Dodaj do ulubionych

Sposób na złodziei

24.01.13, 07:05
Chłopy wymyśliły muzykę poważną i loty w kosmos i po domach okradanie ludzi programami boga i jak temu zaradzić.

Ogólnie zamówienia elektroniczne muszą być opłacone tylko przelewami bankowymi i to swoim bankiem za wyższą opłatą np. 6zł, bo w innym przypadku zakupione rzeczy mogą zniknąć i taki przelew bankowy jest nie do zniszczenia i zawsze jako dowód przelewu dostępny i dlatego nie można komuś ukraść rzeczy w taki sposób zakupionej.

Normalnie zakupione rzeczy w sklepie muszą być zaraz używane, bo w innym przypadku jako nowe i kupione w zapasie mogą zniknąć. I te dwa sposoby obrony przed kradzieżą są jedyne, w innych przypadkach rzeczy mogą ginąć i te odzieżowe zakupione na starociach.

Podam przykład w jednym sklepie spożywczym w jednym roku zakupiłem podobne buty w cenie 50zł każdy i je nie używałem i za każdym razem mi je kradli i mi znikały i w sumie 5par butów mi ukradli za łączną sumę około 250zł.

Ostatnie moje zakupy na Allegro im opisałem:
Ponownie piszę, bo te zakupy na Allegro to nie tylko są zakupami i
złodziejstwem na ludziach wspólnie z policją ale też kradzeniem
dokumentów i zapisków kupionej rzeczy i czyszczeniem pamięci i
niszczeniem ludziom głów, aby też nie pamiętali że coś kupili.
Ten ostatni zakup rzeczy ma swoją historię bo pierwszy raz go
zakupiłem i zrobiłem w nim zmiany i ukradzione mi sprzedał drugi raz i
osobiście tą rzecz jemu zwróciłem jako niesprawne i niezgodne z
opisem aukcji , ale wysłał go trzeci raz i też nie jak z opisu na
aukcji, a poprzednio dwa raz sprzedał mi to samo radio jak z opisu
aukcji z wgiętą anteną i też ukradł. Z wyliczeń wynika że ukradł mi
3razy i poza tym tylko jeden zwrot był mną zrobiony i plus ostatnio
zakupiona rzecz i tylko tą rzecz mam a inne ukradzione.
Chyba nikt się dziwi że tyle razy to opisuję bo są to nie inni złodzieje
i nie tylko złodzieje bo pieprzą ludziom głowy. Ileż sposobów na wykręty
ma sama policja i nie sprawdzi ile razy to radio mi zniknęło żydem z domu
a tylko razem z takimi złodziejami i zbrodniarzami piszą sobie głupoty
dla swojej wygody i srpaw niema.

Myślę ten gruchot jedynego radia i niezgodnego z opisem co mi
kilka razy wysyłali już nie zostanie mi ukradziony, bo mam dowód przelewu
w swoim banku, chyba że i na to chłopy znajdą jakiś sposób.
Obserwuj wątek
    • feel_good_inc Sposób na twoje problemy 24.01.13, 08:47
      szpitalepsychiatryczne.pl/
      • 57marek Re: Sposób na twoje problemy 24.01.13, 09:46
        feel_good_inc dziwnie i jasnowidząco napisał prawdę, bo we mnie przed wysyłką rzeczy odezwał się do kogoś we mnie Robert Wojciechowski. W historii wieczny wilkołak, Drakula z Transylwanii i Herod izraelski i tak dalej i piszę to dlatego że lubił wyssać krew młodym niewiastom, bo jak ich zabije to nie urodzą dzieci i jak im pokaże jak ludzie i dzieci są zabijane to jeszcze po śmierci jemu podziękują i może która niewiasta to czyta to może się z nią tak stać.
        Jest o n im film jak w Belgradzie wiecznym wilkołakiem zabił swoją rodzinę w 15sto wiecznym zamku i było to w 1989roku, e potem zabił dwie ekspedycje studentów psychiatrów w swojej wiecznej dolinie górskiej w Chinach i to się stało nie tak dawno i sam wiem były tam dwie polskie dziewczyny i jedna miała rodzinę z Kuryłówki koło Leżajska, a druga była z Rybnika.

Jest on wszystko zabójcą jednym ze stu takich rodziny Kus z Kusym i współpracuje z zabijania z każdym rządem -odezwał się we mnie aby takiej samej rzeczy co jest na aukcji mi nie wysyłali bo nie można mi tak wysłać, dla ich własnej wygody tylko bo było to normalnie sprawne radio.
        • aborcjonista Jedna i podstawowa zasada ! 24.01.13, 09:59
          Jak ćpiesz to nie pisz potem na forach .
          • billy.the.kid Re: Jedna i podstawowa zasada ! 24.01.13, 10:04
            57-wal dalej-niezłe teksty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka