Dodaj do ulubionych

Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy przykład

17.08.12, 17:25
Sąd rejonowy w Moskwie ukarał trzy członkinie zespołu Pussy Riot karą po dwa lata kolonii karnej dla każdej z nich, za chuligaństwo motywowane nienawiścią religijną.
Wreszcie obrażanie chrześcijan nie pozostało bezkarne. Ogłupione, niezbyt mądre, rozwydrzone panienki wdarły się 21 lutego 2012 r. do jednego z najświętszych miejsc prawosławia, soboru Chrystusa Zbawiciela, gdzie pod pozorem krytyki Putina, odegrały obrzydliwą, obraźliwą i bluźnierczą scenę, drwiąc tańcząc i śpiewając w sposób obsceniczny przed głównym ołtarzem świątyni.
Uważam, że za ten ohydny czyn dostały i tak niski wyrok, gdyż za taką profanację sąd powinien wymierzyć im maksymalny wyrok - siedem lat więzienia ..... ale dobre i to.
Obserwuj wątek
    • kolter-xl Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 17:28
      Jak widać prymitywnej katolickiej małpie która sam siebie wabi eniu nie przeszkadza to ze to ofiary chorego systemu zwanego putynizmem .
    • Gość: ka_p_pa I ty zsdrajco IP: *.interwan.pl 17.08.12, 17:33
      z ruskimi się jednasz? Zdrada, zdrada, po trzykroć zdrada!
    • piwi77.0 Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 17:53
      Złudna Twoja nadzieja. W obecności kamer otrzymały wyroki nieprawomocne, aby wszyscy widzieli, że żartów nie ma, a jak kamery wyłączą, w apelacji, dostaną coś w zawieszeniu, bo Rosja nie będzie chciała mieć na karku niezliczonych organizacji broniących praw człowieka.
      • enrque111 Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 18:11
        piwi77.0 napisał:

> Złudna Twoja nadzieja. W obecności kamer otrzymały wyroki nieprawomocne, aby ws
        > zyscy widzieli, że żartów nie ma, a jak kamery wyłączą, w apelacji, dostaną coś
        > w zawieszeniu, bo Rosja nie będzie chciała mieć na karku niezliczonych organiz
        > acji broniących praw człowieka.

Rosja nie musi obawiać się jakichś terrorystycznych bojówek, które określasz mianem organizacji broniących praw człowieka, dawała temu dowody wielokrotnie, chociażby wbrew opinii światowej najeżdżając Czeczenię i Gruzję, skazując oligarchę Chodorkowskiego na wieloletnie łagry, czy przygotowując ustawę o zakazie homoseksualnej propagandy w całym kraju. To jest kraj niezależny, poważny, z którym wszyscy muszą się liczyć, a nie jakiś operetkowy, który musi przymilać się "starszym i mądrzejszym" oraz skakać z gałęzi na gałąź przed głupawymi "organizacjami" :)
        • Gość: ka_p_pa Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz IP: *.interwan.pl 17.08.12, 18:36
          Zdrajca, zdrajca, po trzykroć zdrajca!
          www.facebook.com/photo.php?fbid=10151087791339583&set=a.60213774582.65234.56246989582&type=1&theater
          warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,12323487,Dwie_manifestacje_przed_pojednaniem_z_Cyrylem_I_.html
    • tanebo Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 17:57
      To co? Rozpalasz stosik?
      • karbat Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 19:11
        dziewczyny zaspiewaly w kosciele piosenke modlitwe do matki boskiej , by Putin zostal odsuniety od rzadow . za to beda siedziec .
        gdyby zaspiewaly w kosciele piosenke - modlitwe, prosbe do matki boskiej o pomyslnosc Putina .... moglyby wystapic na Kremlu .

sfilmowano podskoki , niby spiew dziewczyn w kosciele , muzyke - slowa ( fonie ) podlozono do filmiku ... pozniej dlugo po calej akcji . W kosciele nie bylo akustykow , nie mozna bylo zrobic s fonii . sensowne nagranie spiewu -glosu . .

dwa lata ..... za podskoki w kosciele ... ? ...

zawsze wiedzialem, ze szamani nie znaja litosci ,nie maja milosierdzia , ze slowa wybaczenia za smeszny wybryk- manifestacje nie przejda im przez gardlo ,
        stoja zawsze tam , gdzie mocniejszy i kasa .

• tanebo Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 19:18
          Dlaczego znowu dyskryminujesz religię? Kapłan nie ma prawa do grilla?
        • enrque111 Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 20:14
          karbat napisał:

> sfilmowano podskoki , niby spiew dziewczyn w kosciele , muzyke - slowa ( fonie
          > ) podlozono do filmiku ... pozniej dlugo po calej akcji . W kosciele nie bylo
          > akustykow , nie mozna bylo zrobic s fonii . sensowne nagranie spiewu -glosu

Biedny, nieszczęsny krawacie ..... szkoda mi ciebie ze względu na twoją przypadłość, więc nie będę się nad tobą natrząsał, lecz jedynie zapytam:
          Czy byłbyś zadowolony, gdyby na pogrzebie twojej mamy, jakieś wyuzdane, poprzebierane za pajaców, rozwiązłe kokoty, odtańczyły głupawy taniec, parodiując jej słowa i wartości, które ceniła za życia ?
          • k_a_p_p_a Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 20:18
            Bezmyślny ćwoku, putinowski sługusie skąd przyszło ci do pustego garnka jaki nosisz zamiast łba, że czyjaś matka zasłużyła sobie na taki występ?
            • enrque111 Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 20:31
              k_a_p_p_a napisał:

> Bezmyślny ćwoku, putinowski sługusie skąd przyszło ci do pustego garnka jaki no
              > sisz zamiast łba, że czyjaś matka zasłużyła sobie na taki występ?

Cieszę się, że masz takie samo zdanie na temat tego "występu", jak moskiewski sąd :)
              • k_a_p_p_a Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 20:34
                Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną. Tak w ogóle to lepiej nie czytaj, uszkodzisz sobie te 8 procent mózgu które używasz.
          • kolter-xl Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 20:35
            enrque111 napisał:

> Czy byłbyś zadowolony, gdyby na pogrzebie twojej mamy, jakieś wyuzdane, poprzeb
            > ierane za pajaców, rozwiązłe kokoty, odtańczyły głupawy taniec, parodiując jej
            > słowa i wartości, które ceniła za życia ?

No a co tam był pogrzeb i za to należy kogoś na sybir na 2 lata wysyłać ? a gdzie chrześcijańskie wybaczenie ??
            • enrque111 Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 21:04
              kolter-xl napisał:

> enrque111 napisał:
              >
              >
              > > Czy byłbyś zadowolony, gdyby na pogrzebie twojej mamy, jakieś wyuzdane, p
              > oprzeb
              > > ierane za pajaców, rozwiązłe kokoty, odtańczyły głupawy taniec, parodiują
              > c jej
              > > słowa i wartości, które ceniła za życia ?
              >
              > No a co tam był pogrzeb i za to należy kogoś na sybir na 2 lata wysyłać ? a gdz
              > ie chrześcijańskie wybaczenie ??

Jako chrześcijanin zawsze wybaczam, lecz nie mogę i nie mam prawa mieć pobłażliwości dla zła i wszelkiego występku. Chrystus również smagał batogiem bluźnierców, zachowujących się niegodnie w świątyni Pańskiej.
              Dwa lata kolonii karnej, to i tak zbyt łagodna kara za bluźnierstwa, których dopuściły się te upadłe niewiasty.
              • k_a_p_p_a eniu, pytałem już tu jednego 17.08.12, 21:09
                dziś: dlaczego wy tak nienawidzicie kobiet? To przecież takie przyjemne stworzenia.
                • enrque111 Re: eniu, pytałem już tu jednego 17.08.12, 21:20
                  k_a_p_p_a napisał:

> dziś: dlaczego wy tak nienawidzicie kobiet? To przecież takie przyjemne stworze
                  > nia.

:) Czyżbyś za taką teraz uchodził ........ jak niejaki/a poseł z palikociarni ???? :)))
                  • k_a_p_p_a Re: eniu, pytałem już tu jednego 17.08.12, 21:36
                    Nie prosiłem byś tu wydalił kolejny dowód swojej nienawiści, ale pytałem dlaczego nienawidzisz kobiet? Dlaczego boisz się cycków, cipki? Skrzywdziła cię jakaś w młodości? Wyśmiała twojego mikro penisa?
                    • kolter-xl Re: eniu, pytałem już tu jednego 17.08.12, 21:49
                      k_a_p_p_a napisał:

> Nie prosiłem byś tu wydalił kolejny dowód swojej nienawiści, ale pytałem dlacze
                      > go nienawidzisz kobiet? Dlaczego boisz się cycków, cipki? Skrzywdziła cię jakaś
                      > w młodości? Wyśmiała twojego mikro penisa?

E tam , jako 5-6 latek został wprowadzony w świat seksu pedalskiego przez swojego wikarego i tak już mu zostało
                      • k_a_p_p_a Re: eniu, pytałem już tu jednego 17.08.12, 21:53
                        kolter-xl napisał:

>
                        > E tam , jako 5-6 latek został wprowadzony w świat seksu pedalskiego przez swoje
                        > go wikarego i tak już mu zostało

U ludzi to tak nie działa, ale u enia całkiem możliwe.
                        • kolter-xl Re: eniu, pytałem już tu jednego 17.08.12, 21:57
                          k_a_p_p_a napisał:

> U ludzi to tak nie działa, ale u enia całkiem możliwe.

Czyli nienawidzi niewiast bo mu z nimi nie wychodzi .
                          • k_a_p_p_a Re: eniu, pytałem już tu jednego 17.08.12, 22:03
                            kolter-xl napisał:

> k_a_p_p_a napisał:
                            >
                            >
                            > > U ludzi to tak nie działa, ale u enia całkiem możliwe.
                            >
                            > Czyli nienawidzi niewiast bo mu z nimi nie wychodzi .

Tak to wygląda. A dlaczego nie wychodzi nie chce biedaczek zdradzić. Może impotent, może pedał. W końcu ma na ich(pedałów) punkcie obsesję.
                            • kolter-xl Re: eniu, pytałem już tu jednego 18.08.12, 10:34
                              k_a_p_p_a napisał:

> Tak to wygląda. A dlaczego nie wychodzi nie chce biedaczek zdradzić. Może impot
                              > ent, może pedał. W końcu ma na ich(pedałów) punkcie obsesję.

Ja jednak stawiam na wykorzystanie w dzieciństwie w smrodzie kadziła .
                      • enrque111 Re: eniu, pytałem już tu jednego 18.08.12, 10:23
                        kolter-xl napisał:

> E tam , jako 5-6 latek został wprowadzony w świat seksu pedalskiego przez swoje
                        > go wikarego i tak już mu zostało

:))) Nie wmawiaj nędzny kotlecie własnych przypadłości innym, wszak to właśnie ty przed laty biadoliłeś na tym forum, żeś porzucił katolicyzm dla swądkówjehowy z powodu jakiegoś wikarego (homoseksualisty), który cię zbałamucił, wykorzystał, a później porzucił dla innego ministranta :))))
                        • kolter-xl Re: eniu, pytałem już tu jednego 18.08.12, 10:40
                          enrque111 napisał:

> kolter-xl napisał:
                          >
                          > > E tam , jako 5-6 latek został wprowadzony w świat seksu pedalskiego przez
                          > swoje
                          > > go wikarego i tak już mu zostało
                          >
                          > :))) Nie wmawiaj nędzny kotlecie własnych przypadłości innym, wszak to właśnie
                          > ty przed laty biadoliłeś na tym forum, żeś porzucił katolicyzm dla swądkówjehow
                          > y z powodu jakiegoś wikarego (homoseksualisty), który cię zbałamucił, wykorzyst
                          > ał, a później porzucił dla innego ministranta :))))

Eniu tym sie różnimy ze ty po wszystkim zaciągasz portki i przełykasz to co ci tam podano do ust. Ja wróciłbym z obrzynem i zatłukłbym gnidę. No a z kryminału nie bardzo jest jak klikać w necie .
                          • enrque111 Re: eniu, pytałem już tu jednego 18.08.12, 11:14
                            kolter-xl napisał:

> Eniu tym sie różnimy ze ty po wszystkim zaciągasz portki i przełykasz to co ci
                            > tam podano do ust. Ja wróciłbym z obrzynem i zatłukłbym gnidę. No a z kryminału
                            > nie bardzo jest jak klikać w necie .

:) Nie dorabiaj sobie, nędzny pedale martyrologii :)
                            Użalałeś się przez wiele miesięcy, a nawet i teraz dajesz wyraz swojej goryczy, że ów wikary cię wykorzystał i porzucił, a ty z zazdrości i rozpaczy znienawidziłeś Kościół i wszystkich ksieży, a mili ci są jedynie swądkijehowy, którzy hołubią swoich pederastów.
                            • kolter-xl Re: eniu, pytałem już tu jednego 18.08.12, 11:22
                              enrque111 napisał:

> :) Nie dorabiaj sobie, nędzny pedale martyrologii :)

Eniu cioteczko , przecież to ty a nie ja co niedziela na kolana z pyskiem na wysokości fiuta przed facetem w sukience klękam :)))

> Użalałeś się przez wiele miesięcy, a nawet i teraz dajesz wyraz swojej goryczy,
                              > że ów wikary cię wykorzystał i porzucił, a ty z zazdrości i rozpaczy znienawid
                              > ziłeś Kościół i wszystkich ksieży, a mili ci są jedynie swądkijehowy, którzy ho
                              > łubią swoich pederastów.

Eniu nie mi wyprano mózg a tobie to w tobie jest taka miłość do kleru ze nie przeszkadza ci to ze klecha ministranta gwałci a tobie 3 minuty po tym grzechy odpuszcza .
                            • k_a_p_p_a Re: eniu, pytałem już tu jednego 18.08.12, 11:22
                              Eniu, twoje riposty są wybitnie błyskotliwe. Jesteś genialnym hejterem:)))
                    • enrque111 Re: eniu, pytałem już tu jednego 18.08.12, 10:17
                      k_a_p_p_a napisał:

> Nie prosiłem byś tu wydalił kolejny dowód swojej nienawiści, ale pytałem dlacze
                      > go nienawidzisz kobiet? Dlaczego boisz się cycków, cipki? Skrzywdziła cię jakaś
                      > w młodości? Wyśmiała twojego mikro penisa?

Czy ty, poza słabością do męskich odbytów, masz również słabość umysłową ? ...... pewnie tak, wszak normalny człowiek jest heteroseksualny.
                      Kiedy ja napisałem cokolwiek przeciwko płci pięknej ???
                      • k_a_p_p_a Re: eniu, pytałem już tu jednego 18.08.12, 10:26
                        enrque111 napisał:

> Kiedy ja napisałem cokolwiek przeciwko płci pięknej ???

Eniu, nie dość, żeś pedał i jehowita to jeszcze z demencją:))
                        • bling.bling Re: eniu, pytałem już tu jednego 18.08.12, 11:24
                          k_a_p_p_a napisał:

> enrque111 napisał:
                          >
                          >
                          > > Kiedy ja napisałem cokolwiek przeciwko płci pięknej ???
                          >
                          > Eniu, nie dość, żeś pedał i jehowita to jeszcze z demencją:))

Homo heniek nie powiedział, która płeć dla niego piękniejsza. :)
                          Biedak w każdym zdaniu odkrywa swoje prawdziwe zainteresowania płciowe.
                • kolter-xl Re: eniu, pytałem już tu jednego 17.08.12, 21:48
                  k_a_p_p_a napisał:

> dziś: dlaczego wy tak nienawidzicie kobiet? To przecież takie przyjemne stworzenia.

Sukienka duchowna to doskonałe alibi dla zboczeń a 30 pedalstwa wśród kleru dowodem.
              • kolter-xl Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 17.08.12, 21:46
                enrque111 napisał:
                > Jako chrześcijanin zawsze wybaczam, lecz nie mogę i nie mam prawa mieć pobłażli
                > wości dla zła i wszelkiego występku. Chrystus również smagał batogiem bluźnierc
                > ów, zachowujących się niegodnie w świątyni Pańskiej.

Rozumiem eniu ze jako tzw chrześcijanin kierujesz się w swoim nędznym życiu zasadami zaczerpnietymi z popularnej komedii Sami Swoi ; sad sądem ale sprawiedliwość .. :))

> Dwa lata kolonii karnej, to i tak zbyt łagodna kara za bluźnierstwa, których do
                > puściły się te upadłe niewiasty.

Aha mało , Jezus powiedziałby po prostu idźcie i juz nie grzeszcie lae on miał charakter czyli to czego tobie brak .
            • lepian4 Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 09:36
              Starszy Barcie w Wierze, to putinowskie sady skazaly te przyglupawe feministki, nie wierni, ktorym ten wystep nie przydal do gustu. Trzymaj sie faktow, twoja sowiecka fantazja nic tu nie pomoze.
              • kolter-xl Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 10:36
                lepian4 napisał:

> Starszy Barcie w Wierze, to putinowskie sady skazaly te przyglupawe feministki,
                > nie wierni, ktorym ten wystep nie przydal do gustu. Trzymaj sie faktow, twoja
                > sowiecka fantazja nic tu nie pomoze.

Głupcze to Putin zamyka a gdyby wasz nowy kolega Cyryl powiedział mu słowo nie siedziałby , ot prosta zależności jednego od drugiego
              • 6burakow Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 15:52
                lepian4 napisał:

> Starszy Barcie w Wierze...

Czuje sie niepocieszony, lepik. Myslalem ze tylko domnie sie odnosisz przez "Starszy bracie w wierze".
                • kolter-xl Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 18:14
                  6burakow napisał:

> lepian4 napisał:
                  >
                  > > Starszy Barcie w Wierze...
                  >
                  > Czuje sie niepocieszony, lepik. Myslalem ze tylko domnie sie odnosisz przez "St
                  > arszy bracie w wierze".

Nie wiesz ze dla takich jak lepik każdy kto mu staje okoniem to żydowski pomiot ? :))
    • bling.bling Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 07:33
      W wątku o Ziemkiewiczu broniłeś prawa do wyrażania prawdy, tutaj zaś chciałbyś za to samo wsadzać wszystkich do więzienia.
      Eh, pokręcona jest ta twoja obiektywna moralność katolickiego homosia...
      • billy.the.kid Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 09:08
        KArTOfLE są niereformowalni.
        • lepian4 Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 09:37
          Zdajesz sobie teraz sprawe, ze Putina nazwales kartoflem?
          • karbat Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 10:37
            Rosyjski prezydent ukaral trzy dziewczyny podskakujace w kosciele ,demokracja putinowska nie wytrzymuje krytyki , trzech dziewczyn w kolorowych kominiarkach ...

to teraz Putin bedzie mial na ulicach w Rosji , Europie , tysiace, dziesiatki tysiecy osob
            w kolorowych kominiarkach .
            czy Putin peknie jak prezerwatywa ..... i da dziewczynom zawiasy , pozyjemy zobaczymy .

• bling.bling Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 10:46
            Kartofle piją dziś wódkę z ruskim papieżem, układają się z Putinem zamachowcem smoleńskim
            • gucio71.2 czy gdyby taka sytuacja... 18.08.12, 10:51
              zaistniała w Polsce i gdyby adresatem tej prowokacji byłby komorowski to też byłoby to bluźniercze chuligaństwo? Tak tylko pytam
              • bling.bling Re: czy gdyby taka sytuacja... 18.08.12, 10:56
                gucio71.2 napisał:

> zaistniała w Polsce i gdyby adresatem tej prowokacji byłby komorowski to też b
                > yłoby to bluźniercze chuligaństwo? Tak tylko pytam

No przecież w Krakowie w kwietniu 2010 skazali dwie pijane studentki za "szarganie pamięci prezydenta". Tak więc wbrew kodeksowi, szkoda może dotyczyć trupa.
                Kartofle już dawno paliliby kukły Komorowskiego gdyby nie ochrona prawna
                • gucio71.2 Re: czy gdyby taka sytuacja... 18.08.12, 11:07
                  pytam bo ostatnio byłem świadkiem jak u mnie na wsi przed kosciołem był festyn i niejaki pietrzak jechał dość ostro po komorowskim, proboszcz rechotał i klaskał wniebowzięty i jakos mu nie przeszkadzało że w tym dni był pogrzeb mojego znajomego. Czy to też było bluźniercze chuligaństwo?
                  • bling.bling Re: czy gdyby taka sytuacja... 18.08.12, 11:18
                    zadajesz pytania jak dziecko. Przecież nawet dziecko wie, że bluźnienie z innowiercy to nie grzech. To cnota
                  • k_a_p_p_a Re: czy gdyby taka sytuacja... 18.08.12, 11:19
                    gucio71.2 napisał:
                    >jakos mu nie przeszkadzało że w tym dni był pogrzeb mojego znajomego. Czy to też było >bluźniercze chuligaństwo?

A zmarł śmiercią naturalną?
                    • gucio71.2 Re: czy gdyby taka sytuacja... 18.08.12, 11:23
                      k_a_p_p_a napisał:

> gucio71.2 napisał:
                      > >jakos mu nie przeszkadzało że w tym dni był pogrzeb mojego znajomego. Czy
                      > to też było >bluźniercze chuligaństwo?
                      >
                      > A zmarł śmiercią naturalną?

jak najbardziej, mało tego to czynny katolik był
                      • k_a_p_p_a Re: czy gdyby taka sytuacja... 18.08.12, 11:36
                        gucio71.2 napisał:

> k_a_p_p_a napisał:
                        >
                        > > gucio71.2 napisał:
                        > > >jakos mu nie przeszkadzało że w tym dni był pogrzeb mojego znajomego
                        > . Czy
                        > > to też było >bluźniercze chuligaństwo?
                        > >
                        > > A zmarł śmiercią naturalną?
                        >
                        > jak najbardziej, mało tego to czynny katolik był

A, to wszystko w porządku. Nie poległ, nie był ofiarą zamachu.
      • wuetend Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 19.08.12, 13:35
        To forum dla nastolatków? Naprawdę większość wierzy, że było to "wołanie o wolność"?
        Jeśli tak - czemu nie stanęły przed którąś ze stacji moskiewskiego metra i nie zaśpiewały tego znakomitego przeboju live?
    • bling.bling Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 10:52
      Nieprzypadkowo Putin wysłał w tym czasie do Warszawy ruskiego papieża jak jego sądy wydawały wyrok na "powstańcze cipki". Ciekawe co załatwia mu w Warszawie ruski papież u kartofli? Szykuje się nowa targowica, tak jak i wtedy sprzedawczykami będą sukienkowi. Zdrada! Zdrada! Zdrada!
      I to na Zamku Warszawskim!
      • k_a_p_p_a Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 10:56
        > Zdrada! Zdrada! Zdrada!
        > I to na Zamku Warszawskim!

Samo to jest obrazą uczuć i pogwałceniem natury.
        • bling.bling Re: Bluźniercze chuligaństwo ukarane- bierzmy prz 18.08.12, 11:04
          Kartofle szykują kontratak i zbroją się na potęgę. Podobno ruskie sukienkowe mają sprzedać naszym tajemnice smoleńską! W barterze dorzucą też opary helu.
    • Gość: inkwizytor Głupota IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.12, 11:21
      enrque111 napisał:

> Ogłupione, niezbyt mądre
      > , rozwydrzone panienki wdarły się 21 lutego 2012 r. do jednego z najświętszych
      > miejsc prawosławia, soboru Chrystusa Zbawiciela, gdzie pod pozorem krytyki Puti
      > na, odegrały obrzydliwą, obraźliwą i bluźnierczą scenę,....

Niektórzy "artyści", choćby nasz Maleńczuk czy Stockinger uważają, że "artystom" wszystko wolno. A przynajmniej wolno im więcej niż nam, zwykłym zjadaczom chleba. Nie liczą się zatem z niczym i nikim, bo przecież im wolno...
      Są też i tacy, którzy koniecznie chcą zaistnieć, niezależnie od tego, czy ich sztuka przedstawia jakąkolwiek wartość, czy też jest zwykłym kiczem. Istnieje zresztą zasada, że im ktoś mniej utalentowany, tym więcej robi szumu wobec swojej osoby.
      W tych kategoriach odbieram nędzny popis pseudo-artystek, które założyły sobie kaptury na łeb i wparadowały do soboru, by zaprezentować swój kiczowaty utwór...
      Gdyby rzeczywiście chciały wyrazić swoje anty-putinowskie poglądy, mogłyby przecież wybrać inne miejsce prezentacji swego "dzieła", choćby stację metra...
      Tyle tylko, że zostałyby usunięte przez służby porządkowe i pies z kulawą nogą by o nich nie usłyszał. Nie o to im zapewne chodziło...
      Wg mnie, ten żałosny w sumie spektakl nie zasługuje na uwagę, powinniśmy go zignorować, a "artystkom" wymierzyć kilka pasów na gołą dupę, żeby wiedziały na przyszłość, że głupota też podlega karze.
      • k_a_p_p_a satysfakcja 18.08.12, 11:46
        Gość portalu: inkwizytor napisał(a):

> enrque111 napisał:
        >
        > > Ogłupione, niezbyt mądre
        > > , rozwydrzone panienki wdarły się 21 lutego 2012 r. do jednego z najświęt
        > szych
        > > miejsc prawosławia, soboru Chrystusa Zbawiciela, gdzie pod pozorem krytyk
        > i Puti
        > > na, odegrały obrzydliwą, obraźliwą i bluźnierczą scenę,....
        >
        > Niektórzy "artyści", choćby nasz Maleńczuk czy Stockinger uważają, że "artystom
        > " wszystko wolno.

Eniu, nie musisz tak ostentacyjnie demonstrować satysfakcji z pojebania z cerkwią.
        • Gość: inkwizytor Re: satysfakcja IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.12, 11:53
          Komu ty odpowiadasz?
          • enrque111 Re: satysfakcja 18.08.12, 12:06

> Komu ty odpowiadasz?

Kappuś z kotletem, jak to pederaści, piszą sami do siebie, epatując swoim zboczeniem, które wyżarło i tak ich niewielkie móżdżki :)
            • Gość: inkwizytor Re: satysfakcja IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.12, 12:14
              Niepokojące jest to, że K_a_p_p_a nazywa mnie eniu:)
              Nie powiem, zdziwiło mnie to nieco:)
            • kolter-xl Re: satysfakcja 18.08.12, 14:25
              enrque111 napisał:

> Gość portalu: inkwizytor napisał(a):
              >
              > > Komu ty odpowiadasz?
              >
              > Kappuś z kotletem, jak to pederaści, piszą sami do siebie, epatując swoim zbocz
              > eniem, które wyżarło i tak ich niewielkie móżdżki :)

No i wyszedł z enia zwykły pastuch przy parafialny !! masz nadzieję ze przez te nasze małe móżdżki wykorzystasz nas pedalsko zboczony pastuchu ??
              • enrque111 Re: satysfakcja 18.08.12, 18:46
                kolter-xl napisał:

> No i wyszedł z enia zwykły pastuch przy parafialny !! masz nadzieję ze przez t
                > e nasze małe móżdżki wykorzystasz nas pedalsko zboczony pastuchu ??

:) W wasze pedalskie bajorko brzydzę się wchodzić, więc możesz kotlecie beztrosko nadstawiać swój odbyt podobnym sobie zboczeńcom :)))
                • kolter-xl Re: satysfakcja 18.08.12, 18:54
                  enrque111 napisał:

> kolter-xl napisał:
                  >
                  > > No i wyszedł z enia zwykły pastuch przy parafialny !! masz nadzieję ze pr
                  > zez t
                  > > e nasze małe móżdżki wykorzystasz nas pedalsko zboczony pastuchu ??
                  >
                  > :) W wasze pedalskie bajorko brzydzę się wchodzić,

Nie wchodzisz już do kościoła ? tam masz pewniaka ze co trzeci klecha w oko by ci chętnie spojrzał :))

>więc możesz kotlecie beztrosko nadstawiać swój odbyt podobnym sobie zboczeńcom :)))

Nie ma jak to cudzej dupy komuś nie żałować , masz tak od czasu jak cie pleban plebanowi podrzucał ?
                  • enrque111 Re: satysfakcja 19.08.12, 14:33
                    kolter-xl napisał:

> >więc możesz kotlecie beztrosko nadstawiać swój odbyt podobnym sobie zbocze
                    > ńcom :)))
                    >
                    > Nie ma jak to cudzej dupy komuś nie żałować , masz tak od czasu jak cie pleban
                    > plebanowi podrzucał ?

:))) Przecież, to właśnie ty biadoliłeś, żeś był podrzucany przez wikarego, aż mu się znudziło i posłał cię na kopach .......... aż znalazłeś przytulisko u pedofilskich swądkówjehowy i teraz swobodnie możesz obślimaczać wszystkich chrześcijan.
                    • kolter-xl Re: satysfakcja 19.08.12, 16:29
                      enrque111 napisał:

> :))) Przecież, to właśnie ty biadoliłeś, żeś był podrzucany przez wikarego, aż
                      > mu się znudziło i posłał cię na kopach .........

Eniu ty znowu zesz a czy przystoi to katolikowi łgać jak przysłowiowy kundel parafialny ??

>aż znalazłeś przytulisko u pedofilskich swądkówjehowy

Chodzi ci o tą grupę która paraduje w powłóczystych szatach a swoich ojców założycieli oraz ochraniających ich zboczenie mają w watykanie ??

>i teraz swobodnie możesz obślimaczać wszystkich chrześcijan.

No a kogo ty katoliku nazywasz chrześcijanami ?? nie znasz ich bo twoja sekta wymordowała resztki ich gdzieś tak w okolicy V-VI wieku .
                      • enrque111 Re: satysfakcja 20.08.12, 18:28
                        kolter-xl napisał:

> enrque111 napisał:
                        >
                        > > :))) Przecież, to właśnie ty biadoliłeś, żeś był podrzucany przez wikareg
                        > o, aż
                        > > mu się znudziło i posłał cię na kopach .........
                        >
                        > Eniu ty znowu zesz a czy przystoi to katolikowi łgać jak przysłowiowy kundel pa
                        > rafialny ??

A, czy ktokolwiek udowodnił, że na tym forum, choć raz minąłem się z prawdą ???

> >aż znalazłeś przytulisko u pedofilskich swądkówjehowy
                        >
                        > Chodzi ci o tą grupę która paraduje w powłóczystych szatach a swoich ojców zało
                        > życieli oraz ochraniających ich zboczenie mają w watykanie ??

Nie wiem, czy swądkijehowy mają już swoich przedstawicieli w Watykanie, być może już tak – ty, jako ich orędownik wiesz o tym najlepiej, a w jakich oni chadzają szatach (czy nawet bez szat), to nie mi w to wnikać. Zapewne w Brooklynie i innych swoich siedzibach odprawiają jakieś zboczone orgie w powłóczystych szatach i bez nich – przecież się do tego nie przyznają, jak wszyscy zboczeńcy.

> >i teraz swobodnie możesz obślimaczać wszystkich chrześcijan.
                        >
                        > No a kogo ty katoliku nazywasz chrześcijanami ?? nie znasz ich bo twoja sekta
                        > wymordowała resztki ich gdzieś tak w okolicy V-VI wieku .

Nie wiem o jakich sektach bredzisz, ponieważ twoja powstała dopiero w XIX wieku, więc nie możesz pamiętać wcześniejszych :)
                        • kolter-xl Re: satysfakcja 20.08.12, 18:37
                          enrque111 napisał:

> A, czy ktokolwiek udowodnił, że na tym forum, choć raz minąłem się z prawdą ???

Poza mną jeszcze jakieś 100% twoich kont rrozmowców .

> Nie wiem, czy swądkijehowy mają już swoich przedstawicieli w Watykanie,

Na 100% ma tam swoje siedziby lobby pedalskie .

może już tak – ty, jako ich orędownik wiesz o tym najlepiej, a w jakich oni
                          > chadzają szatach (czy nawet bez szat), to nie mi w to wnikać.

Fakt szanuje ich a szaty mają jak najbardziej normalne faceci nie paradują w sukienkach :))

Zapewne w Brooklynie i innych swoich siedzibach odprawiają jakieś zboczone orgie w powłóczystych
                          > szatach i bez nich – przecież się do tego nie przyznają, jak wszyscy zboczeńcy.

Nie wiem co tam robią ale ilu zboków chodzi w czarnych kieckach duchowieństwa katolickiego mówią statystyki kryminalne :) Nie dalej jak dziś ustalono ze jeden z katolickich duchownych pedofil zresztą kryty przez biskupa sam spalił siebie w na jakimś cmentarzu .

Nie wiem o jakich sektach bredzisz, ponieważ twoja powstała dopiero w XIX wieku
                          > , więc nie możesz pamiętać wcześniejszych :)

Należy zatem dziękować rewolucjonistom francuskim bo dzięki nim wasz sekta osłabła i nie była już w stanie w XIX wieku mordować konkurencji
                          • enrque111 Re: satysfakcja 22.08.12, 06:34
                            kolter-xl napisał: 18:37

> enrque111 napisał:
                            >
                            > > A, czy ktokolwiek udowodnił, że na tym forum, choć raz minąłem się z praw
                            > dą ???
                            >
                            > Poza mną jeszcze jakieś 100% twoich kont rrozmowców .

:) Jak rozumiem, dowodów, poza tym pysknięciem żadnych nie posiadasz ? :)

> > Nie wiem, czy swądkijehowy mają już swoich przedstawicieli w Watykanie,
                            >
                            > Na 100% ma tam swoje siedziby lobby pedalskie .

Zapewne, wszak swądkijehowy wszędzie się wciskają, nawet tam, gdzie z różnych względów nie wypada :)))

> może już tak – ty, jako ich orędownik wiesz o tym najlepiej, a w jakich o
                            > ni
                            > > chadzają szatach (czy nawet bez szat), to nie mi w to wnikać.
                            >
                            > Fakt szanuje ich a szaty mają jak najbardziej normalne faceci nie paradują w s
                            > ukienkach :))

:) Nie mam prawa ci nie wierzyć, wszak wiesz na ten temat znacznie więcej ode mnie z racji twego zboczenia i przynależności :)

> Zapewne w Brooklynie i innych swoich siedzibach odprawiają jakieś zboczone orgi
                            > e w powłóczystych
                            > > szatach i bez nich – przecież się do tego nie przyznają, jak wszysc
                            > y zboczeńcy.
                            >
                            > Nie wiem co tam robią ale ilu zboków chodzi w czarnych kieckach duchowieństwa k
                            > atolickiego mówią statystyki kryminalne :) Nie dalej jak dziś ustalono ze jeden
                            > z katolickich duchownych pedofil zresztą kryty przez biskupa sam spalił siebie
                            > w na jakimś cmentarzu .

:) Jak tam było, tak tam było, bo jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było :)
                            Z całą pewnością jednak odwrotnie, niż ty to przedstawiasz.
                            Znany jesteś ze swego patologicznego łgarstwa, więc nie dziwię się i temu.

> Nie wiem o jakich sektach bredzisz, ponieważ twoja powstała dopiero w XIX wieku
                            > > , więc nie możesz pamiętać wcześniejszych :)
                            >
                            > Należy zatem dziękować rewolucjonistom francuskim bo dzięki nim wasz sekta osła
                            > bła i nie była już w stanie w XIX wieku mordować konkurencji.

Nie dziwi mnie i ta twoja deklaracja, pochwalająca zbrodnie, wynaturzenia i bestialstwo, wszak taki zbol, lewak i prymityw zawsze stał i stoi „po właściwej stronie mocy”, bez różnicy, czy będzie to francuski rewolucjonista, hitlerowski oprawca, stalinowski bolszewik, czy inny lewacki knajak i rzeźnik, z ochotą kroczący na smyczy wszelkich zbrodniarzy jawnej i zakamuflowanej komuny.
                            • kolter-xl Re: satysfakcja 22.08.12, 08:43
                              enrque111 napisał:

:) Jak rozumiem, dowodów, poza tym pysknięciem żadnych nie posiadasz ? :)

100% twoich adwersarzy , oni tu są cały czas.

Zapewne, wszak swądkijehowy wszędzie się wciskają, nawet tam, gdzie z różnych
                              > względów nie wypada :)))

Ciekawe gdzie to niby nie wypada ??

> :) Nie mam prawa ci nie wierzyć, wszak wiesz na ten temat znacznie więcej ode m
                              > nie z racji twego zboczenia i przynależności :)

Eniu już ci pisałem , nie ja a ty klękasz na kolana przed facetem z ustami na wysokości jego rozporka . po co ??

:) Jak tam było, tak tam było, bo jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie b
                              > yło :)
                              > Z całą pewnością jednak odwrotnie, niż ty to przedstawiasz.
                              > Znany jesteś ze swego patologicznego łgarstwa, więc nie dziwię się i temu.

Ty eniu nie raz ośmieszałeś się tworząc listy moich rzekomych kłamstw , które ja bez problemu obśmiewałem :))

Nie dziwi mnie i ta twoja deklaracja, pochwalająca zbrodnie, wynaturzenia i bes
                              > tialstwo, wszak taki zbol, lewak i prymityw zawsze stał i stoi „po właści
                              > wej stronie mocy”,

No co ty , przecież nieustanie piętnuje tu zbrodnie twojej sekty , organizacji kościelnej zwanej dla jaj kościołem .Znanym z tego ze z rąk jego członków zginęło z 5 razy więcej ludzi niż z rąk wszystkich prawicowych czy lewicowych zbrodniarzy .

>bez różnicy, czy będzie to francuski rewolucjonista,

Zabijał bo go kler swoją pazernością doprowadził do ruiny .

> htlerowski oprawca,

Wspierany watykanem .

>salinowski bolszewik,

Prowadzony przez ex seminarzystę tzw kościoła chrześcijańskiego.

> czy inny lewacki knajak i rzeźnik,

Np przyjaciel papieża pinochet.

> Z ochotą kroczący na smyczy wszelkich zbrodniarzy jawnej i zakamuflowanej komuny

No i tych co z Jezusem na ustach pacyfikowali Europe i resztę świata
                              • enrque111 Re: satysfakcja 23.08.12, 11:31
                                kolter-xl napisał:

> enrque111 napisał:
                                >
                                > :) Jak rozumiem, dowodów, poza tym pysknięciem żadnych nie posiadasz ? :)
                                >
                                > 100% twoich adwersarzy , oni tu są cały czas.

Moi tzw. „adwersarze” (łącznie z tobą) są na poziomie takiej świadomości i intelektu, że nie kwalifikowaliby się w żadnym sądzie do roli świadków, nawet o kradzież kury :)))

> Zapewne, wszak swądkijehowy wszędzie się wciskają, nawet tam, gdzie z różnych
                                > > względów nie wypada :)))
                                >
                                > Ciekawe gdzie to niby nie wypada ??

:) Już ty dobrze wiesz, sam tam ciągle jesteś :)

> > :) Nie mam prawa ci nie wierzyć, wszak wiesz na ten temat znacznie więcej
                                > ode m
                                > > nie z racji twego zboczenia i przynależności :)
                                >
                                > Eniu już ci pisałem , nie ja a ty klękasz na kolana przed facetem z ustami na
                                > wysokości jego rozporka . po co ??

:) Nie musisz swego zboczenia imputować innym, sam przyznałeś się do homoseksualizmu, a to według twojej własnej opinii jest tylko powodem do dumy :))))

> :) Jak tam było, tak tam było, bo jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie b
                                > > yło :)
                                > > Z całą pewnością jednak odwrotnie, niż ty to przedstawiasz.
                                > > Znany jesteś ze swego patologicznego łgarstwa, więc nie dziwię się i temu
                                >
                                > Ty eniu nie raz ośmieszałeś się tworząc listy moich rzekomych kłamstw , które
                                > ja bez problemu obśmiewałem :))

:) To, chyba nikogo nie powinno dziwić, że jakiś łgarz i idiota śmieje się na rozprawie ze stawianych mu zarzutów i jak złodziej, którego złapano za rękę, krzyczy: „to nie moja ręka” :)

> Nie dziwi mnie i ta twoja deklaracja, pochwalająca zbrodnie, wynaturzenia i be
                                > s
                                > > tialstwo, wszak taki zbol, lewak i prymityw zawsze stał i stoi „po
                                > właści
                                > > wej stronie mocy”,
                                >
                                > No co ty , przecież nieustanie piętnuje tu zbrodnie twojej sekty , organizacji
                                > kościelnej zwanej dla jaj kościołem .Znanym z tego ze z rąk jego członków zgin
                                > ęło z 5 razy więcej ludzi niż z rąk wszystkich prawicowych czy lewicowych zbrod
                                > niarzy .

:) Takie bajki i prymitywne wymysły, to możesz opowiadać swoim, jeszcze głupszym kumplom przy piwie, a gotowi w te brednie uwierzyć są jedynie zadeklarowani ateiści i osobiści wrogowie Pana Boga i Jego Kościoła, którzy zamiast rozumu, mają we łbie chlupoczącą ciecz o brązowym zabarwieniu i odrażającym zapachu :)

> >bez różnicy, czy będzie to francuski rewolucjonista,
                                >
                                > Zabijał bo go kler swoją pazernością doprowadził do ruiny .

Tak, tak, prawda była, jak wesz kaszlała :)

> > htlerowski oprawca,
                                >
                                > Wspierany watykanem .

Cudaczne wymysły kompletnego idioty :)

> >salinowski bolszewik,
                                >
                                > Prowadzony przez ex seminarzystę tzw kościoła chrześcijańskiego.

:) A, może nawet ex księdza ? ………. czyżbyś miał na myśli niejakich R. Kotlińskiego i T. Bartosia ?

> > czy inny lewacki knajak i rzeźnik,
                                >
                                > Np przyjaciel papieża pinochet.

Nie wiem, jakie można mieć zastrzeżenia do tak wspaniałego człowieka, który uratował Chile od losu Kuby i Korei PN. ?

> > Z ochotą kroczący na smyczy wszelkich zbrodniarzy jawnej i zakamuflowanej
                                > komuny
                                >
                                > No i tych co z Jezusem na ustach pacyfikowali Europe i resztę świata

Nie wiem kogo masz na myśli, lecz mniemam, że chodzi ci o Lutra, Kalwina i ich popleczników, tak, w tym wypadku podzielam twoją uwagę.
          • k_a_p_p_a Nieunikniona pomyłka 18.08.12, 12:20

> Komu ty odpowiadasz?

No widzisz coś narobił? Tak zbliżyłeś się do enia treścią komunikatów, że was pomyliłem.
            • kolter-xl Re: Nieunikniona pomyłka 18.08.12, 14:26
              k_a_p_p_a napisał:

> Gość portalu: inkwizytor napisał(a):
              >
              > > Komu ty odpowiadasz?
              >
              > No widzisz coś narobił? Tak zbliżyłeś się do enia treścią komunikatów, że was pomyliłem.

Hehehehehehhehehehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka