
            > Przede wszystkim, to opanuj podstawy polskiej ortografii, a zwłaszcza poprawną
            > pisownię słowa "MĘŻCZYZNA". Jak widać nie wiesz nawet jak to napisać, a co za t
            > ym idzie masz później problem ze zdefiniowaniem do jakiej płci należysz.
            >
            > I owszem - piwo piję. I to z butelki. A Ty co? drinka z palemką? To tylko szmin
            > ki nie zapomnij wytrzeć ze szkła.
            • eri22 Re: Rajstopy meskie 18.08.12, 13:22
              :D
    • czebu Re: Rajstopy meskie 23.10.12, 17:54
      Nie w rajstopach.
      W leginsach. Na takie coś się zgadzam. Uważam, że mężczyźni mogliby nosić od czasu do czasu leginsy. Muszą być jakieś granice w ubiorze.
      Niestety temat jest z złym dziale. Nie wiem, co moderatorzy z tym zrobią. Z góry ostrzegam.
    • Gość: Tedy Re: Rajstopy meskie IP: *.lublin.mm.pl 04.07.13, 23:43
      Witam!
      Myślałem ,że jestem jedynym facetem w Polsce który nosi rajstopy,getry.
      Ale widzę w internecie,że takich jak ja są tysiące a może i więcej.
      Noszę je dlatego ,ponieważ są znacznie wygodniejsze i cieńsze od typowych męskich kalesonów .Kalesonów wschodnio-europejskich,grubych!
      W krajach za oceanem to już przeżytek.U nas jeszcze dziwią się,że mężczyźni noszą cienkie rajtuzy lub getry, ale potrzeba czasu na ucywilizowanie się.
      Natomiast dawniej kobiety chodziły tylko w spódnicach i sukniach. Dzisiaj zaś kobiety chodzą w męskich koszulach pod krawatem,a jakże, w marynarkach i spodniach przerobionych na niby damskie i nikt jakoś nie dziwi się ...
      W rajstopach lub getrach chodzę też w domu.Przede wszystkim nie zjeżdżają mi z tyłu tak jak spodnie,dresy itp ,są wygodne i praktyczne. Dobrze przylegają do ciała i chronią przed chłodem , nawet majtek nie trzeba zakładać. A co ciekawe noszenie rajstop wpływa pozytywnie na zapobieganie żylakom !
      Nie kupuję męskich rajstop tylko damskie ponieważ w damskich jest potężny wybór od najcieńszych aż po grubsze,typowo zimowe i to kilkakrotnie tańsze od męskich !
      Tym niezdecydowanym radzę spróbować założyć cienkie rajstopy lub getry tak w chłodne dni pod spodnie lub w domu będąc na luzie, a na pewno będą zadowoleni.
      • zylakiprzeciwdzialaj Re: Rajstopy meskie 09.07.13, 11:50
        Dobrze, że mężczyźni nie zawsze traktują rajstopy, jako temat tabu!

Tedy, nie każde rajstopy działają przeciwko żylakom, tylko te prawdziwe - medyczne. Są trochę inne, przede wszystkim są bardzo obcisłe w okolicy kostki.
      • Gość: anst Re: Rajstopy meskie IP: *.ip.netia.com.pl 15.09.13, 17:39
        ja też chodzę od lat w damskich rajstopach i jestem też z lubelskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka