Dodaj do ulubionych

a w Toruniu znowu się kłócą

24.03.13, 16:22
Tym razem podobno mają złego prezydenta. Ciekawe, poprzedniego już nawet nie pamiętają.

Mam wrażenie, że Bydgoszcz musi wziąć na swoje barki ciężar gospodarowania tym województwem. Robimy to doskonale u siebie i dysponując środkami finansowymi dla kuj-pom, należy również zaangażować się po stronie województwa. Toruń potrafi się tylko kłócić, gdyby to była kłótnia konstruktywna to miałaby jakieś uzasadnienie.
Należy absolutnie mocniej dywersyfikować decyzyjność na rzecz Bydgoszczy. Przewaga w tej materii po stronie Torunia, jak widać nie przynosi niczego poza wewnętrznymi kłótniami w Toruniu i województwie.
Obserwuj wątek
    • hassleader Re: a w Toruniu znowu się kłócą 24.03.13, 18:11
      Co więcej, przewaga Torunia przekłada się na coraz bezczelniejsze skoki na wojewódzką kasę, gdzie podziały środków zahaczają już o absurdy. Trzeba to szybko zmienić, zanim będzie za późno.
    • facetzpomorza Re: a w Toruniu znowu się kłócą 24.03.13, 22:20

naubyd napisał:

> Tym razem podobno mają złego prezydenta. Ciekawe, poprzedniego już nawet nie pa
      > miętają.
      >

Po co prowokujesz bydgoski kmiocie?
      Zapomniałes , ze piszesz na forum Torunia, niepotrzebnie ciągniesz tu za soba tych wszystkich bulterierów i innych forumowych kundli.
      • naubyd Re: a w Toruniu znowu się kłócą 25.03.13, 07:31
        forum.gazeta.pl/forum/w,71,143435466,143435466,A_w_Bydgoszczy_znowu_sie_kloca.html
        A to co to jest zacny mieszkańcu Torunia? Co taki wpis robi na toruńskim forum? To nie prowokacja? Zrobiłem sobie heppening i skopiowałem ten wątek.
    • hassleader Re: a w Toruniu znowu się kłócą 25.03.13, 00:35
      Poszperałem po necie i odpowiem ci starym, belfegorskim pozdrowieniem: Her Zig Hail
    • chton Re: a w Toruniu znowu się kłócą 25.03.13, 21:22
      naubyd napisał:
      > Mam wrażenie, że Bydgoszcz musi wziąć na swoje barki ciężar gospodarowania tym
      > województwem. Robimy to doskonale u siebie...
      Raczysz żartować. Rozumiem, że planowane podwyżki w komunikacji miejskiej i jednocześnie plany wybudowania gondoli na most Kaczyńskiego nazywasz doskonałym gospodarowaniem. Do tego ostatnia awantura z "Dziką Myszą". Taaak, wspaniałego macie gospodarza. Jestem przekonany, że Toruń zazdrości wam kolejki górskiej z niemieckiego szrotu obok ratusza.

> Należy absolutnie mocniej dywersyfikować decyzyjność na rzecz Bydgoszczy. Przew
      > aga w tej materii po stronie Torunia, jak widać nie przynosi niczego poza wewnę
      > trznymi kłótniami w Toruniu i województwie.
      Jak na razie to dywersyfikujecie fantazje na temat swojej wielkiej Bydgoszczy. Fantazjujcie sobie. Tylko to wam pozostało ;).
    • nie_bede_sie_logowal Re: a w Toruniu znowu się kłócą 25.03.13, 21:52
      Co do gondoli na moscie zgodzic sie nie moge. To jeden z lepszych pomyslow Prezydenta bydgoszczy, tylko ze jakis niezwyklych dla mnie powodow ten pomysl nie znajduje uznania w miescie. Cos co jest w stanie wyroznic to dziwne, szare i niewielkiej urody miasto na mapie Europy budzi sprzeciw w radzie miasta!!! To pokazuje dobitnie poziom mentalny i brak ustawiania priorytetow w tym miescie i praktycznie zerowe pomysly na zaistnienie.
      Dobry pomysl a blokowany w samym miescie. Nam, jako Toruniowi to tylko wyjdzie na dobre
    • naubyd hahahahahahahz 25.03.13, 22:19
      Caly ten post z niewielkimi zmianami skopiowalem z tektu idiotycznej zaczepki torunianina z tego forum. Widz ze wzbudzil wieksze zainteresowanie od oryginalu hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah
    • naubyd Re: a w Toruniu znowu się kłócą 02.04.13, 09:44
      ojej ojej. co sie w tym Toruniu dzieje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka