06.01.13, 12:11
Witam,
Jestem dziennikarką. Aktualnie piszę również książkę o jedynakach/jedynaczkach. Poszukuję osób które podzielą się ze mną swoimi historiami - to w jaki sposób brak rodzeństwa utorował ich życie, jak wpłynął na osobowość, postrzeganie świata. Gwarantuję anonimowość.
Pozdrawiam i proszę o kontakt emailowy - jedynaczki77@wp.pl
E.
Obserwuj wątek
    • karbat Re: jedynacy 06.01.13, 12:30
      a ty skad jestes ... ? .......
      o jedynakach sa dziesiatki, setki ksiazek, specjalistycznych publikacji, doktoratow itd itp .
      jedynacy - psychologia, socjologia itd itp sa tego tony w roznych jezykach do wyboru do koloru .
      • Gość: rossdarty A TY skąd jesteś??? IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 12:48
        karbat napisał:

> a ty skad jestes ... ? .......
        > o jedynakach sa dziesiatki, setki ksiazek, specjalistycznych publikacji, doktor
        > atow itd itp .
        > jedynacy - psychologia, socjologia itd itp sa tego tony w roznych jezykach do
        > wyboru do koloru .

Przecież wyjaśniła że zbiera materiały do książki.
        Chce je zebrać bezpośrednio od "celów" swoich zainteresowań, a nie korzystać z opracowanych materiałów... I to pochwalam...
        Każdy ma prawo do własnych ocen na podstawie zebranych przez siebie materiałów.

Sugerujesz pracę na innych pracach??? Wyjdzie plagiat.

Angielka:
        Nie mogę Ci pomóc, choć aż do 8 roku życia byłem jedynakiem...
        Niewiele jednak z tego czasu pamiętam:D

Powodzenia.
        • Gość: kappa Re: A TY skąd jesteś??? IP: *.interwan.pl 06.01.13, 21:04
          To się monografia nazywa. Przyznaję, rzecz mało przydatna dla ludzi preferujących półroczne męczenie się z ankietami zamiast pół godziny posiedzieć w bibliotece.
    • bimota Re: jedynacy 06.01.13, 18:58
      U... TO JA MAM NIEUTOROWANE... :p
    • Gość: x Re: jedynacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.13, 20:11
      Napisz lepiej w jaki sposób posiadanie rodzeństwa spieprzyło życie nie jedynakom.
      Będzie ciekawsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka