Dodaj do ulubionych

katolicka dyskryminacja

20.04.13, 04:05
Katolicki biskup zwolnił zwolnił nauczycielkę WF o 20 letnim stażu w szkole katolickiej , po tym jak się dowiedział, że ta jest lesbijką.

wosu.org/2012/news/2013/04/18/watterson-teacher-wants-job-back-thats-all-im-hoping-for/
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.13, 06:59
      I co w tym dziwnego? Szkola prywatna ma do tego prawo niezaleznie od tego co psy szczekaja.
      • billy.the.kid Re: katolicka dyskryminacja 20.04.13, 08:06
        widzisz aniu, w NORMALNYM ustrojstwie NIE BARDZO ma do tego prawo.
        • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.13, 16:48
          billy.the.kid napisał:

> widzisz aniu, w NORMALNYM ustrojstwie NIE BARDZO ma do tego prawo.

O jakim "normalnym" ustrojstwie mowisz. W USA prywatne szkoly maja wlasne reguly, i pomimo wielu prob w sadach, okazuje sie za maja do tego prawo. Ja np. nie zyczylabym sobie mieszkac z lesbijka w tym samym domu, bo to moj dom i moje reguly. Chyba ze chcesz zalozyc kolchozy albo wprowadzic chinskie brygadzistki ktore codziennie kontroluja czy Chinki braly srodki antykoncepcyjne.
          • kolter-xl Re: katolicka dyskryminacja 20.04.13, 19:32
            Gość portalu: Anna napisał(a):

> O jakim "normalnym" ustrojstwie mowisz. W USA prywatne szkoly maja wlasne regul
            > y, i pomimo wielu prob w sadach, okazuje sie za maja do tego prawo. Ja np. nie
            > zyczylabym sobie mieszkac z lesbijka w tym samym domu, bo to moj dom i moje reguly.

Dlatego to nie USA od lat jest traktowane jako ostoja demokracji a zwykłego parafialnego dziadostwa.

Chyba ze chcesz zalozyc kolchozy albo wprowadzic chinskie brygadzistki kto
            > re codziennie kontroluja czy Chinki braly srodki antykoncepcyjne.

No ale jak łapska po publiczne pieniądze wyciągają to jest be ,a won do roboty
      • bling.bling Re: katolicka dyskryminacja 20.04.13, 08:21
        dziwnego? Zaiste nic. Przecież nikogo nie dziwi religiancki relatywizm, uciekanie się od odpowiedzialności w absurd domeny "prywatnej" samemu spędzając całe życie na kontrolowaniu właśnie tej strefy w postaci, jakby nie inaczej ale właśnie 'praw i doktryn' wmuszanych w całe społeczności w imię wyimaginowanej mitycznej postaci. Nie, psychiczni wcale nie zaskakują.
        • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.13, 16:51
          bling.bling napisał:

> dziwnego? Zaiste nic. Przecież nikogo nie dziwi religiancki relatywizm,

Nie dziwi mnie twoj komunistyczny zamordyzm i odmowienie czlowiekowi do zycia zgodnie z wlasnymi zasadami. To jest najgorszy problem lewactwa: zadnych regul, wszystko leci.
          W computer science to sie nazywa "garbage in, garbage out". Na smieciach nie mozna nic budowac.
          • kolter-xl Re: katolicka dyskryminacja 20.04.13, 19:35

> Nie dziwi mnie twoj komunistyczny zamordyzm i odmowienie czlowiekowi do zycia z
            > godnie z wlasnymi zasadami.

No właśnie w swoimi prymitywny zacietrzewieniu zapomniałaś głupia kozo ze tamta lesbijka właśnie che tak żyć :)) ZGODNIE ZE SWOIMI ZASADAMI

To jest najgorszy problem lewactwa: zadnych regul,
            > wszystko leci.
            > W computer science to sie nazywa "garbage in, garbage out". Na smieciach nie mozna nic budowac.

Ja pierd.... gdzie ci tak wyprali to miejsce tam gdzie normalny człowiek ma mózg ??
            • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.04.13, 04:24
              > No właśnie w swoimi prymitywny zacietrzewieniu zapomniałaś głupia kozo ze tamt
              > a lesbijka właśnie che tak żyć :)) ZGODNIE ZE SWOIMI ZASADAMI

Glupi capie: nikt jej nie broni zyc zgodnie z "jej zasadami". Ale mam prawo jej nie placic zeby demonstrowala te "zasady" przed moimi dziecmi. Twoje prawa sie koncza gdy zaczynasz mnie zmuszac zebym zyla zgodnie z twoimi zasadami czy ich brakiem.
              • Gość: . Re: katolicka dyskryminacja IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.13, 12:58
                uspokoj sie domowa kuro bo dostaniesz prztyczka
              • kolter-xl Re: katolicka dyskryminacja 21.04.13, 16:21

> > No właśnie w swoimi prymitywny zacietrzewieniu zapomniałaś głupia kozo z
                > e tamt
                > > a lesbijka właśnie che tak żyć :)) ZGODNIE ZE SWOIMI ZASADAMI
                >
                > Glupi capie: nikt jej nie broni zyc zgodnie z "jej zasadami"

Jak nie m , jak tak !!

>Ale mam prawo jej nie placic zeby demonstrowala te "zasady" przed moimi dziecmi.

Dlaczego nie , co trzeci klecha to pedał a dzieci na tych zboków muśz apatzreć jak ich szurnięte mamusie na msze prowadzają.

Twoje prawa sie koncza gdy zaczynasz mnie zmuszac zebym zyla zgodnie z twoimi zasadami
                > czy ich brakiem.

No a co to za łamanie zasad skoro ona tych dzieci nie molestowała ??
          • bling.bling Re: katolicka dyskryminacja 21.04.13, 04:34

> bling.bling napisał:
            >
            > > dziwnego? Zaiste nic. Przecież nikogo nie dziwi religiancki relatywizm,
            >
            > Nie dziwi mnie twoj komunistyczny zamordyzm i odmowienie czlowiekowi do zycia z
            > godnie z wlasnymi zasadami. To jest najgorszy problem lewactwa: zadnych regul,
            > wszystko leci.
            Nie dziwi mnie brak konsekwencji w koniunkturalnym powoływaniu się na "własne zasady" na przemian z "uniwersalne zasady", kiedy przychodzi do obrony moralnie i społecznie nieakceptowalnych postaw i zachowań. To typowe dla ekstremistycznych sekt religijnych bo bo ich stosowanie pozwala lawirować na krawędzi prawa i unikać odpowiedzialności. Znamienne jest że takie zamknięte o hierarchicznej strukturze klany bezwzględnie wykorzystują otwartość i tolerancyjność systemów prawnych by pod ich osłoną dokonywać czynów które jawnie gwałcą zasady i swobody na których te społeczności są zbudowane.
            Całe szczęście, że system prawny zasądzając wysokie odszkodowania ofiarom praktyk tych sekt, traktuje je w sposób solidarny, każąc im płacić bardzo wymierne sumy i nie wnika czy to był kontrakt prywatny.
            No ale w końcu dziś wzorem dla sekty katotalibanu byli właściciele niewolników, którzy też bronili swoich praw do niewolników zasłaniając się prywatnymi umowami.
            • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.04.13, 05:50
              > i społecznie nieakceptowalnych postaw i zachowań. To typowe dla ekstremistyczny
              > ch sekt religijnych bo bo ich stosowanie pozwala lawirować na krawędzi prawa

Sekta polpota, stalina, kima jung-un z Korei Pln? Mam wyliczac extremistyczne sekty ktore "bezwzględnie wykorzystują otwartość i tolerancyjność systemów prawnych by pod ich osłoną dokonywać czynów które jawnie gwałcą zasady i swobody na których te społeczności są zbudowane." Sekty ktore bezwzglednie daza do nieograniczonej wladzy politycznej (dajcie mi wladze a ja juz was urzadze?). Jakie poparcie miala sekta bolszewikow? Albo ta "koalicja frontu ludowego" w Hiszpanii (przewaga jednego glosu), ktora natychmiast "upowaznila" ich do rozstrzeliwania ludzi w srodku nocy bez sadu? Talibolewusy zawsze atakuja innych w stylu "lapaj zlodzieja".

Mam przypominac glosowanie na FJN w PRLu, albo glosowanie Irlandczykow do skutku az zaglosowali wlasciwie (za euro). A co ze "szkolami swieckimi" forsujacymi "laicite" czyli kompletny brak wartosci charakterystyczny dla lewackich sekt?
              • bling.bling Re: katolicka dyskryminacja 21.04.13, 12:59
                > Sekta polpota, stalina, kima jung-un z Korei Pln? Mam wyliczac extremistyczne s
                > ekty ktore "bezwzględnie wykorzystują otwartość i tolerancyjność systemów prawn
                > ych by pod ich osłoną dokonywać czynów które jawnie gwałcą zasady i swobody na
                > których te społeczności są zbudowane." Sekty ktore bezwzglednie daza do nieogra
                > niczonej wladzy politycznej (dajcie mi wladze a ja juz was urzadze?). Jakie pop
                > arcie miala sekta bolszewikow? Albo ta "koalicja frontu ludowego" w Hiszpanii (
                > przewaga jednego glosu), ktora natychmiast "upowaznila" ich do rozstrzel
                > iwania ludzi w srodku nocy bez sadu? Talibolewusy zawsze atakuja innych w styl
                > u "lapaj zlodzieja".

Prawda że można wymieniać długo? tak uderzające jest podobieństwo różnych totalitarnych systemów politycznych z tym które praktykuje sekta kościoła powszechnego. Nawet nazwa jest znamienna i przypomina komunistyczne "proletariusze wszystkich krajów" tak i w tej sekcie celem ich członków jest dominacja nad światem i redukcja jego różnorodności do urojonej wizji rzekomo wyczytanej z księgi napisanej w późnym neolicie. To w zasadzie nie jest podobieństwo a całkowita zbieżność.
                • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.04.13, 15:43
                  bling.bling napisał:

> > Sekta polpota, stalina, kima jung-un z Korei Pln? Mam wyliczac extremisty
                  > czne s
                  > > ekty ktore "bezwzględnie wykorzystują otwartość i tolerancyjność systemó
                  > w prawn
                  > > ych by pod ich osłoną dokonywać czynów które jawnie gwałcą zasady i swob
                  > ody na
                  > > których te społeczności są zbudowane."

Pomijasz wygodnie jedna roznice: w przeciwienstwie do sekt lewackich czy islamu, KK nie ma w programie przejecia wladzy politycznej (co najwyzej moze interweniowac na tej samej zasadzie jak kazdy wyborca). Nigdy nie slyszalam o Chrystusie podbijajacym sasiednie plemiona, co z tak piorunujujacym sukcesem robil Mahomet i jego nastepcy. Nie slyszalam o masowym mordowaniu ludzi bez sadow. Nawet w najgorszych czasach inkwizycji indywidualne procesy trwaly miesiacami. Owszem zoldactwo wygodnie zignorowalo bulle papieska zeby zlupic koscioly Konstantynopola etc. Obecnie KK moze zdobywac zwolennikow w polityce i sprzeciwiac sie aborcji, "malzenstwom" homoseksualnym etc. i w zasadzie przegrywa na tym polu politycznie ale na dluga mete wygrywa moralnie. Juz wiadomo ze Zachod jest w stanie dekadencji ktora proroczo przewidzial Pawel VI mowiac ze pigulka nie tylko nie zmniejszy liczby aborcji, ale je zwiekszy, rozlozy rodziny i przyniesie nowa fale chorob wenerycznych. Talibolewactwo pukalo sie w czolka. Dzisiaj to samo Talibolewactwo wciska ze nie ma roznicy miedzy "malzenstwem" homoseksualistow a fundamentalnym, zwiazkiem kobiety z mezczyzna ktory jest podstawa nowego zycia. W tlumaczeniu na biologie kaze nam wierzyc ze dziecko powstaje z mieszaniny kupki i spermy.
                  • kolter-xl Re: katolicka dyskryminacja 21.04.13, 16:46

> Pomijasz wygodnie jedna roznice: w przeciwienstwie do sekt lewackich czy isl
                    > amu, KK nie ma w programie przejecia wladzy politycznej (co najwyzej moze inter
                    > weniowac na tej samej zasadzie jak kazdy wyborca).

Zakłamana babo wszędzie swoich ludzi z opus dei wstawiają.

> Nigdy nie slyszalam o Chrystusie podbijajacym sasiednie plemiona, co z tak piorunujujacym sukcesem robil Mahomet i jego nastepcy.

Ty nieuku parafialny popatrz na północ Polski i na podbój tych ziem przez zakon krzyżacki, z mordą pełna frazesów o ewangelii .

> Nie slyszalam o masowym mordowaniu ludzi bez sadow.

Nie? to poczytaj o tym " Piotr z Dusburga kronikarz Zakonu Szpitala Najświętszej Maryji Panny , Opisuje jak Zakon podbijał Inflanty ;

" I łapali wszystkich ludzi we wsiach w całej Wironii, i zabijali ich ,od dorosłych po dzieci ,nie oszczędzając , dopóki znajdowali płeć męską, a kobiety i małe dzieci wzięli do niewoli "

Polecam ci nieuku Kronik Piotra z Dusburga , ten klecha jest bardzo dumny ze zbrodni swojego zakonu i jego licznych zbrodni Prusach i Inflantach.

> Nawet w najgorszych czasach inkwizycji indywidualne procesy trwaly miesiacami.

Kto cię tak okłamał ::))))

>Owszem zoldactwo wygodnie zignorowalo bulle papieska zeby zlupic koscioly Konstantynopola etc.

No a o jaką bulle tu chodzi ??

Obecnie KK moze zdobywac zwolennikow w polityce i sprzeciwiac sie aborcji, "malzenstwom" homoseksualnym etc. i w zasadzie przegrywa na tym polu po
                    > litycznie ale na dluga mete wygrywa moralnie.

No tak moralność ponad wszystko :))

" Ksiądz-kapelan, który jest oskarżany o seks z 14-latka i namówienie jej do aborcji"

"Watykanem trzęsie lobby homoseksualne"
                  • bling.bling Re: katolicka dyskryminacja 22.04.13, 04:34
                    Żadna religia nie ma jasnego celu, czy określonej grupy docelowej wyznawców. Wszystkie jak jeden mąż dążą do totalnej uniformizacji i zagarnięcia całej przestrzeni im dostępnej. A to jest jasny jak kryształ postulat polityczny. Codziennie na kolanach katolicy mamroczą o nastaniu powszechnego królestwa niebieskiego. Postulat jest utopijny ale to cecha wszystkich totalnych systemów społecznych. Mówienie, że istnieje laicka strefa polityczna do której katolicy jedynie się odnoszą to przyznanie się do tego że taka strefa życia publicznego jest i na dodatek jest potrzeba. A przecież ta laicyzacja to wróg numer jeden religii jako takiej a w przypadku doktryny katolickiej to jasno głoszony postulat polityczny. Która z tych opcji jest twoją polityczną agendą? Ochrona laickości życia publicznego czy jej anihilacja? Bo mułłowie kościoła czyli oficerowie polityczni tej organizacji doskonale wskazują wam który cel musicie realizować.
                  • katrina_bush Tobie brak jakiejkolwiek kultury..i wiedzy ! 22.04.13, 21:48
                    Tobie brak jakiejkolwiek kultury, obycia..i wiedzy !

Porownujesz liberalne demokracje do Pol Pota, Stalina i niewiadomo czego jeszcze.

Twoje niechlujne insynuacje dotyczace antykoncepcji, czy homoseksualnosci nie robia wrazenia.

Katoliccy fanatycy musza nauczyc sie w koncu pokojowego wspolzycia z otaczajaca ich wiekszoscia, jezeli chca korzystac z tych samych demokratycznych praw.

Katolicy nie stoja ponad prawem.

Artukulu oczywiscie nie przeczytalas, bo i po co ?
      • kolter-xl Re: katolicka dyskryminacja 20.04.13, 19:29

> I co w tym dziwnego? Szkola prywatna ma do tego prawo niezaleznie od tego co psy szczekaja.

Prywatnie to nie wolno nikogo dyskryminować .Ale ty nie bardzo to rozumiesz .
        • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.04.13, 11:15
          > Prywatnie to nie wolno nikogo dyskryminować .Ale ty nie bardzo to rozumiesz .

Prywatnie, czyli moim domu, prywatnej szkole, prywatnym klubie, sam na sam z rodzina, nie chce nikogo ktoby mi sie wciskal w imie "tolerancji". Twoje "nie wolno" konczy sie kolo mojego nosa komisarzu. Czy mi wolno czy nie byc soba, wybierac towarzystwo, wyznawac co chce etc. nie decyduja komuchy, przynajmniej nie teraz w Polsce, chociaz z tenoru tego forum widze jak bardzo wam to nie na reke. Homo sovieticus przeniosl sie do Korei Pln. czy do skansenow Kuby ale Chiny sa niedaleko. Europa tez jest na rowni pochylej.
          • kolter-xl Re: katolicka dyskryminacja 21.04.13, 16:26
            > Prywatnie, czyli moim domu, prywatnej szkole, prywatnym klubie, sam na sam z ro
            > dzina, nie chce nikogo ktoby mi sie wciskal w imie "tolerancji". Twoje "nie wol
            > no" konczy sie kolo mojego nosa komisarzu.

Twój dom to ostanie miejsce gdzie ktoś normalny zapuka ,wiec coś nie trafiony przykład.

Czy mi wolno czy nie byc soba, wybierac towarzystwo, wyznawac co chce etc. nie decyduja komuchy, przynajmniej nie teraz w Polsce, chociaz z tenoru tego forum widze jak bardzo wam to nie na reke.
            > Homo sovieticus przeniosl sie do Korei Pln. czy do skansenow Kuby ale Chiny sa
            > niedaleko. Europa tez jest na rowni pochylej.

Sr-am na Kima i innych wzorujących się na zakonach katolickich , nikt nie może zakazywać ludziom żyć tak jak ich bozia stworzyła , o ile nie łamią prawa , a w normalnym świecie normalnych ludzi nie ma miejsca na dyskryminację tych co inaczej lubią w łóżku.
      • seth.destructor Re: katolicka dyskryminacja 21.04.13, 03:04
        No dobrze, ale dlaczego lesbijka jest be, a pedofil cacy?
        • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.04.13, 15:46
          seth.destructor napisał:

> No dobrze, ale dlaczego lesbijka jest be, a pedofil cacy?

Says who???
          • kolter-xl Re: katolicka dyskryminacja 21.04.13, 16:51

> seth.destructor napisał:
            >
            > > No dobrze, ale dlaczego lesbijka jest be, a pedofil cacy?
            >
            > Says who???

On grzecznie zapytał czy pedofil dla tego jest dla kleru Ok, bo może spłodzić dziecko czyli potencjalnego klienta waszej sekty . No a lesbijka jest do dupy bo z lizania dzieci niema ,a więc nie ma jelenia do zdojenia :))
    • piwi77.0 Re: katolicka dyskryminacja 20.04.13, 09:41
      I znów się przez nieuwagę spadła maska z mordy kościoła katolickiego i ludzie mogą zobaczyć jak bardzo jest on nietolerancyjny. Oczywiście sądy czy inne właściwe organy przywrócą ją do obowiązków, tu nie ma wątpliwości.
      • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.13, 16:53
        piwi77.0 napisał:

> I znów się przez nieuwagę spadła maska z mordy kościoła katolickiego i ludzie m
        > ogą zobaczyć jak bardzo jest on nietolerancyjny

Komunardzi nie maja maski. Po prostu narzucaja swoj brak zasad z pistoletem przystawionym do czaszki.
        • piwi77.0 Re: katolicka dyskryminacja 20.04.13, 17:05
          Nie pie...od rzeczy.
          • Gość: Anna Re: katolicka dyskryminacja IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.13, 17:10
            piwi77.0 napisał:

> Nie pie...od rzeczy.

Mam dac przyklady lewackiego terroryzmu? Zreszta po co sie wysilac. A kon jest jak kazdy widzi.
            • Gość: sceptyk radyakalizmy religijne IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.13, 19:07
              radykalizmy religijne prowadzą często do zbrodni takich jak zamach w Bostonie, ukrzyżowanie, palenie czarownic i t.p. przykładów jest dużo
              • Gość: Anna Re: radyakalizmy religijne IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.13, 19:45
                Gość portalu: sceptyk napisał(a):

> radykalizmy religijne prowadzą często do zbrodni takich jak zamach w Bostonie,
                > ukrzyżowanie, palenie czarownic i t.p. przykładów jest dużo

Jedne prowadza inne nie. Zalezy od religii i standartow epoki. Lewa ideologia jest dosyc jednoznaczna we wszystkich odmianach w XXI wieku. Od Korei Polnocnej do prob narzucenia prywatnym szkolom kogo maja zatrudnic i prywatnym osobom kiedy maja brac pigulke antykoncepcyjne i ze ktos inny ma placic za te pigulke i srodki wczesnoporonne (czy tego chce czy nie).
            • kolter-xl Re: katolicka dyskryminacja 20.04.13, 19:39

> piwi77.0 napisał:
              >
              > > Nie pie...od rzeczy.
              >
              > Mam dac przyklady lewackiego terroryzmu?

Dawaj !!

> Zreszta po co sie wysilac. A kon jest
              > jak kazdy widzi.

Tak ty musisz mieć okulary z soczewkami jak denka z butelki taniego wina.
        • kolter-xl Re: katolicka dyskryminacja 20.04.13, 19:37
          > Komunardzi nie maja maski. Po prostu narzucaja swoj brak zasad z pistoletem prz
          > ystawionym do czaszki.

Opowiedz to np Wietnamczykom i dwu milionom zabitych tam w czasie wprowadzania demokracji kacyków.
    • zaretpug A ksiezy homo jakos sie nie zwalnia... 20.04.13, 19:50
      bling.bling napisał:

> Katolicki biskup zwolnił zwolnił nauczycielkę WF o 20 letnim stażu w szkole kat
      > olickiej , po tym jak się dowiedział, że ta jest lesbijką.
      >
      > wosu.org/2012/news/2013/04/18/watterson-teacher-wants-job-back-thats-all-im-hoping-for/

A księży homo jakoś sie nie zwalnia... Ani sióstr zakonnic lesbijek...
      • Gość: Anna Re: A ksiezy homo jakos sie nie zwalnia... IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.13, 21:10
        > A księży homo jakoś sie nie zwalnia... Ani sióstr zakonnic lesbijek...

Zwolnienia dotycza glownie "praktykujacych" lesbijek i homoseksualistow. Faktem jest ze psychologowie z lat 70-tych doradzali biskupom "leczenie" pedofilow ale tego typu "nauka" sie przezyla. Teraz homoseksualisci i pedofile (40% to jedno i to samo), wylatuja z hukiem albo sa izolowani od pracy z mlodzieza gdzies w izolowanych klasztorach. Faktem jest ze na 1000 pedofilow wypada jeden ksiadz pedofil. Jakos nie slysze o tych 999...
        • kolter-xl Re: A ksiezy homo jakos sie nie zwalnia... 20.04.13, 21:28
          > Zwolnienia dotycza glownie "praktykujacych" lesbijek i homoseksualistow.

No popatrz plebanie i zakonny by wam się wyludniły .

>Faktem jest ze psychologowie z lat 70-tych doradzali biskupom "leczenie" pedofilow ale tego typu "nauka" sie przezyla.

Faktem jest ze mieli ich leczyć w izolacji a nie przenosząc do innej diecezji .

>Teraz homoseksualisci i pedofile (40% to jedno i to samo), wylatuja z hukiem albo sa izolowani od pracy z mlodzieza gdzies w izolowanych klasztorach.

Tobie się wydaje ze siedzisz w towarzystwie swoich parafialnych kumpeli i możesz im wciskać kit a my tu aż japy z wrażenia otwieramy tak jaka one :))).

Faktem jest ze na 1000 pedofilow wypada jeden ksiadz
          > pedofil. Jakos nie slysze o tych 999...

Nie pieprz zet to fakt , to pobożne życzenie jednego klechy , już sporo na forum o tej durnocie było .
          • Gość: Anna Re: A ksiezy homo jakos sie nie zwalnia... IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.13, 22:21
            > Nie pieprz zet to fakt , to pobożne życzenie jednego klechy , już sporo na for
            > um o tej durnocie było .

Jesli cos jest prawda to nie trzeba setki zeby to udowodnic (Einstein o tym wiedzial, durnoty nie wiedza do dzis).
            • kolter-xl Re: A ksiezy homo jakos sie nie zwalnia... 20.04.13, 22:52

> > Nie pieprz zet to fakt , to pobożne życzenie jednego klechy , już sporo n
              > a for
              > > um o tej durnocie było .
              >
              > Jesli cos jest prawda to nie trzeba setki zeby to udowodnic (Einstein o tym wie
              > dzial, durnoty nie wiedza do dzis).

No a ty łykasz kit byle tylko sprzedawał ci go typ w sukience .Zresztą zadam ci jedno proste pytanie; skoro wasz bóg powołuje do kapłaństwa i jest to darem bożym to jakim cudem bóg dał taki dar pedofilowi ??
              • Gość: Anna Re: A ksiezy homo jakos sie nie zwalnia... IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.13, 22:56
                > i jedno proste pytanie; skoro wasz bóg powołuje do kapłaństwa i jest to darem b
                > ożym to jakim cudem bóg dał taki dar pedofilowi ??

Wlasnie mialam wizyte Swiadkow Jehowy. Skoro Bog stworzyl ludzi dobrych, to dlaczego grzesza (a szczegolnie durnoty ktore nie widza w tym nic zlego).
                • kolter-xl Re: A ksiezy homo jakos sie nie zwalnia... 20.04.13, 23:09

> > i jedno proste pytanie; skoro wasz bóg powołuje do kapłaństwa i jest to d
                  > arem b
                  > > ożym to jakim cudem bóg dał taki dar pedofilowi ??
                  >
                  > Wlasnie mialam wizyte Swiadkow Jehowy.

Kłamiesz

>Skoro Bog stworzyl ludzi dobrych, to dla
                  > czego grzesza (a szczegolnie durnoty ktore nie widza w tym nic zlego).

Ja zadałem ci proste pytanie , nie umiesz odpowiedzieć jak to jest ze wasi kapłani przez samego boga wybrani to patologia w dużym stopniu , jak nie jebaka , to oszust
                  • Gość: Anna Re: A ksiezy homo jakos sie nie zwalnia... IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.04.13, 00:18
                    > > Wlasnie mialam wizyte Swiadkow Jehowy.
                    >
                    > Kłamiesz

Udowodnij!! Zaczelam od przesuwania przecinka w rozmowie z lotrami na krzyzu. Mlodzi ludzie byli sympatyczni, ale gdy zauwazyli ze cos wiem na temat Boskosci Chrystusa, pozegnali sie.
                    Apropos, mialam rowniez w rodzinie SJ. Nigdy nie bylo konfrontacji ani Bron Boze chamstwa jakie ty reprezentujesz po nawroceniu sie na ateizm.
                    • kolter-xl Re: A ksiezy homo jakos sie nie zwalnia... 21.04.13, 16:18

>
                      > Udowodnij!! Zaczelam od przesuwania przecinka w rozmowie z lotrami na krzyzu.

No i co ci powiedzieli ::)) ze dopiero około XVI w nie przecinek a dwukropek użyto po raz pierwszy czyli w półtora tysiąca lat po spisaniu ewangelii ??

Mlodzi ludzie byli sympatyczni, ale gdy zauwazyli ze cos wiem na temat Boskosci
                      > Chrystusa, pozegnali sie.

Po prostu uznali ze jesteś zindoktrynowana oszołomka i poszli proch ze swoich sandałów otrzepując :))

> Apropos, mialam rowniez w rodzinie SJ. Nigdy nie bylo konfrontacji ani Bron Boz
                      > e chamstwa jakie ty reprezentujesz po nawroceniu sie na ateizm.

No i znowu dwa kolejne kłamstwa , nigdy nie miałaś w rodzinie nikogo takiego a drugie kłamstwo jest takie ,bo ja nigdy nie byłem Świadkiem Jehowy.

Tak nawiasem mówiąc wytłumacz mi w tak logiczny sposób jak Jezus mógł być w dniu swojej śmierci w raju, skoro zmartwychwstał dopiero trzeciego dnia, a przedtem jak mówi nawet katolicka modlitwa był w grobie .
                      "ukrzyżowan, umarł i pogrzebion, zstąpił do piekieł, trzeciego dnia zmartwychwstał".
    • Gość: Anna Komunistyczna "tolerancja" IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.04.13, 22:12
      W imie zabobonow marksistowko-leninowskich:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13781819,Chinskie_wladze_zapowiadaja_walke_z_religijnymi_zabobonami.html#BoxWiadTxt
      • kolter-xl Re: Komunistyczna "tolerancja" 21.04.13, 22:44

> W imie zabobonow marksistowko-leninowskich:

No popatrz a jeszcze 200 lat temu zanim rewolucja francuska wasze popędy powstrzymała to wy znani byliście z walki z innowiercami . Teraz was boli ze nikt wam za licencje nie zapłacił ?
    • Gość: Anna Ale potepiac nalezy "katoli" IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.04.13, 22:15

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13656498,Droga_krzyzowa_w_Watykanie__Rozwazania_m_in__przeciwko.html#TRrelSST
    • Gość: Przyjaciel Areczka Re: katolicka dyskryminacja IP: 213.71.16.* 22.04.13, 08:24
      Do wymogow nalezalo prezentowanie katolickich wartosci. Nie spelnila tego, wiec niech spada na szczaw. Skoro jest taka rewelacyjna, szybko znajdzie nowa prace
      • katrina_bush Trzeba bylo wpierw artykul przeczytac.. 22.04.13, 21:53
        Trzeba bylo wpierw artykul przeczytac a dopiero potem brac udzial w dyskusji !

Ludzie ze szkoly katolickiej sa po stronie nauczycielki.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka