kolter-xl 25.08.12, 21:44 Skromny człowiek , który nigdy swojego sukcesu nie sprzedał komercyjnym mediom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidka449 Re: Neil Armstrong nie żyje 25.08.12, 22:42 serce nie wytrzymało ... pierwszy człowiek na Księżycu ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Neil Armstrong nie żyje 25.08.12, 23:04 lidka449 napisała: > serce nie wytrzymało ... > pierwszy człowiek na Księżycu ... Śmiało można powiedzieć ze to ktoś kto zasługuje na miano człowieka XX wieku . Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: Neil Armstrong nie żyje 25.08.12, 23:40 zgadzam się to przełomowy był krok w dziejach ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Neil Armstrong nie żyje 25.08.12, 23:47 lidka449 napisała: > zgadzam się to przełomowy był krok w dziejach ludzkości. Pierwszy człowiek od czasu jak nas na ziemie UFO przyniosło na innym globie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: Neil Armstrong nie żyje 25.08.12, 23:52 UFO to temat dla wybranych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Neil Armstrong nie żyje 26.08.12, 00:37 lidka449 napisała: > UFO to temat dla wybranych ;) UFOsz mi czy nie ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: Neil Armstrong nie żyje 26.08.12, 00:48 > UFOsz mi czy nie ?? :)) zaufanie to poważna sprawa ;) ale cenię w Tobie poczucie humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Neil Armstrong nie żyje 26.08.12, 17:14 lidka449 napisała: > > UFOsz mi czy nie ?? :)) > zaufanie to poważna sprawa ;) > ale cenię w Tobie poczucie humoru :) Moi adwersarze na forum nazywają to jadem antychrześcijańskiej nienawiści :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Neil Armstrong nie żyje IP: *.static.espol.com.pl 25.08.12, 23:14 Wielki szacunek . Odszedł niezwykle ciekawy i ważny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Neil Armstrong nie żyje 25.08.12, 23:45 Gość portalu: Patryk napisał(a): > Wielki szacunek . > Odszedł niezwykle ciekawy i ważny człowiek. On i tak jest nieśmiertelny , przez to co mu los dał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Neil Armstrong nie żyje IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.12, 23:54 niesmiertelny pozostanie ten: www.youtube.com/watch?v=qy_4n23hezs Jakies korzysci z tego smiesznego" wyscigu " okresu zimnej wojny,postawili ta stopy(zlosliwi twierdza ze to bleff) przywiezli pare kamykow,koniec koncow zamkli "impreze" zwana Apollo i tyle z tego pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: Neil Armstrong nie żyje 26.08.12, 00:06 z pewnością :) Dream a Little Dream by Louis Armstrong ale wracając do lotów w kosmos to zaledwie parę lat upłynęło, a nam by się od razu marzyła kolonizacja innych planet. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Neil Armstrong nie żyje 26.08.12, 00:38 Gość portalu: Jojo napisał(a): > niesmiertelny pozostanie ten: > www.youtube.com/watch?v=qy_4n23hezs > Jakies korzysci z tego smiesznego" wyscigu " okresu zimnej wojny,postawili > ta stopy(zlosliwi twierdza ze to bleff) przywiezli pare kamykow,koniec koncow z > amkli "impreze" zwana Apollo i tyle z tego pozytku. No a ty byłeś w kosmosie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
alfred.skowronski Re: Neil Armstrong nie żyje 26.08.12, 12:11 Nie chwalac sie ogladalem to historyczne wydarzenie ladowanie N.Amstronga na ksiezycu.Telewizor byl jeszcze czarno bialy i godz. trzecia w nocy.Szacunek dla wielkiego astronauty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Neil Armstrong nie żyje 26.08.12, 17:15 alfred.skowronski napisał: > Nie chwalac sie ogladalem to historyczne wydarzenie ladowanie N.Amstronga na ks > iezycu.Telewizor byl jeszcze czarno bialy i godz. trzecia w nocy.Szacunek dla w > ielkiego astronauty. Wiem ze u mnie w domu rodzinnym też to oglądali ,ale troszki za mały byłem i nie pamiętam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Neil Armstrong nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 13:31 No chyba to oczywiste, kazali mu trzymać język za zębami. A mógł sporo wyjawić, mógł... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Neil Armstrong nie żyje 26.08.12, 17:17 Gość portalu: Jasiu napisał(a): > No chyba to oczywiste, kazali mu trzymać język za zębami. A mógł sporo wyjawić, > mógł... E tam , po prostu widać ze męczyła go popularność a wywiady w komercyjnych stacjach czy napisanie np o tym książeczki zapewne wiązałoby się z dodatkowym zainteresowaniem fanów ?? Odpowiedz Link Zgłoś