Dodaj do ulubionych

chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło koran

20.08.12, 10:42
www.naszdziennik.pl/swiat/7651,kara-smierci-za-spalenie-kartki-koranu.html
-mam nadzieje że odzew będzie z waszej str taki sam jak ki był wasz odzew w przypadku Pussy Riot..
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 10:47
      Podobno, jeżeli nie ukarzą 11-latki śmiercią, to kara spotka 300 chrześcijan, więc którą karę wybrałbyś Ty na miejscu pakistanskiego aparatu sprawiedliwości??
      • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 10:59
        a najgorsze jest to ze europejskie lewactwo podlizuje sie muzułmanom nie dostrzega zagrożenia z jego strony, bagatelizuje je podczas gdy takie podejrzenia wysuwa bezpodstawnie w stosunku do chrześcijaństwa a w szczególności do katolicyzmu
        • piwi77.0 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 11:04
          Muzułmanie obiecują po smierci złote pałace pełne cudownych dziewic, a katolicyzm? Wieczność na klęczkach spędzonych na modlitwie. Widać od razu, która religia jest bardziej seksy i ma większą siłę przyciągania. Zmieńcie doktrynę, inaczej nie wytrzymacie konkurencji.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 11:25
            po śmierci w religii chrześcijańskiej także czeka raj na zbawionych
            • snajper55 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 12:03
              oszolom-z-radia-maryja napisał:

> po śmierci w religii chrześcijańskiej także czeka raj na zbawionych

A co w tym raju się robi? Są tam jakieś okrągłopierśne hurysy?

S.
              • matylda1001 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 12:37
                snajper55 napisał:

> A co w tym raju się robi? <

Chodzi się w takiej białej, długiej szacie z lilią w garści i śpiewa się pieśni na chwałę Pana.
                • yoma Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 13:13
                  Ja ci powiem, lilie nie są złe, długa szata dobrze skrojona też może sobie być, ale mojego śpiewu to Pan by nie wytrzymał :)
                • piwi77.0 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 13:22
                  matylda1001 napisała:

Chodzi się w takiej białej, długiej szacie z lilią w garści i śpiewa się pieśni na chwałę Pana.

To tam panują tak oficjalne stosunki, że nie mówi się na ty?
                  • yoma Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 13:28
                    No wiesz... jak tam ma być ileś tam set miliardów obcych dusz... ja też nie lubię, jak mnie obcy tykają.
                    • piwi77.0 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 13:31
                      I jeszcze miliardy chcą tam wejść. To dobrze, że zdecydowałem nie składać podania, opłaca się być tam, gdzie nie ma tłumów.
                      • yoma Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 14:10
                        Zgadza się. Też nie lubię tłumów, a poza tym nie przejdę selekcji, z tym śpiewem nie żartowałam.
                        • piwi77.0 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 14:21
                          Przypuszczam, że Cymbałowi co zarządza tym folwarkiem, wcale nie chodzi o jakość głosu, ile o gorliwe artykułowanie czołobitnych treści.
              • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 15:59
                snajper55 napisał:

> oszolom-z-radia-maryja napisał:
                >
                > > po śmierci w religii chrześcijańskiej także czeka raj na zbawionych
                >
                > A co w tym raju się robi? Są tam jakieś okrągłopierśne hurysy?

Ta ,jak sobie nie zwiksujesz to kupa :))
            • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 15:58

> po śmierci w religii chrześcijańskiej także czeka raj na zbawionych

Raj dla impotentów ; Przy zmartwychwstaniu bowiem nie będą się ani żenić, ani za mąż wychodzić, lecz będą jak aniołowie Boży w niebie. To raj Islamisty pełen hurys to dobre miejsce :)))
              • snajper55 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 23:09
                kolter-xl napisał:

> Raj dla impotentów ; Przy zmartwychwstaniu bowiem nie będą się ani żenić, a
                > ni za mąż wychodzić, lecz będą jak aniołowie Boży w niebie.
                To raj Islamist
                > y pełen hurys to dobre miejsce :)))

No co Ty! Nie będą się żenić ani za mąż wychodzić. Znaczy wolny seks! :) To chyba taki sam raj jak islamski, tylko księża nie chcą moherów zniechęcać, więc nawijają o lilijach i śpiewach.

S.
                • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 23:22
                  snajper55 napisał:

> No co Ty! Nie będą się żenić ani za mąż wychodzić. Znaczy wolny seks! :) To chy
                  > ba taki sam raj jak islamski, tylko księża nie chcą moherów zniechęcać, więc na
                  > wijają o lilijach i śpiewach.

Niestety bzykanko be ino z żonką no a skoro jej nie ma to ino trepanie pozostaje pod krzakiem :(
                  • snajper55 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 21.08.12, 00:30
                    kolter-xl napisał:

> Niestety bzykanko be ino z żonką no a skoro jej nie ma to ino trepanie pozostaj
                    > e pod krzakiem :(

k_sidorczuk.republika.pl/index_d.htm
                    S.
          • Gość: Wilia Re: Piwi, właśnie czytam Koran. IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.12, 12:43
            Jestem wprawdzie dopiero przy 19 surze (ale to jest prawie połowa tekstu) i zapewniam Cię, że cała wspaniałość owego miejsca jak dotąd, przedstawiona jest nader lakonicznie; mniej wiecej tak, że wierni wejdą do ..." Ogrodu gdzie w dole płyną strumyki". I tyle. Wiem, że taki strumyk płynący niedaleko domu, był w owym czasie dla tych ludzi pustyni, bardzo zapewne atrakcyjny... ale jak na razie to tyle z tych atrakcji. Jak doczytam się czegoś więcej to napiszę.
            • yoma Re: Piwi, właśnie czytam Koran. 20.08.12, 13:14
              Qrde to ja sobie strumyk kopię dużym nakładem potu i krwi, a ci mają od razu. Nie ma sprawiedliwości.
              • piwi77.0 Re: Piwi, właśnie czytam Koran. 20.08.12, 13:19
                Po co Ci ten strumyk, pstrągi chcesz w nim trzymać?
                • yoma Re: Piwi, właśnie czytam Koran. 20.08.12, 13:27
                  Nie. Ma sobie ciurkać, szumieć i robić mikroklimat. A poza tym co ci za różnica, nie ty kopiesz :)
                  • piwi77.0 Re: Piwi, właśnie czytam Koran. 20.08.12, 13:34
                    Po prostu jak ktoś coś kopie w ogrodzie, to potem przyglądam się czy liczba domowników się tam nie zmieniła.
                    • yoma Re: Piwi, właśnie czytam Koran. 20.08.12, 14:11
                      Aaaaa, agencja oko :) Spoko, ty się martw czy mi ropa nie tryśnie. Bo jak na wierzchu pustynia, to pod spodem lubi być tablica Mendelejewa...
                      • piwi77.0 Re: Piwi, właśnie czytam Koran. 20.08.12, 14:23
                        Zalegające drogie pierwiastki rozpoznasz po tym, że po wbitej łopacie zostanie trzonek, bo żelazo się nagle rozpuści.
        • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 15:55

> a najgorsze jest to ze europejskie lewactwo podlizuje sie muzułmanom nie dostrz
          > ega zagrożenia z jego strony, bagatelizuje je podczas gdy takie podejrzenia wy
          > suwa bezpodstawnie w stosunku do chrześcijaństwa a w szczególności do katolicyz
          > mu

No a powiedz mi co ty bys zrobił prymitywny prawaku z milionami uczciwych wyznawców islamu którzy uczciwie żyją i pracują na zachodzie ?? Chcesz im zakazać pobytu w cywilizowanym świecie ??
    • jotkajot49 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 12:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,721,138307008,138307008,sciecie_krzyza_prawdziwe_oblicze_feminizmu.html
      Przyznaj się , trochę tym islamistom zazdrościsz, Ty możesz tylko napisać parę bzdur, choc rączki świerzbią do kamyków lub zapałek.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 12:53
        owszem zazdroszczę im tego że nie daja sobie narzucić hedonistycznej lewackiej antykultury zachodu ale metody którymi sie oni posługują odrazaja mnie od nich
        • piwi77.0 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 13:00
          Dlaczego Ty z takim obrzydzeniem o hedoniźmie? Po to żyjemy, żeby uprawiać hedonizm, bo jak nie po to, to po co?
          • yoma Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 13:15
            Projekcja, Piwi, i kwaśne winogrona. Sam nie umie czy nie może zaznać przyjemności, więc sobie tłumaczy, że przyjemność jest zua.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 13:29
            z tego sa choroby weneryczne z AIDS na czele
            • piwi77.0 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 13:36
              Guzik prawda. Ja uprawiam hedonizm już od jakiegoś czasu i nie mam ani syfa ani HIV. Kto Ci naopowiadał takich rzeczy?
              • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 14:05
                do czasu..
                • yoma Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 14:12
                  Oszoł, a lubisz ciasto domowe? Poważnie pytam.
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 14:13
                    nie zmieniaj tematu rozmowy, jeśli chcesz pogadać o cieście załóż osobny wątek
                    • yoma Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 15:42
                      Nie zmieniam. Pytam jak najbardziej zgodnie z tematem podwątku. No to lubisz czy nie?
                      • matylda1001 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 16:39
                        yoma napisała:

> Nie zmieniam. Pytam jak najbardziej zgodnie z tematem podwątku. No to lubisz czy nie?<

Oszoł za chińskiego boga nie powie, bo nie wie co zamierzasz ;)
                        • yoma Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 19:44
                          Powiem pod warunkiem, że nie stchórzy i odpowie szczerze. Chcę mu udowodnić, że jest hedonistą :)
                          • yoma Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 21.08.12, 12:12
                            Stchórzył.
                          • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 30.08.12, 12:03
                            czyli dziecko w brzuch chcesz mi wmówić.. typowe postepowanie lewactwa. samo oskarża innych o niestworzone rzeczy i na dodatek przypisuje kłamliwie to czego dane osoby nigdy by nie zrobiły
                • piwi77.0 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 14:26

do czasu..

Do jakiego znów czasu? Jeżeli uprawiam hedonizm w liczbie większej niż jedna osoba, to wyłącznie z takimi, co też uprawiają hedonizm, więc oni też nie mają syfa, to skąd miałby się on wziąć? Z nieba miałby spaść?
                  • matylda1001 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 16:36
                    piwi77.0 napisał:

> też nie mają syfa, to skąd miałby się on wziąć? Z nieba miałby spaść?<

" - Panie doktorze, czy można się zarazić chorobą weneryczną od deski klozetowej?
                    - hmm..., w zasadzie tak, ale ja osobiście znam bardziej przyjemne sposoby... " ;)
    • snajper55 Chcą stosu dla Pussy Riot 20.08.12, 13:02
      "Czytam to oburzenie w naszej prasie- zarowno amerykanskiej jak i polskiej0 co do wyroku na te dziewuchy.

Nie wiem czy smiac sie czy plakac. Przede wszystkim dlatego ze w tej meidalnej hucpie biora tez udzial media w miare konserwatywne, przynajmniej tu w USA.
      (...)

Stos a nie dwa lata lagru.

Putin byl zbyt lagodny... ."

forum.gazeta.pl/forum/w,13,138263396,138263396,Pussy_Riot_nie_mylic_z_watkiem_Borsuka.html

S.
      • oszolom-z-radia-maryja kto chce tego stosu? 20.08.12, 13:28
        Na pewno nie ja. Mów sam za siebie
        • snajper55 Katolicy 20.08.12, 23:10

> Na pewno nie ja. Mów sam za siebie

Katolicy. Dałem linka to sobie poczytaj.

S.
    • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 15:53

Jak widać ci ludzie sa na poziomie XV wiecznych katolików , którzy za podobne czyny tez palili na stosach .
      • jotkajot49 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 16:32
        To zrozumiałe. Mahometanizm powstał w VII w.n.e., czyli są 600 lat do tyłu. Wątpię aby nadgonili.
        A wcześniej to była fantastycznie rozwijająca się kultura.
        Religie, zwłaszcza monoteistyczne, to szkodliwa narośl na umysłowości społeczeństw.
      • 8macek Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 18:56

nie kolter, ta pakistańska, islamska dzicz jest na poziomie kamienia łupanego i walki o ogień bo tak jest od niemowlęctwa wychowywana, a władze pakistanu nie mają zamiaru zrobić porządku z tym fundamentalistycznym ścierwem bo większość tych władz to takie samo ścierwo.
        i niestety nic się z tym nie da zrobić bo pakistan to państwo posiadające bombę atomową (więc praktycznie jest nie do ruszenia).
        jedyne co można robić to tępić rozwój islamu tam gdzie się jeszcze nie rozwinął czyli w polsce jaknajbardziejtak.
        zapomnieli o tym brytyjczycy i francuzi i się obudzili dopiero wtedy jak już było za późno. teraz zakazy noszenia burek już nic nie dadzą bo ta dzicz już się rozpleniła zbyt mocno i nawet nie stosuje się do obowiązującego (cywilizowanego) prawa, a zastępuje je prawem koranicznym. dlatego też uważam, że islam (jako najgroźniejszą ideologię zła) trzeba tępić zawsze i wszędzie bo to jest ideologia, która przynosi wyłącznie tragiczne skutki.
        • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 20.08.12, 19:09
          8macek napisał:

>
          > nie kolter, ta pakistańska, islamska dzicz jest na poziomie kamienia łup
          > anego i walki o ogień bo tak jest od niemowlęctwa wychowywana, a władze pakista
          > nu nie mają zamiaru zrobić porządku z tym fundamentalistycznym ścierwem bo więk
          > szość tych władz to takie samo ścierwo.

Pisałem ze sa na poziomie XV wiecznych europejczyków ??
          • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 21.08.12, 11:11
            ty jesteś za to na poziomie człowieka pierwotnego, jaskiniowca
            • snajper55 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 21.08.12, 12:04

> ty jesteś za to na poziomie człowieka pierwotnego, jaskiniowca

Ty wierzysz w jaskiniowców? Przecież ty wierzysz w stworzenie człowieka z gliny czy innego błota przez jakiegoś bożka.

S.
              • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 21.08.12, 12:08
                snajper55 napisał:

> oszolom-z-radia-maryja napisał:
                >
                > > ty jesteś za to na poziomie człowieka pierwotnego, jaskiniowca
                >
                > Ty wierzysz w jaskiniowców? Przecież ty wierzysz w stworzenie człowieka z gliny
                > czy innego błota przez jakiegoś bożka.

Musi wierzyć w jaskiniowców bo nie kto inny a Lot swoje córki w jaskini zapładniał :))

Lot wyszedł z Soaru i zamieszkał wraz z dwiema swymi córkami w górach, gdyż bał się pozostawać w tym mieście. A gdy mieszkał z dwiema swymi córkami w pieczarze, (31) rzekła starsza do młodszej: Ojciec nasz wprawdzie już jest stary, ale nie ma w tej okolicy mężczyzny, który by przyszedł do nas na sposób wszystkim właściwy. (32) Chodź więc, upoimy ojca naszego winem i położymy się z nim, a tak będziemy miały potomstwo z ojca naszego. (33) Upoiły więc swego ojca winem tej samej nocy; wtedy starsza poszła i położyła się przy ojcu swoim, on zaś nawet nie wiedział ani kiedy się kładła, ani kiedy wstała. (34) Nazajutrz rzekła starsza do młodszej: Oto ostatniej nocy ja spałam z ojcem; upójmy go winem także tej nocy i idź ty, i śpij z nim, abyśmy obie miały potomstwo z ojca naszego. (35) Upoiły więc i tej nocy ojca swego winem i poszła młodsza i położyła się przy nim; a on nawet nie wiedział, kiedy się kładła i kiedy wstała. (36) I tak obie córki Lota stały się brzemienne za sprawą swego ojca. (37) Starsza, urodziwszy potem syna, dała mu imię Moab. Ten był praojcem dzisiejszych Moabitów. (38) Młodsza również urodziła syna i nazwała go Ben-Ammi. Ten zaś stał się praojcem dzisiejszych Ammonitów.
              • yoma Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 21.08.12, 12:14
                Biblia nic o jaskiniowcach nie mówi. Mówi o olbrzymach. Znaczy jesteś Snajper na poziomie olbrzyma :)
              • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 27.08.12, 14:21
                pierwsi ludzie mieszkali w raju a raj wyglądał jak dżungla a schronienie było w grotach
                • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 28.08.12, 19:26

> pierwsi ludzie mieszkali w raju a raj wyglądał jak dżungla

Dżungla to miejsce bardzo niegościnność, raj czyli ogród

> a schronienie było w grotach

No a gdzie to napisali ??
                • snajper55 Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 28.08.12, 19:28

> pierwsi ludzie mieszkali w raju a raj wyglądał jak dżungla a schronienie było w
                  > grotach

A przed czym w raju chowali się w tych grotach? Przed dzikimi zwierzętami? Gradobiciem? Piorunami? Zimnem? To był raj, przypominam.

S.
            • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 21.08.12, 12:06

> ty jesteś za to na poziomie człowieka pierwotnego, jaskiniowca

Ja ? osioł to ty padasz na pysk przed kawałkiem drzewa składając mu hołd jak i robił to twój dziadek australopitek tysiące lat temu !!
              • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 23.08.12, 11:57
                a ty padasz na pysk przed dziennikarzem celebrytą i odp zmanipulowanymi wykresami czy słupkami mającymi naukowy pozór
                • kolter-xl Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 28.08.12, 19:24

> a ty padasz na pysk przed dziennikarzem celebrytą i odp zmanipulowanymi wykresa
                  > mi czy słupkami mającymi naukowy pozór

No a powiedz mi idioto czy ja tutaj okazuję taka łatwowierność jaka charakteryzujesz się ty ??
    • oszolom-z-radia-maryja Re: chcą zabic 11-nie uposl.dziecko bo spaliło ko 28.08.12, 12:18
      wczoraj panorama na tvp2 pokazała o tym reportaz.. tydzień czasu po mnie..
    • karkowiak2plus Niewiele łączy te dwie sprawy. 28.08.12, 19:38
      Chyba tylko to,że obie dotyczą religianctwa.
      Poza tym wszystko jest inaczej. Nie potrafię porównać tych dwóch spraw.
      Podejrzewam,że Oszołek założył wątek na zasadzie wkładanie kija w mrowisko.
      • dcio spalmy koran 29.08.12, 11:28
        by wesprzec przesladowanych przez islamistow ludzi.
        • oszolom-z-radia-maryja Re: spalmy koran 29.08.12, 14:35
          obyś nie miał problemów z powodu tego wpisu..
          • kolter-xl Re: spalmy koran 29.08.12, 21:08

> obyś nie miał problemów z powodu tego wpisu..

Osioł nie dygaj nic , ktoś kto ma IQ na poziomie 35 punktów nie będzie pociągnięty do odpowiedzialności karnej . No ale wiedz ze ty ze swoimi 38 też nie :))
            • oszolom-z-radia-maryja Re: spalmy koran 30.08.12, 10:21
              za to ty będziesz miał kłopoty mądralo
              • kolter-xl Re: spalmy koran 30.08.12, 11:30

> za to ty będziesz miał kłopoty mądralo

Ty mi osioł co najwyżej możesz cmoka w pupę sprzedać .
        • kolter-xl Re: spalmy koran 29.08.12, 21:07
          dcio napisał:

> by wesprzec przesladowanych przez islamistow ludzi.

Zapewne jako osobnik na wskroś prymitywny nie wiesz ze tylko ludzkie śmieci palą książki
          • oszolom-z-radia-maryja Re: spalmy koran 30.08.12, 10:21
            ludzkie śmieci? skąd u ciebie terminologia faszystowska? taki z ciebie antyfaszysta jak z koziej d... trąba
            • kolter-xl Re: spalmy koran 30.08.12, 11:31

> ludzkie śmieci? skąd u ciebie terminologia faszystowska? taki z ciebie antyfas
              > zysta jak z koziej d... trąba

Nie spodziewałem się po osobniku na wskroś prymitywny ze zrozumie to co miałem na myśli .
              • oszolom-z-radia-maryja Re: spalmy koran 30.08.12, 11:50
                no i wyszła słoma z butów twoich..
                • kolter-xl Re: spalmy koran 30.08.12, 12:14

> no i wyszła słoma z butów twoich..

Osioł ty nie musisz udowadniać po raz ciul wie który ze nie rozumiesz prostego tekstu
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: spalmy koran 30.08.12, 13:02
                    mów za siebie. wciąż sie wysilasz by mnie obrazić. daremny twój trud bowiem głupsi ode mnie nie sa w stanie mnie wyprowadzić z równowagi
                    • kolter-xl Re: spalmy koran 07.09.12, 14:08

> mów za siebie. wciąż sie wysilasz by mnie obrazić. daremny twój trud bowiem głu
                      > psi ode mnie nie sa w stanie mnie wyprowadzić z równowagi

Osioł ja nie mam w intencji obrażanie ciebie !! ja tylko pisze prawdę a ze ta akurat wali po tobie to nie moja wina ....
    • oszolom-z-radia-maryja c.d sprawy- to była prowokacja! 07.09.12, 13:45
      www.pch24.pl/chrzescijanka-oskarzona-o-rzekome-zniszczenie-koranu-wyjdzie-za-kaucja,5655,i.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka