Dodaj do ulubionych

Opalanie w solarium-penis, sutki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:29
Czy mężczyzna opalający się w solarium powinen tak samo jak kobieta zakrywać
sutki?
Co z opalaniem penisa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zając Poziomka Re: Opalanie w solarium-penis, sutki IP: 80.51.245.* 29.06.04, 15:11
      Gość portalu: x napisał(a):

> Czy mężczyzna opalający się w solarium powinen tak samo jak kobieta zakrywać
      > sutki?
      > Co z opalaniem penisa?

Ja mam na przykład problem z zasłanianiem zębów, co mi z gęby wystają.
    • Gość: Homek Toft Re: Opalanie w solarium-penis, sutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:52

Stary, a ty nie wiesz, że najlepsza jest naturalna opalenizna? Do solarium to
      chodzą drechy, blondyny i ci, co mają kłopoty z cerą. Powiem ci jak można się
      łatwo, za darmo opalić i nie musisz się martwić żadnymi sutkami, czy penisem.
      Zapomnij.

Plaża, morze: przyjeżdżasz nad morze, stajesz na piasku, patrzysz w fale przez
      moment, uśmiechasz się i tracisz władzę w nogach, upadasz na plecy i tracisz
      przytomność na trzy godziny. Potem odzyskujesz ją, przewracasz się na brzuch i
      znowu tracisz świadomość. Gdy wrócisz do siebie będziesz opalony.

Wieś, pole: podejdź do rolnika i zaproponuj mu darmową pomoc przy kopaniu pola.
      Gdy zaproponuje ci jakąkolwiek maszynę, odrzuć grzecznie jego propozycję. Weź
      łopatę, zdejmij koszulkę, spodnie i w samych gaciach zabierz się do roboty. Po
      paru godzinach pracy w pełnym słońcu będziesz czarny, jak Bronx widziany z lotu
      ptaka. Dodatkowy plus: podziw wieśniaczek dla pracującego miastowego.
      Ewentualne minusy: niechciane ciąże.

Miasto, biurowiec ze szkła: nasmaruj się pięcioma róznymi olejkami (także
      dłonie i dokładnie palce u nóg) i zacznij wspinać się po szklanych ścianach
      wieżowca. Pamiętaj by to także robić bez ubrania. Słońce odbijajace się od
      szyb, załamujące się na wartwie olejku i w kropelkach twojego potu cudownie cię
      zabrązowi. Przy każdorazowym upadku nabędziesz wspaniały siniak - staraj się o
      żółte lub brunatne, podkreślą twoją opaleniznę.

Ktoś zna jeszcze jakieś fajne sposoby?

Homek Toft

www.uciekinier.friko.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka