anna_maria 19.07.04, 21:20 Czy ktoś z Was rozwiązał umowę z CYFRA, ja już drugi rok jestem straszona przez firmę KRUK za wymyślone długi wobec Cyfry, najpierw była kara za rozwiązanie umowy, późnej zaległy abonament, a teraz znów zaległ abonament. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bishopandroid Re: CYFRA +, naciąganie 20.07.04, 16:27 Jest mi strasznie przykro ale masz problem. Piszę to bo miałem to samo. Zgłosiłem im telefonicznie kradzież sprzętu ( zgłoszenie przyjeli, anulowali umowę i powiedzieli że wszystko OK ). Po 2 latach dostałem list od tych bandytów z kruka z roszczeniem na ponad 3 000 !!!. około 1 000 za dekoder i 2 tyś za zaległy abonament i jakieś odsetki. Oczywiście nie załatwiaj nic z krukiem bo to banda szakali i nie są ani trochę merytoryczni. Odszukaj wszelką dokumentację ( najlepiej dowód polecenia lub kopie anulacji umowy ) i każ sie im się pierdolić ( można jeszcze postraszyć GIODO - w końcu dali tym sępom twoje dane adresowe ). Jeżeli jednak nie masz nic na swoją obronę - napisz na priv to Ci powiem jak ich posłać na drzewo. Pozdro Bishop Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: CYFRA +, naciąganie 20.07.04, 19:51 Bishop, dzięki Ci bardzo. Ja jednak od niedawna poruszam się po forum i może to śmieszne, ale nie mam pojęcia jak napisać na priv. proszę o pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bishopandroid Re: CYFRA +, naciąganie 20.07.04, 21:47 to znaczy mniej więcej tyle że trzba napisać na adres BISHOPANDROID@GAZETA.PL ty też taki masz ... ANNA_MARIA@GAZETA.PL pozdro Bishop PS. czy te hieny z kruka powoływały się na sądowy tytuł wykonawczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: CYFRA +, naciąganie 21.07.04, 10:34 Dzięki Nie, przysłali mi pismo straszące, że wpiszą mnie na krajową listę dłużników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litka Re: CYFRA +, naciąganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 17:57 ja płaciłam opłatę miesieczna przez bank, tzw.zlecenia stałe, a oni na 2 miesiące mnie odłączyli.Wogólne nei miałam ich programów. Szybko się zdenerwowałam i wypowiedziłam umowe, długo czekałam na zwrot kasy za 2 miesiące. Żebym zamknęła buzie nie zwrócili mi 70, ooPLN. Ale prymitywy!!! (zwrócili mi tylko za 1 miesiąc). Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: CYFRA +, naciąganie 21.07.04, 18:24 Już Ci napisałam na Szczecine, to niezła afera, znalazłam już kilka osób, które usiłowali naciągać. Ta firma KRUk, działa na pograniczu prawa. Napisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś