Dodaj do ulubionych

Welcome to Poland :(((

18.10.12, 10:02
krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,12691394,Taksowkarz_do_pasazerek_z_Izraela__Wynos_sie_i_nie.html
Milusio. Patryjotyzm genetyczny w pełnej krasie.
Obserwuj wątek
    • kiemlicz88 Re: Welcome to Poland :((( 18.10.12, 10:04
      Patriotyzm jak już. Co ma z tym wspólnego? Zwykłe chamstwo, prostactwo i jakieś uprzedzenia.
      Patriota przyjmuje gościa w swoim kraju serdecznie.
      • dr.krisk Re: Welcome to Poland :((( 18.10.12, 10:05
        kiemlicz88 napisał:

> Patriotyzm jak już.
        Nie - ma być jak napisałem. Patriotyzm to jedno a Patryjotyzm Genetyczny to co innego.
      • mariner4 Taksiaerz to wierny słuchacz Radia Maryja. 18.10.12, 10:08
        A czego ma słuchać w taksówce?
        M.
      • lepian4 Re: Welcome to Poland :((( 18.10.12, 12:52
        Ciekawe, czemu wyslanniczki shoha businessu nie zawiadomily policji?
        Chyba bardziej zalezy im na niezdrowym rozglosie, niz na sprawiedliwosci (dziejowej)

Z drugiej strony chetnie wysluchalbym relacji taksowkarzy z licznych przejazdow Holocaust - turystow. W Krakowie ich jest ich cala masa i bardzo rzadko zachowuja sie normalnie. W wielu hotalach nie przyjmuja juz zydowskich wycieczek i wcale nie jest to przejaw antysemityzmu, tylko zbydlecenia turystow z Izraela.
    • wtopek Re: Welcome to Poland :((( 18.10.12, 10:04
      nie bronię idioty, ale nie lepsi jesteśmy i nie gorsi od innych krajów świata, kiedyś w Nowym Jorku taksówkarz na trasie z lotniska dokładnie wypytywał mnie o pochodzenie, poczym zapodał wykłada na temat Żydów, którzy wysadzili WTC
    • mariner4 Króóleeewskiii szczeeeep piaaastooowyyyy! 18.10.12, 10:15
      M.
    • indeed4 Straszne, bardzo straszne... 18.10.12, 10:37
      Nigdzie tego nie ma - tylko w Polsce! Ach ten okropny polski antysemityzm, alkoholizm, lenistwo oraz złodziejstwo.
      • adherent1 Re: Straszne, bardzo straszne... 18.10.12, 10:44
        indeed4 napisał:
        > Nigdzie tego nie ma - tylko w Polsce! Ach ten okropny polski antysemityzm,
        > alkoholizm, lenistwo oraz złodziejstwo.

Ty się nie dziw, Ty się nie użalaj, tylko zrób co w twojej mocy - by tego zła było
        coraz mniej!
        • indeed4 Tak - trzeba nam pracować ze wszystkich sił 18.10.12, 10:56
          aby z narodu pijaków, nierobów i złodziei wyplenić szalejący w całym kraju straszliwy, zoologiczny antysemityzm. Oraz straszliwą rusofobię. Za nic nam nie wolno ustawać w wysiłkach, to nasz wspólny obywatelski obowiązek.

• indeed4 Jak wiadomo Żydów w 1968 roku 18.10.12, 11:07
            z kraju wyprosili genetyczni patrioci z PiS - należy jak najwięcej o tym mówić i przypominać, żeby się nigdy więcej nie wydarzyło.
          • dr.krisk To jest jeden pomysł - a drugi... 18.10.12, 11:17
            .. polega na stwierdzeniu że "wszędzie kradną" (albo coś w tym guście) i wygodnym klapnięciu na kanapę.
            Można i tak.
            • indeed4 Nie wszędzie - takie okropieństwa tylko w Polsce 18.10.12, 11:44
              kraju genetycznych patriotów, bo poza naszym krajem na całym świecie nie ma takiego pijactwa, bandyctwa, rusofobii oraz antysemityzmu!

Należy powołać Pełnomocnika Rządu ds Walki z Alkoholizmem, Nieróbstwem oraz Antysemityzmem i uczynić zeń priorytet, walka z szalejacym pijactwem, bandyctwem i antysemityzmem to zadanie nr1 dla całego narodu i rządu RP!

Uwielbiam FK... :-)))
              • indeed4 Miłego dzionka :-) 18.10.12, 11:47
                • iq-ok I nawzajem. 18.10.12, 11:58
                  Czujesz się lepiej gdy wykpiłeś zdrowy odruch potępienia dla chamstwa i głupich fobii?
                  • dr.krisk Chyba to jakaś choroba moja jest.... 18.10.12, 12:06
                    iq-ok napisał:

> Czujesz się lepiej gdy wykpiłeś zdrowy odruch potępienia dla chamstwa i głupich
                    > fobii?
                    Jakoś mnie nie pociesza fakt, że wszędzie na świecie są głupie chamy. Nasze własne, polskie chamy przeszkadzają mi bardzo.
                    • indeed4 Bo wszystkie polskie chamy som z PiSu! 18.10.12, 12:14
                      Natomniast w PO oraz inszych partiach i elektoratach ich nie ma :-)))

• dr.krisk A skąd to wiesz? 18.10.12, 12:17
                        Masz niebanalne źródło informacji. Radziłbym zmienić.
                        • indeed4 Z postu założycielskiego :-) 18.10.12, 12:42
                          Chyba nie jesteśmy tacy okropni, żeby posądzać o chamstwo takiego Palikota, PO czy PSL!

:-)))
                  • indeed4 Ależ skąd :-))) 18.10.12, 12:06
                    Bardzo mi się podobają te gromadne "odruchy" po przeróżnych wstrząsajacych publikacjach GW - mam z tego jeszcze lepszy ubaw niż ze stadnych "odruchów" po publikacjach Faktu ;-)
                    • dr.krisk A ja uwielbiam.... 18.10.12, 12:13
                      indeed4 napisał:

> Bardzo mi się podobają te gromadne "odruchy" po przeróżnych wstrząsajacych publ
                      > ikacjach GW - mam z tego jeszcze lepszy ubaw niż ze stadnych "odruchów" po pub
                      > likacjach Faktu ;-)
                      .. z kolei pozę p.t. "ach wy naiwne stadne barany... ja wiem lepiej kto tu za tym stoi!"
                      Te pogardzane przez ciebie gromadne "odruchy" to po prostu zwykłe poczucie przyzwoitości (czy jak to tam nazywać). Może cię śmieszyć (bo przyzwoitość bywa śmieszna) , ale bez niej nieprzyjemnie się żyje.
                      • iq-ok Re: A ja uwielbiam.... 18.10.12, 12:26
                        indeed bardzo chciałby uchodzić za niepoddającego się odruchom stadnym wolnomyśliciela.
                        No i czasami kończy się to tak jak w tym przypadku :(.
                      • indeed4 Wiem, wiem... 18.10.12, 12:43
                        to jest to wasze "poczucie przyzwoitości" które całemu FK po artykule GW o otrzęsinach kazało linczować księdza pedofila - zboka :-)))

Ech, FK niedługo całkiem padnie - mnie też coraz bardziej zniechęca, niedawno dla jaj napisałem post, że w Polsce nie ma demokracji i będzie dopiero jak wróci PiS, a ktoś tam zaczął mi prawić kazanie (na serio!), że jestem w błędzie i że w ogóle jak tak można... Niedługo zostaną tu już same partyjne taliby, leśne dziadki i Henie wściekle atakujący mietek.grodecki :->
                    • iq-ok Baw się dobrze. 18.10.12, 12:19
                      Zawsze to jakoś bardziej "intelgentnie" kpić z czytelników GW niż z tłuszczy czytającej Fakt.
                      • indeed4 Niewielka różnica... 18.10.12, 12:50
                        dominujący na tym forum zwolennicy PO to elektorat typowo drobnomieszczański, a jeśli jeszcze dodać do tego forumowe produkcje takiego tornsona i żelaznego elektoratu lewicy... :-)))
                        • iq-ok Re: Niewielka różnica... 18.10.12, 13:25
                          Gdzieś ci umknął licznie reprezentowany na tym forum elektorat PiS :)
                          On pewnie żadną miarą nie jest drobnomieszczański a z tornsonem i lewicą nie zgadza się fundamentalnie (za wyjątkiem spraw gospodarczych) :):).
                          • indeed4 Była już o strasznych mieszczanach z PO mowa...;-) 18.10.12, 13:45
                            art. w Polityce

forum.gazeta.pl/forum/w,28,137927527,137928200,Ano_tak_trudno_sie_nie_zgodzic.html

i FAZ

"zaprezentował poważną alternatywę liberalno-mieszczańskiej opinii publicznej, która jak dotąd raczej popiera Tuska.

fakty.interia.pl/prasa/o_polsce/news/faz-tusk-zapowiadajac-rewolucje-zlamal-obietnice,1852573,3347
        • kum.z.antalowki "genetyczni": w Krakowie cham, w Palestynie hamas 18.10.12, 11:14
          zdalnie sterowany radyjota...
        • snajper55 Re: Straszne, bardzo straszne... 18.10.12, 11:30
          adherent1 napisał:

> Ty się nie dziw, Ty się nie użalaj, tylko zrób co w twojej mocy - by tego zła było
          > coraz mniej!

Najpierw trzeba to za zło uważać.

S.
    • lepian4 Re: Welcome to Poland :((( 18.10.12, 13:34
      Josef Bau wspolpracowal z zydowska policja w getcie, byl jednoczesnie aktywnym czlonkiem Zydowskiej Organizacji Bojowej. Jak mu to sie udalo? Przeciez nie mogl sam siebie zwalczac?
      • kum.z.antalowki Re: Welcome to Poland :((( 18.10.12, 13:43
        lepian4 napisał:

> Josef Bau wspolpracowal z zyd
        > owska policja w getcie, byl jednoczesnie aktywnym czlonkiem Zydowskiej Organiza
        > cji Bojowej. Jak mu to sie udalo? Przeciez nie mogl sam siebie zwalczac?

To mi przypomina bohaterskiego Kuklińskiego, który w godzinach pracy był pułkownikiem w LWP, członkiem PZPR i w Sztabie Generalnym knuł plany ataku na NATO, a po godzinach sam siebie zwalczal i owocnie kablował sam na siebie (i na kolegów) Amerykanom.
        • lepian4 Re: Welcome to Poland :((( 18.10.12, 14:13
          Sluszna uwaga, tylko w tym przypadku ma to zupelnie inny charakter.
          Gdyby ow bohater z listy Schindlera byl zwyklym Polakiem i w ramach polskiej organizacji pracowal na rzecz faszystowskich Niemiec, bylby jedynie podlym szmalcownikiem i w ramach zbiorowej odpowiedzialnosci musielibysmy caly swiat za niego przepraszac.
          Coz, najwyrazniej na Liscie Schindlera znalazyl sie takie same szumowiny, jak on sam. Schindler tez wiedzial, kiedy nalezy zmienic front i wyciagnac z tego maksymalne profity.
          Schindler, najwiekszy wzor moralny shoha businessu, na poczatku wojny zablysnal przesladowaniem zydow w Pradze, w wolnych chwilach oragnizowal inscenizacje "polskiego" napadu na stacje radiowa w Gliwicach... Gdy Ruskie nadeszly ratowal ofiary wlasnego terroru!
          Nic z tego nie rozumiem!
    • magnusg Dlaczego w tym artykule kilka razy wyraznie pisze 18.10.12, 20:57
      sie o wystawie,ktora z tym incydentem nie ma bezposrednio nic wspolnego?Ktos sobie tania reklame robi wywolujac rzekomy skandal?
    • 10iwonka10 Re: Welcome to Poland :((( 19.10.12, 10:01
      Wydaje mi sie ze moze powinnismy wysluchac drugiej strony czyli takoswkarza bo mam wrazenie ze jak na razie to wersja jest przerysowana i jednostronna.

Co nie zmienia faktu ze polityka chyba nie jest najlepszym tematem rozmowy w taksowce.Ale moglo tez byc tak ze to kobieta powiedziala cos co goscia zirotowalo....I jkaos nie wierze ze celowo rzucil jej walizke do kaluzy? Byla taka w poblizu czy latal po calej ulicy rzeby ja znalezc :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka